bebelusi nov-dec 04 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, e un frumusel Vladut, si face niste mutrite, de-ti vine sa-l mananci.M-am razgandit, are si poze unde seamana cu tine!

Ioana , felicitari pentu dintisori, si la mai multi!De-acu o sa te poata musca Bianca in voie

Ce vreme infecta, noroc ca Mihnea s-a culcat, altfel nu stiu ce activitati de interior sa mai inventez!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi acum suntem la kinetoterapie... si mai trag cu ochii la voi ce mai scrieti...

Onitza... bafta la contestatie...sa reusiti... Si tu la asa baiat mare umbli cu jucarii de plus?... LAsa-l pe el sa-si aleaga "jucariile"...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Mercic pt felicitarile legate de dintzoci !
Bueeeyyyy !!!! Am asa o pasa ciudata, e urat afara si sint meteosensibila, plus ca am baut si cafea! In concluzie, sint super agitata. Problema ar fi ca nu am chef sa-mi rezolv hartoagele, si .... de aici .... dezastru !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Deci la Bucuresti e vremea nasoala?
Pai veniti la Galati, mai, e o vreme super!!! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

[b][teal]MIKI, , ai grija ce face Alexander cu chiloteii noi, sa faca bine sa isi tina cucul in ei, ca Bia e promisa deja!!!!!!! si da ca sunteti cuminti pe acolo, va scoatem la Bucuresti la o , asa ca intre baieti!!!!! PLease, sa ii pui pe gemenashi din partea noastra, si pe mami ADRIANNA, sa ii spui ca suntem niste frumosi, si vezi ce mai bagi acolo, sa lasi impresie, dap?????
Sa nu ii psui ca mami de Paul, mai are probleme cu , ca se rezolva , spera ea.....
pozele noastre

esti fantastica!!!
alex e prietenul nostru si al lui paul si nu cred ca ... oricum sper ca bianca sa priceapa

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Iacata A PAPAT SI PAUL PIREUL DE DOVLECEL CU GALBENUSH DE OU PASAT, nu-mi vine sa cred!!!! a facut si el :"ueac" sa vomite, dar nu s-a intamplat din fericire!!!!!!
ADRIANNA, okiu, de data asta merge, dar data aviatoare, incercam sa fim si noi prezenti, asa de siguranta!!!! Faza cu chiloteii noi, a fost haoiasa pentru ca vorbisem cu MIKIMI, pe mess. si ma anuntase de ei.....sper ca fara apropouri!!!!! Ii urez lui MIKIMI, drum bun!!!!!!
Am fost si noi afara, am riscat si bine am facut, ca nu a plouat!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele care ati avut rabdarea si timpul sa-mi vedeti botzul (Roxana, try, Delia, Cookie, Felis) va multumim ptr cuvintele voastre...ptr noi este o oaza de lumina si veselie...try, e comic cand plange (l-am vazut si pe Alex intr-o poza plangacios...si chiar imi spuneam..."uite ma, copilu asta e supervesel, da mai plange si el, ca e copil") si sa stii ca n-o face des ...
mey Cookie...de dat nu-l da mama, inca , doar cand s-o-nsura, n-o sa am incotro ....ca e inestimabil si de neinlocuit si e un iubit care mai nou da pupitz cu degetelu' intins ...da' asa de-un schimb de experienta...ca sa invete si Sabinutza sa pape...poate negociem...da schimbu' sa nu fie mai lung de 1-2 minute , ca mi-e dor de el ...
Deh, stiti cum e cu cioara...da e al meu si mor dupa el

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Cookie, as veni la Galati, m-as teleporta, ca de cand ma gandesc eu sa musc niste anumiti obrajori scumpei ! Mai ales ca m-am saturat de Bucurestiul asta ca de mere acre. Pe bune, cum ploua un pic gata, se duc in balarii trotuarele, si trebuie sa faci slalom printre balti. Azi am ajuns la birou ca o lady ce sint, stropita pana in gat !!!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Puteti sa radeti de mine cat vreti, dar ne-abia acum am reusit sa intru pe net de atata timp. Tare greu mai merge prin zona in care stau cablul si nimeni nu face nimic. Pur si simplu nu am mai avut rabdare sa stau si sa astept la nesfarsit sa se deschida cate o fereastra...
Am mers zilele astea prin Herastrau si am incercat sa va vad. Ma gandeam ca poate, din poze voi recunoaste pe careva, dar n-a fost sa fie. Cred ca va este destul de departe sa veniti pana aici. Zic si eu..
Fata mea e bine. Ii mai da un dintisor sus, dar acuma doar asa de fitza, inca nu se vede bine. Face mofturi la mancare si eu incerc sa-i gasesc tot felul de combinatii. Saraca, in fond tot pe legume si fierturi o tin, cu mici exceptii. Dar nu stiu ce sa-i mai dau, ca doar nu poate manca la fel ca noi. Nici nu are cum, ca sotul meu are gusturi "complexe"...piperat, usturoiat, etc.
Despre mine... nu va mai zic nimic... cred ca-i iremediabil...
La multi ani tuturor celor, care intre timp s-au mai marit nitelus, inclusiv a mea!!
Pupici multi si somn usor la somnoroase!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buna dimineata!

Noi plecam la Blaj astazi, sper sa prindem si putin soare!
Va aveti grija de voi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput