Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
roandre spune:
Am mai pus si noi cateva pozici de cand ne-am facut "mari" AICI
Pupici
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
frosa spune:
quote:
Originally posted by andora
Alta intrebare as avea, ca nu v-am stresat destul: a dus cineva bb la oftalmolog? Cand avea Uca vreo 4-5 luni am vrut s-o duc fiindca eu am strabism din nastere si ei ii cam fuge un ochi, dar dr mi-a zis s-astept pana dupa 1 an sa se stabilizeze vederea... o sa intreb si eu pediatra la ctrl de un an dar eram curioasa....
Eu am fost la oftalmolog cind cel mic avea 5 luni , ba unul care mi-a placut f tare, stie sa se poarte cu bebelusii, are si cabinet particular pe calea Victoriei, nici nu este f scump ... deci daca vrei pot sa-ti trimit telefonul lui pt programare.
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
M-am intors si eu din vacanta cam de o saptamana..a fost foarte relaxant si frumos...dar mi-a fost un dor de Robert,,ultimele 2-3 zile nu mai rezistam,abia asteptam sa ma intorc...oricum asta afost o experienta,nu mai plec fara el un timp asa lung...o zi doua mai merge,dar 10 zile a fost groaznic!
Lui i-a mers chiar bine,a crescut mult in astea 10 zile...merge aproape singurel,face cam 4-5 pasi singurel dar inca nu are echilibru perfect...eu sunt tare bucuroasa si multumita de cum a evoluat in zilele in care nu l-am vazut...face si multe chestii noi,intelege mai multe si recunoaste animalele din carti...e un dulce...are si 4 dintisori,i-au iesit si cei de sus,mult mai usor decat cei de jos...cam astea e...nu mai pot sta ca plange sa ma joc cu el.
LA MULTI ANI!,sarbatoritilor care au facut deja un anisor,multa sanatate si sa creasca mari sa-i bucure pe parinti,!...cu scuzele de rigoare!
LA MULTI ANI!,si celor care mai urmeaza,s-ar putea sa nu pot intra in fiecare zi si vreau sa urez la toti numai bine, multi!
Weekend placut va urez de azi la toti,mici si mari!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
frosa spune:
Mihaela am vazut pozele, m-a distrat poza in care se da pe topogan si i se ridica rochita, mai ... mai
Naty spune:
Am vazut poze cu Alexuta mica - mare de acum si la fel de frumusica.
O prietena buna a mea a nascut ieri un baietel, cel de-al doilea, Tudor Ioan.
Am primit mesaj de la ea si mi-am adus aminte cum dadeam si eu mesaje ca s-a nascut Ioana Alexandra, acum aproape un an.
Doamne ce trece timpul!
Baiatelul cel mare al prietenei mele (3 ani jumate) nici nu vroia sa auda de fratior (zicea ca o sa ii dea cu creioanele in cap, dar ieri, cand l-a vazut a inceput sa-l pupe si a fost tare impresionat, vrea sa-l ia acasa sa-l ingrijeasca!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Nexus spune:
Mihaela am vazut pozele cu fetita ta cea scumpica. Are niste ochi...o sa innebuneasca baietii cand va fi mai mare. Pupici pentru Alexia.
Davina super faza cu Deanna..Am avut si eu o experienta cu kk.
elyanne ai incercat sa-i dai iaurtul cu suc de fructe (piersica, nectarina, portocala, morcov, etc)?
Naty sa-i traiasca baietelul prietenei tale si sa fie sanatos. Pentru mamica refacere rapida.
Am fost si noi aseara la doctor pentru bilantul de 1 an:79cm lungime si 9,700kg. Vaccinul de 1 an o sa-l facem abia la sfarsitul lui septembrie.
Apropo de lapte..dr mi-a recomandat de aceasta data Similac Gain. Este pentru copii de la 6 luni si pana vor vrea sa mai bea lapte. Asa ca de ieri am renuntat la Dorna.
Ne-a mai anuntat ca in continuare vom fi tare maraiti pentru ca ne vor asalta maselutele si caninii. S-ar putea sa apara si un pic de febra din aceasta cauza.
Si noi intram in randul baieteilor cu fimoza. Am facut zilnic, dupa baita exercitii ... pana la 6 luni. Dar se pare ca munca lui tati a fost in zadar. La 7 luni am fost cu el la chirurgie infantila si dr de acolo a zis ca tb sa revenim dupa 1an...cand poate sa-si dea mult mai bine seama dc e cazul sa-l decaloteze el sau cu timpul se va decalota de la sine.
Si eu am incercat sa-i dau smantana, dar baietelului meu nu ii place. Prefera mamaliguta doar cu branza dulce.
poze Arthur
ellen spune:
Mihaela, am vazut si eu pozele cu frumoasa Alexia. Multi de la noi. Unde e parculetul ala asa frumos unde v-ati dat in leagan si in topogan?
Naty, sa-i traiasca baietelul prietenei tale. Sa fie sanatos, voios, voinic.
Davina, micutei norocoase.
Aissa, saru'mana mult de tot pentru magazinul ala. Am fost azi acolo si am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de prostioare. Sper totusi sa iasa super fain tortul.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
aissa spune:
Am vazut si eu poze cu Alexia fata mare si dulce foc! Nu pot sa imi scot din minte ce ne mai chinuiam cu varsatul, cu schimbatul si uite-le ca se facura mari!
A mea, (asa cum ii povesteam lui Pufy mai devreme) azi-noapte pe la 3 jumate a ajuns la o concluzie foarte serioasa: avea praf pe sosete. Motiv pentru care, cu clasicul deja "he!" m-a trezit sa o vad: statea in fund si isi scutura ciorapii. Am luat repede telefonul cu gandul ca e dimineata si ii este foame copilului. Era fix 3:38. A urmat tacamul complet: ne ridicam, dam drumul la muzica la carusel, bem ceai, ne culcam la loc si iar....cam pana pe la 5 a tinut asta. Apoi am dormit amandoua pana la 7 jumate. Dar sa nu uit, in momentele de tandrete cand intinde mana la mine printre gratii (nu cumva sa adorm) si ma striga He! am bagat mana in pat la ea sa trag de paturica peste picioarele ei. Si dau de ceva metalic. Mama, zic, a sarit vreo capsa, bine ca nu a inghitit-o. Cand colo....era un cercel. Cum si l-a scos habar n-am. Ca daca era deschis seara observam. Asta ca sa va dati seama cat de "cuminte" sta in pat. Si tot ma gandesc cum fac cu ea la iarna. Zicea o prietena ca ii cumpara baietelului sac. Pai daca ii iau sac..mai rau se enerveaza si cred ca se ridica si in ala si mai si cade rau daca e "sirena" si nu isi poate folosi picioarele.... Mai vedem.
Va pup, cand mi se scoala mandra plecam tai-tai!
ana_a spune:
Salut!
Mihaela, acuma ma uit la pozele voastre, ce papusa sa facut Alexia! Si mai ales ce bine arati tu!
nici noi nu am dormit azi noapte, la fel ca si Alexia, maraieli in continuu, eu cand langa patutz, cand in pat...uf...sunt franta de oboseala, abia pe la 6 a adormit in final ceva mai bine, adica mai mult de 20 min...apoi sa trezit la 7 si a dormit pana la 10...dpret urmare era 15.30 cand am reusit sa-l culc....
Asteptam si noi un dintisor si tare rau il supara gingia...Si eu m-am dezobijnuit de trezit noaptea pentru ca de la ultimul dinte nu sa mai trezit deloc pana dimineatza, acum o luam de la capat
Stefan merge tot mai bine singurel, in casa face exercitii, face trasee tot mai lungi...numai ce ma trezesc cu el venind din dormitor, deschizand usa singur si iesind pe hol spre bucatarie si e cale lunga.....haha...cred ca intr-o saptamana no sa mai aiba probleme.Pe afara insa vrea de manutza, nu prea are inca curaj, dar exersam in parc pe iarba, unde se ambitioneaza daca are cu el vreo 2-3 copilasi care deja umbla singurei
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
roandre spune:
Hai mai Ana ca nu arat asa bine...mai am cateva randuri de burit si ceva sunca pt la iarna...hihihi
Multumim pt cuvintele frumoase...parculetul este unul "dintre blocuri" cum s-au tot facut in ultima vreme de catre Primarii. E undeva pe langa IOR, aproape de mama mea si "lipit" de cabinetul medical al pediatrei si ne tot ducem pe acolo.
In topogan ii place la nebunie....dar dupa ce o dau de cateva ori are chiloteii negri in loc de albi....si rade de nu mai poate!
Ana, cred ca si eu tot din cauza asta m-am plans pt ca nu mai sunt obisnuita sa ma trezesc noaptea si am fost chiauna dimineata.
Noi tot cu maselele ne luptam. Cam jumate din masea i-a spart gingia si mai are pana ii sparge complet.
Aissa, mult ne-am chinuit cu vomitatul...acum a trecut, parca nici nu-mi mai aduc aminte! Asa imi dau seama ca s-a facut mare!
Cu cerceii...si Alexia are unul care i se tot deschide de ceva vreme singur...habar n-am ce a patit dar si mie mi-e teama sa nu-l inghita/piarda.
Ellen, de abia asteptam sa vedem tortuletul facut de tine...mai ales ca ai ajuns la magazinul ala cu fel si fel de nebunii.
Nexux, foarte bine ati iesit la bilantul de 1 an! cat despre lapte...noua ne-a recomandat Nestle Junior si Alexia il bea fara probleme.
Naty, sa fie sanatos bb mic si mamica sa se refaca repede!
Eu ma apucasem ieri sa citesc in arhiva si am dat peste mesajul scris de Eliana pe forum in care va scria SMS-ul dat de mine ca am nascut...hehehe
Crismir, bine ati venit...daca dupa 10 zile v-a fost dor de Robert si nu stiati cum sa va intoarceti mai repede...noi dupa 3 sapt simteam ca nu se mai termina concediul. Si noi am zis ca nu mai plecam fara bb mai mult de 2-3 zile, asa ca va inteleg perfect.
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.