Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuli, eu nu ma mai stresez cu saptamanile.
Ma descurc eu cumva cu lunile daca sunt intrebata, importan este ca doctorul discuta cu mine in saptamani si aici ma descurc foarte bine .

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57457" target="_blank">capitolul 36.
Asta pentru ca programul meu se apropie de final si nu vreau sa va las fara un nou inceput .

Sa ne reunim acolo !

Moderatorii pot inchide acest capitol .

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua la fete,

Ursoaico bine ai venit printre noiEu vin chiar din familie de ursi Numele meu de fata este UrsuVara asta s-a insurat varul meu si inca nu am apucat sa vad pozele, deci nu stiu cum arata sotia lui...ma gandeam ca poate esti chiar tu?Ar fi culmea eeee...?
Referitor la hainute pt. bebe, fetelor pe mine ma enerveaza soacra-mea ca de cate ori cumpar cate ceva imi spune sa ma opresc ca o sa-i ramana miciPai ce sa-i ramana mici daca nu are destule???Nici nu spune ceva concret, ce are de gand sa cumpere si cand...M.am enervat sambata ca a cumparat pt. nepoata ei o geaca de toamna iar pt. bebelinul meu o simpla salopeta plusata pt. casa.Ma lipsesc mai bine si avem noi grija sa nu lipseasca nimic bebelinului
Astazi imi este cam rau, am de doua ori, incerc acum sa mananc cevaMarti ma duc la dr.Abea asteeeept!!!

21+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Tare subiectul cu soacrele.
Eu am patit cam asa:
Actualul meu sot zice intr-o zi ca trebuie sa-i cunosc mama, deoarece ea vrea sa ma vada. Ma dichisesc, cumpar un buchet de flori si cand ajung acolo... Sa facem prezentarile, ea era in bucatarie, este chemata eu ii spun "Buna ziua", ii dau buchetul cu flori si ea se uita la mine de sus pana jos, nu zice absolut nimic si se intoarce in bucatarie (unde de altfel sta tot timpul). Mergem in camera lui sa isi ia echipamentul de antrenament si sa te tii, incepe sa urle din bucatarie: "sa iasa curv... aia din casa mea, tarf..." si multe alte dintrastea, dar nu le pot spune sunt prea urate. Credeti-ma ca 8 ani nu i-am mai adresat nici un cuvant, iar ea nu intelegea de ce. Asta pana a dat telefon si-a cerut scuze printre randuri, abia atunci am inceput sa mai vorbesc cu ea cate putin, sa nu se obisnuiasca. Dar sa nu credeti ca sotul meu o suna, in nici un caz trebuie sa se roage cineva de el sa faca acest efort.
Morala: Daca se poate ignoratile cat mai mult caci o sa-si dea ele seama la un moment dat ce pierd (fiii, nepotii, un pahar cu apa, o vorba buna etc).

Mergi la inceput

Buna Maraki!
Nu ma cheama Ursu, imi pare rau ca te dezamagesc.
Eu ma refeream la.... cu ce semanam noi in anumite moment, ce ne place cel mai mult si la cum ne zic apropiatii.

Mergi la inceput

Maraki, te compatimesc daca la 21 sapt. iti mai este rau.
Eu nu am avut nici macar o clipa greata de la bun inceput si pana acum.

Mergi la inceput