Bebelusi de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
Mstroie, ce greu e baiatul tau!!! Alina avea greutatea asta pe la 9 luni!
Tocmai a plecat dr de la noi. I-a facut controlul de 4 luni si a vaccinat-o. I-am facut Infanrix si, ca atare, sper sa nu faca reactii adverse. A plans max 20 sec si fara lacrimi, de s-a si mirat asistenta. Si eu, in paranteza fie spus.
Am fost uimita sa constat ca are 6.100 Kg si 65 cm, in conditiile in care la 3 luni si o saptamana avea 5.500 Kg si nu lua decat 100 g/saptamana de vreo 2 luni. Dar am lasat-o in pace, am alaptat-o in continuare si se pare ca a recuperat. Mi s-a parut mie ca arata f bine, dar dr a fost de-a dreptul incantata de ea. Singura problema este ca are fontanela un pic cam mare si trebuie sa ii dau 2 pastile de Fluorvigantoletten, nu 1 ca pana acum. In rest totul OK, diversificare dupa 5 1/2 luni, asa cum si voiam sa fac, de altfel.
Am citit azi in Mami un articol despre intarcare, scris de dr Anca Ancar de la CFR 2. Cititi-l, e interesant, mai ales pt mamicile la primul copil.
Pusi
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
OlgaTarziu spune:
Vai ce m-a putut enerva asta micul. Am plecat la ora 8 jumate la plimbare ca de obicei si ultima jumatate a drumului a urlat in continuu. Pana acum chiar nu urla in timpul plimbarii. Incercat cu suzeta, ceiutz, nimic. Vrea in brate si gata si nu numai dar pentru domnisorul meu se pare ca e caruciorul “prea pe spate”. Acu vrea doar in fund iar mie mi se pare ca e prea repede si vrea sa stea prea mult asa. Nu stiu ce sa fac. Oricum in carucior nu-l pot ridica mai mult ca ii umbla capul ca si la jucariile alea catelusi pe care le vedeam la geamul din spate a masinilor. Plus ca mai cade si in fatza. Ei, avem razboaie, ce sa-I faci?
Mickyyy, faine poze. Cum v-ati distrat? Cum te-ai descurcat cu piticele?
Andreea.a si noi am patit-o cu unghiutze incarnate. S-au umflat si inrosit dupa care in doua zile a trecut. Si eu m-am speriat sa mor dar se pare ca nu a fost grav deloc. Doar sa ai grija cum le tai coltuletele ca asta e cauza. Acu m-am specializat si nu s-a mai intamplat. Noi avem si la manutze si la picioare.
Mstroie, e mare mare dar doamne frumusel este. Ti-am vazut pozele si m-am topit. Pacat ca nu am fata. Sa fiti fericiti ca frumosi sunteti.
Cat despre inaltime… Nu se confirma. Eu sunt mai inalta decat ambii parinti iar sotul e 1,93 , cu vreo 10 cm mai inalt decat taica-sau. Asa ca sper ca feciorul sa nu-mi fie chiar la 2 metri.
Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga
mygirl spune:
Andreea, multumim de urari
.
Mstroie, ce cavaler mare si frumos ai! I-am aratat pozele lui Alex si se pare ca i-a placut de el. ![]()
Ia uitati-o pe Alexandra cum "citeste" revista Cosmopolitan.Acum au interesat-o articolele despre moda, dar ca sa fiu prevazatoare va trebui sa le cenzurez pe cele despre sex.
Si ca sa ma dau mare cu talentul fotografic al sotzului, uitati-va laPoza asta de care eu sunt foarte mandra!
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
beatriced spune:
Iata listuta noastra pretioasa
G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii
Aici am inceput la 13.07.2005 (cred)!
Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg, T 71 cm, B 89 cm, target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Aici suntem acum!
Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 91 (-2)
Carolinah: G 63.7 (-2.8), T 67 (-4), B 84 (-5), S 95 (-2)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 65.5 (-0.5), T 72 (-3), B 80 (-4), S 102 (-3)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 56, T 75 (-1), B 80 (-1), S 95 (-1)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 63 (-2), T 84 (-5), B 97 (-1), S 101 (-1)
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
beatriced spune:
Salutici la fete!
Mai vorbeam cu Andreea alias Androix si a ramas ca ne vedem. Cu cine ne mai vedem? Acum cat mai stau saptamana asta pe-acasa ca pe urma plec la munte si nu mai avem timp...
Noi suntem bine in principiu, am dormit de la ora 8 seara la 7 dimineata... A dormit super bine Alex, acum ca s-a obisnuit cu caldura... Desi uneori se mai agita noaptea... Asta este ce sa facem! La munte sigur o sa-i placa ca e racoare si asta-i place!
Pupici la fete si dati un semn daca vreti sa ne strangem sa ne vedem. Eventual in Herastrau, maine, poimanine... E, ce ziceti?
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
monu spune:
Ola fetelor,
credeam ca am eu ceva de chelesc in halul asta!!!!
nici la noi nu au crescut complet unghiile de la picioare.
astazi a venit rezultatul de la copro si fata are oxiuri. cred ca din cauza asta mirosea kk asa de urat! si nu pot intelege de unde. mereu sunt f atenta sa fie totul curat. asta e! o sa ia zentel. am fost si la homeopat si ne-a dat niste "graunte" pt burtica ca sa faca kk. sunt tare curioasa sa vad daca are efect.
mie nu mi-a venit deloc ciclu. zilele trecute chiar am facut si un test de bb dar a iesit negativ. sincer am fost putin dezamagita. mi-ar fi placut sa vad din nou 2 liniute.
va pupam
monu si bb
inesuca spune:
Mie mi-au spus sa pun in baitza de mir urmatoarele: uleiul de mir, aur, argint (prosperitate), fulgi (sa fie usoara ca fulgu'), petale trandafir (frumusete), parfum (frumusete, rafinament), sare si piper (ca sa aiba sare si piper), miere (sa fie dulce), o marturie de la botez.
Am pus cate putin din fiecare, oricum, mai ramanea sa pun putina Vegeta si era gata ciorbitza!:)
Ines si Rebecca (7 iunie 2005)
http://spaces.msn.com/members/inesuca
babygirl spune:
![]()
![]()
si ema urla in parc dupa cateva min pt ca se plictiseste in carut pe spate. si o tine asa pana o ia mihai si o adoarme. e cam frustrant, obositor, dar m-am obisnuit. pana la urma adoarme si daca nu, cand ma satur de impins carutul gol, mergem acasa.![]()
si mie imi pica parul de vreo saptamana.
si eu am sfeclit-o taindu-i unghiutele de la picioare
si eu..si eu...![]()
puii vostri stau in scaunelul de masina? noi avem unul de la brevi; scrie ca se poate folosi de cand se naste bebe.totusi, nu se prea inclina. bebe sta in fundulet. la primul drum a a dormit. a fost si scurt. in 20min am ajuns la destinatie. dar asta a fost si ultimul. nu vrea in scaunel si pace. in 5 min. tipa , se arcuieste, se enerveaza si trebuie sa o scot. va inchipuiti ce distractie a fost cand am mers la munte. Doua ore pana la Predeal m-a cocosat pt ca nu s-a lasat pana nu mi=a gasit cea mai putin confortabila pozitie.
Aici o poza de la primul si ultimul ei drum in scaunel de masina. Urmatorul cand o fi?
http://community.webshots.com/photo/450421116/450421116NwCRml
Poze cu Ema mea
tamar spune:
Hello, am venit si noi la dat raportu' :)
Multumim de primirea calduroasa si ca ne-ati trecut pe lista!
Noi am fost azi la doctor la controlul de 4 luni, si avem 7.33 kg si 66 de cm! (acum stiu de ce sufar eu de dureri de spate). Am facut si 3 vaccinuri (ouch) dar le-a suportat destul de bine, a plins doar citeva secunde.
Ah...ieri cind a stat 4 ore cu baysitter-a - binenteles ca n-a vrut sa manance (saracul meu laptic pompat...) dar cel putin n-a plins de foame. Pediatra ei a zis ca e ok daca nu mananca 4 ore, are rezerve
...In orice caz, eu o sa mai insist cu biberonul.
Olga, Babygirl - carutul nu are si "trepte" intermediare la spatar, adica sa nu fie complet culcat dar nici chiar in fund? Adina sta la a "doua treapta" - putin ridicata - de vreo luna, altfel se plictisea si ea si plingea. Dar chiar si acum se plictiseste daca e prea lunga plimbarea, asa ca am mereu marsupiul dupa mine.
Cat despre scaunelul de masina, nice Adinei nu-i place cine stie ce, dar nu o scoatem niciodata din el in mers. Daca plinge ma maimutaresc eu la ea sau ii zdrangan jucarii, dar e mult prea periculos sa nu fie in scaunul special. Incearca sa-i agati jucarii sau poate o oglinda sa te vada daca tu esti in fata si conduci.
Foarte dulci toti bebeii, m-am tot uitat la poze, sa va (ne) traiasca si sa se faca mari si voinici!
babygirl spune:
are 3 trepte carutul nostru, dar la urmatoarea deja prea sta-n fund. fran, tu ai schimbat pozitia? stiu ca tu ai carucior ca al meu. cat despre scaunul de masina...io n-o mai bag in el momentan. cred ca nu-i place ca sta in fund. e incomod pt ea. si daca o pun in leagan plange si se agita.nu-i place. ce sa fac?!
Poze cu Ema mea