Bebelusi de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

NewMamy, ne muta o firma dar cu impachetatul ne vom ocupa noi - asta din cauza costurilor. Sigur ca ar fi cel mai bine sa se ocupe firma de toate. Mobila de bucatarie o cumparam de la IKEA iar sotul meu o va asambla ca si pe cea pe care o avem acum. E mult de lucru, dar ne mai ajuta prieteni si avem o luna la dispozitie sa ne muta. Cred ca va fi oricum balamuc. S-ar putea sa-ti cer sfaturi privitoare la logistica .
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ce ziceti, amanam intalnirea? Parca s-a mai inseninst afara...dar noi nu putem veni. Oricum, am stat in parc pana a inceput ploaia bine de tot, si nu a fost prea placut.

Mii de multumiri, Androix, Cornelia si fran !!! Androix, esti in asentimentul meu!! Chiar am vrut azi sa deschid discutia - dar socrella era intr-o pasa mai neagra ca mine, si m-am abtinut. Oricum, si al meu sot tot mai mult fiu decat sot este: desi este de acord cu mine (cel putin asa zice), n-are curaj sa le spuna alor lui ce ne deranjeaza... Asa ca...
Cornelia, nu stiam ca trebuie vaccin suplimentar pentru giardia. O s-o intreb pe socrela - ea mi-a zis ca e vaccinat si paravaccinat catzelul... Intr-adevar, il ingrijeste bine, cu mult drag, dar nu stiu ce vaccin i-a facut.
Fran, pisicile macar nu patruleaza pe-afara si nu isi vara nasul in toate tufisurile unde au facut pipi alti patrupezi.

Va multumesc inca o data pentru ajutor.
Pupici,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

aici abia acum a iesit soarele. reprogramam intalnirea intr-un alt weekend, cum propunea si chrisdun. gabitzam spunea ca ea va fi in parc. acum oricum nu mai ploua, asa ca cine merge acum in herastrau, uitati-va dupa gabi

la tranta cu ursuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A iesit soarele si noi plecam spre intalnire. Sper sa va fi razgandit si voi si sa ne vedem in parc!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua mamici,
nu am mai intrat demult pe forum, la mama sunt pe dial-up si merge prost si in plus pricopsesc romtelecomu':)
MAi intru si mai citesc, incerc sa recuperez...
Fetita mea creste bine, papam doar san si la trei luni jumate avea 6200 grame si 65 cm. De vreo doua saptamani a inceput sa pape noaptea desi renuntase iar pediatra mi-a spus sa ii dau seara la ultima masa un biberon cu lapte praf. AM mai discutat si cu doctorita de la spitalul unde am nascut si mi-a spus ca nu e nici o problema sa manance noaptea asa ca eu prefer sa ma trezesc si sa ii dau san decat sa ii dau lapte praf deocamdata. DAca bebe creste bine nu vad nici un motiv sa ii bag lapte praf.
AM vazut ca multe fete care alapteaza exclusiv la san nu dau apa sau ceai la bebe. Eu ii dau cate o lingurita doua de apa sau de ceai mai ales dupa baie. Iar pe caldurile alea mari cred ca s-ar fi deshidratat saracuta :) Oricum e clar ca are snezatia de stete pe care nu o pot potoli cu laptele meu.

Pe 26, chiar de ziua ei, mergem la vaccinul de patru luni. Eu m-am gandit sa ii fac Achtib suplimentar, sa vad ce spune si doctorita asta.
In rest, e un bebe vesel si simpatic, se dezvolta normal si ne umple viata.
VAd ca azi ati stabilit o intalnire. DEh, daca nu mai intru asa des........
Desi noi am fost doua zile la rand la Muzeul Satului la Targul de toamna si am vazut ca am obosit-o totusi, ea mai ae niste partide de somn ziua iar in carut nu doarme ca in patututul ei. Mai mult, ieri am fost doar cu marsupiul fara carut si a dormit asa atarnata.

Sa vedem cu va reactiona la Babyexpo la cat voi umbla pe acolo.
Va pupam cu drag!
Punem si noi poze in album

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

gata, si-a aranjat mihai si pleaca mai devreme de la filmari. am plecat si eu in parc.

la tranta cu ursuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57734" target="_blank">Continuare...

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput