contraceptive JEANINE
Raspunsuri - Pagina 2
margarita_ spune:
buna fetelor. sunt la a treia zi de jeanine si nici o schimbare
ar trebui sa fiu in a 3-a zi de menstruatie si nu curge sange deloc.
weird...
e prima oara cand iau asa ceva. sper sa nu inceapa sangerarile mai tarziu
si inca ceva...intotdeauna sanul stang mi-a fost mai mare decat cel drept, iar de trei zile de cand iau AC jeanine parca s-a facut si mai mic? sau mi se pare mie? ati patit asa ceva?sa creasca numai unul???
si cine a mai luat jeanine? v-ati ingrasat de la ele? ca eu de 3 zile nu am mancat decat 1 mar pe zi si apa o jumate de cana ca mi frica sa nu ma ingras
am probleme cu anorexia si daca ma ingras dau in depresii si alte minuni.
va multumesc ca ati raspuns la mesaj
sunt tare nedumerita si nu stiu de unde altundeva as putea sa aflu informatii si sa aflu experiente.
XIO spune:
Anticonceptionalele nu ingrasa , eventual in primele 2 luni creste apetitul si atat , daca nu mananci de cate ori ti-e foame nu te ingrasi.
O colega de-a ea a luat janine timp indelungat pt. ca avea probleme cu acneea si nu a avut nici un fel de sangerare , dureri , samd.
Scrie peste tot : daca se intampla ceva anormal te duci la gineco , acolo ti le schimba el ;)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Chantal spune:
quote:
Originally posted by XIO
Anticonceptionalele nu ingrasa , eventual in primele 2 luni creste apetitul si atat , daca nu mananci de cate ori ti-e foame nu te ingrasi.
Subscriu la cele zise de XIO. In general medicamentele nu ingrasa, mancarea ingrasa.
denisabia spune:
Chantal si ce te faci , cand AC iti dau mai mereu o senzatie de foame , te simti balonata , retii apa etc.Daca unor femei le face bine , altora dimpotriva.AC iti pun in repaus ovarele si lucreaza in locul lor , dar ce te faci cand intrerupi trat. si ai ramas si cu kg in plus si alte efecte secundare , care nu-s mentionate pe prospect.Ferice de cele care n-aveti prb endocrinologice.
XIO spune:
Nu mananci , asta faci!!!!
Foame dau si vitaminele , calciul , ginseng , samd.Foame iti da si sportul , dar nu mananci non stop , te temperezi.
Retentie de apa normal ca dau anticonceptionalele , retentia apare si fara sa le iei , in timpul menstruatiei , Yasminul de exemplu opreste lucrul asta.
Cristina_C spune:
XIO, crede-ma ca, la mine, Yasminul n-a facut minuni. Poate sunt mai multe sanse sa se intample cu Yasmin (am citit si in prospect ca are ceva in plus fata de celelalte anticonceptionale si mi-am pus mari sperante in el) dar, sincer, n-am vazut nici o diferenta fata de Mycrogynonul pe care il luasem inainte. Probabil depinde de organism... sau m-am numarat eu printre exceptii.
denisabia spune:
Cristina_C si mie mi-a fost recomandat Yasminul , insa incerc naturist sa ma reechilibrez.Tu pentru ce anume iei AC?
Xio faza cu nemancatul , mi se pare o prostie.Nu stiu daca tu ai simtit practic aceea nevoie continua de a manca pe care ti-o dau si dupa desigur te simti ca un balon gata sa explodeze
si faptul ca numai poti da jos kg.Asta patesc unele femei , insa crede-ma e foarte neplacut sa stii c-ai fost slaba si nepofticioasa si sa vezi in ce te transformi.Bine ca m-am oprit la vreme.Mi-as dori ca femeile sa se informeze mai mult , fiindca putini dr iti explica lucrurile asa cum sunt defapt.Aa si nu se compara sportul , vitaminele cu AC.
XIO spune:
Denisabia, nu-mi spune ca e o foame care te face sa devorezi tot ce vezi . Si eu m-am ingrasat 1 kg in 2 luni de la marvelon , scrie si in prospect chestia asta, probabil ma ingrasam mai mult daca mancam non stop.
Singura chestie pe care am observat-o care sa spunem ca ar putea fi un minus e pofta exacerbata de dulce dinaintea menstruatiei, atunci as manca orice , in orice cantitate , dulce sa fie . Dar uite ca nu o fac .Si nu m-am ingrasat.
Mama-mea e obeza, are un stomac maaare de tot , deci foamea este mare de tot mai ales ca avea un stil haotic de viata. I-a dat doctorul un regim si cu toata foamea asta pe care o simte mananca sanatos pt. ca se poate.
Vitaminele , sportul , genereaza pofta de mancare, orice ar genera-o , efectul e acelasi: daca mananci nechibzuit te ingrasi.
Si eu salivam ieri dupa un baton de ciocolata, imi ploua in gura dar m-am abtinut. Acum stau cu un tort enorm in frigider, tocmai m-am trezit deci am o pofta teribila de dulce dar nu mananc.![]()
Oricine iti spune acelasi lucru:nu anticonceptionalele te ingrasa ci mancarea.
denisabia spune:
XIO si eu patesc asta inainte de ciclu.
Si acum am prajitura de casa in frigider si bine ca nu omor dupa asa ca nu salivez dupa.Eu cred ca nu trb sa-ti faci prb ti-am vazut pozele si arati bine.
Mie imi dadeau o pofta de mancare chiar mare si launmomentdat nu ma puteam abtine sa nu gust.
O prietena de-a mea are mari prb cu chisturile asa ca AC sunt absolut necesare pt ea.A trb sa intrerupa o vreme i s-au spart 2 chisturi , a fost internata , dureri groaznice , inca persista si a slabit in spital vreo 7 kg.Pentru a-i diminua durerile i s-a dat doza dubla de AC si in mai putin de-o luna kg-mele erau la loc , plus cateva bonus.Si a mancat normal.Urata situatie nu?
Normal ca nu AC ingrasa , insa ele faciliteaza procesul.Altfel de ce atatea femei se plang din cauza asta?
Cristina_C spune:
denisabia, acum nu mai iau AC, iar cand am luat a fost ca metoda de contraceptie.
Acum vreo 10 ani am luat Diane ca tratament hormonal pentru ovare polichistice. Singurul efect advers au fost migrenele, nici pomeneala sa favorizeze cresterea in greutate (dar pe atunci eram tare tinerica
).