Operatie miopie laser Oculus sau cab dr.Pop?

Operatie miopie laser Oculus sau cab dr.Pop? | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

Ce credeti?
Ce-mi recomandati?
Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Pretul este acelasi ,sotul meu a facut operatia la Oculus ,e ok acum rezultatul final in noiembrie la 3 luni de la operatie ,noua ne-a fost recomandata cu mai multa caldura Oculus oricum am inteles ca sunt amandoi Moraru si Pop dr f buni si folosesc aceeasi tehnologie ,Lasik.Intra si pe site-uri si vezi ce impresie iti faci.www.eye.ro si www.lasik.ro
Bafta multa

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Oana ,
Ce dioptrii a avut sotul tau? Cum a fost operatia? La cat timp a vazut? Are probleme acum?
Mersi.
Pupici.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Lili sotul a avut 3.40 si 4 dipotriile cu cilindru f stiintific nu stiu sa iti spun de vazut a vazut imediat dar a trebuit sa stea la orizontala in ziua respectiva si de a doua zi dupa control totul a fost normal.I s-a spus ca timp de o luna mai fluctueaza vederea dar acum este bine .
Mia merge peste o luna sa ii dea verdictul final ,acum conduce lucreza se uita la tv fara sa mai forteze si vede la fel de bine ca mine.
Bafta si scuze de intarziere

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna Lili,
Eu m-am operat la Dr. Pop anul asta in aprilie si acum vad ok...am avut -5 la ambii, operatia a descurs ok, nu au fost probleme.. din acest motiv eu ti-l recomand pr Dr.Pop!!! daca mai ai intrebari, trimite-mi PM!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaSB spune:

as dori sa stiu si eu daca mi se poate face o operatie prin care sa pot scapa de ochelari.Am 20 de ani si port ochelarii de aproximativ 12 ani.Am plecat de la dioptrii de - 0,5 la ambii ochi si acum am ajuns la dioptrii foarte mari.La ochiul drept -7.75 iar la stangul
-8.00.Am incercat sa iau tot felu de medicamente, la indicatia doctorului(Difrarel E si tot felu de amestecuri de morcovi cu miere si lamaie),dar nici o diferenta, dupa care mi-au fost recomandate si lentilele de contact si am observat ca ma simt foarte bine cu ele.Nu am dureri de cap, nu ma jeneaza, nu imi lacrimeaza ochii. De cand le port dioptriile mi-au crescut tot mai pu#355;in.
As vrea sa stiu ce se poate face la aceasta miopie de care sufar, daca se poate opera, care v-a fi rezultatul, si cat ar costa operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pe mine m-a operat dr. Moraru de la Oculus. Sunt f bine.

Important de stiut: operatia se poate face doar daca dioptriile sunt stabilizate de macar un an.

RalucaSB pt a afla preturile intra pe adresele date de Georgescu Oana. La preturile care apar pe site (cel putin la clinica Oculus unde m-am operat eu) mai trebuie sa adaugi pretul consultului pre-operator si picaturile care trebuie sa ti le cumperi dupa operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

ma intereseaza si pe mine - dar ca sa evit confuzia - deoarece nu am vazut mentionata clar miopia - costul este 2500/3000 RON /Ochi, in final fiind totul x2 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by roxi2004

ma intereseaza si pe mine - dar ca sa evit confuzia - deoarece nu am vazut mentionata clar miopia - costul este 2500/3000 RON /Ochi, in final fiind totul x2 ?

Mey ... hai ca m-ai facut sa umblu prin hartogarai din trecut. Deci am scos facturile de la operatia mea facuta la Oculus.

Data: aprilie 2002
Consult: 660 000 lei
Operatia la un ochi: 13 165 000 lei
Operatia la al doilea ochi: 13 250 000 lei

Eu am optat sa nu-mi operez ambii ochi deodata caci as fi fost oarba pana a doua zi cand se scot pansamentele. Am preferat intr-o saptamana un ochi si in urmatoarea saptamana il operez si pe al doilea. De aici diferenta de pret. In 2002 tariful fix era in euro platiti in lei la cursul BNR al zilei. Diferenta de pret e data de diferenta de curs.

Parerea mea daca vrei sa afli exact ce si cum cat te costa etc suna la unul din nr de telefon si intreaba. Dureaza cateva secunde si d-na de la receptie iti va da cel mai complet si corect raspuns.

Mergi la inceput