Dr.Lemnete Gabriel

Dr.Lemnete Gabriel | Autor: ginnet

Link direct la acest mesaj

Buna fetele!Va rog din suflet sa imi spuneti daca stiti ceva despre dr.Lemnete Gabriel-Top medical-.A fost cineva la el....cum vi se pare.
As vrea sa stiu si parerea voastra, ca nu as vrea sa dau cu stg. in dr.....m-am saturat sa tot merg la dr.Am facut analizele dupa pierdere de sarcina6 sapt. si as vrea sa merg la un medic bun....am auzit ca el ar fi unul dintre cei mai buni din Bucuresti.
Va multumesc din suflet
Va pup
Ginnet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Iti raspund eu desi nu am avut prea multe experiente personale cu acest medic, dar vad ca nu ti-a raspuns nimeni, asa ca sa-ti zic eu.
Cand am ramas insarcinata (acum 4 ani si jumatate), o prietena care era pacienta d-lui dr de mai multui ani, mi l-a recomandat ca fiind foarte foarte competent. Am mers la cabinetul particular. De la inceput mi s-a parut foarte superficial si destul de arogant, nu mi-a indicat nici toate analizele pe care trebuia sa le fac in sacina. Am renuntat sa mai merg la dansul. Ulterior prietena mea a nascut cu el si a fost foarte dezamagita, a facut cezariana, a externat-o foarte repede, a facut infectie si el in continuare a tratat-o cu multa superficialitate.

Vezi ca aici pe forum gasesti multi medici din Bucuresti de care fetele au fost foarte multumite.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu am fost pacienta lui un an si considera ca mi-am cam pierdut timpul.Am ajuns la el in urma unei recomandari date de catre o prietena care a nascut cu el si a fost f incantata mai ales ca a avut o sarcina cu dificila din cauaza pb ei de sanatate.
Totusi daca vrei sa ai in viitor copii nu ti-l recomand.

Bafta multa

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Va multumesc mult pt.raspunsuri....am sa tin cont ca nu am de gand sa pierd timpul si banii....
Va pup!

Mergi la inceput