Buna.
As dori sa stiu daca are cineva experienta cu Clinica Oftalmologica Optimed, de pe la Unirea. Am o problema cu un ochi de vreo 2 saptamani, am tot fost la Urgenta (la Spitalul de Ochi) si am primti vreo 3 diagnostice diferite, asa ca am hotarat sa cer opinia si unui doctor de la o clinica privata, unde sper eu ca oamenii sa fie mai profesionisti. V-as multumi daca mi-ati da niste pareri in legatura cu aceasta clinica, sau o alta unde as putea obtine o programare destul de rapind.
Va multumesc,
Madi
Eu merg periodic la Optimed, la dna dr. Lupu si sunt multumita. Ma indoiesc insa ca se pot face programari rapide, eu ma programez de obicei cu doua saptamani inainte. Dar poti incerca, subliniind ca este vorba despre o urgenta!
Multa sanatate!
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
Multumesc mult,
Am reusit sa imi fac o programare miercuri, dar la alt doctor decat cel mentionat de tine.
M
Si eu am vrut sa ma programez la Optimed ca aveam o urgenta, dar nu erau locuri asa ca am cautat in alta parte, am gasit la Opticris la galeriile Mario Plaza si am fost foarte multumita pentru ca totul era computerizat si pretul mi s-a parut f decent, 350.000, asta incluzand control cu 4 aparate.
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."