Bebelusi din Octombrie 2001,sunt?

Bebelusi din Octombrie 2001,sunt? | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Eu sunt Simona si am un an si 4 luni.Pe mami o cheama Gabi.Eu sunt balanta chiar daca trebuia sa fiu sagetetor.Vreau sa mai vorbesc cu bb-ite de un an si 4 luni.

Simonica si mami Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diana-Maria = 1 an si 4 luni, scorpion

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela-00 spune:

Daria - 15 noiembrie 2001
Mirela si bb Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce mai fac bb-ii vostri?Au inceput sa vorbeasca?Simona spune unele cuvinte,in special cele scurte intregi dar cuvintele lungi le spuine pe jumatate,inceputul sau sfarsitul.
Noi suntem in urma putin cu mersul,adica abia de 2 sapatamani ne-am pus pe mers singurica.Simona a vut ceva probleme cu statul in fund,in picioare.doctorii ii spun distrofie musculara pe fond de alimentatie.Acum am rezolvat aceste probleme si incepem sa mergem.Ea e nascuta la 7 luni pt ca daca era la termen trebuia sa se nasca pe 5 Decembrie.
La noi cele mai probleme sunt la papi.Tare greu o convingem sa pape.Ce mai papa bb-ii vostri?
Acum a aflat de tutu si pa si toata ziua vrea sa plece tutu si pa,pa.

Va pupam pe toti,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Hop si noi!
Bianca - 17 noiembrie 2001

Nu sta o clipa locului , fuge prin toata casa si are mereu cate ceva de lucru (deh, persoana ocupata).Iar in ceea ce priveste vorbitul , nu-i mai tace gurita - spune tot ce aude si a inceput sa faca si propozitii simple- ce mai , e o mare vorbareata , in ultima vreme trebuie sa fim atenti ce spunem, ca sa nu ne trezim ca repeta cine stie ce minunatie! Cu mancarea am cam avut ceva probleme, pe care le-am rezolvat partial , in sensul ce mananca mai bine, dar in afara de ceea ce mananca ea cu manuta(biscuiti, paine, etc) totul trebuie sa fie pasat, altfel scuipa - ce-i drept , nu are decat 4 dintisori , asa ca nu stiu cum vom rezolva problema asta ; cat despre olita , nici un progres- parca o musca de fundulat (in schimb se aseaza cu mare placere daca e imbracata (!)
Roxana

Mergi la inceput

Diana mea merge de parca zboara. ea a mers de la 11 luni singurica si acum va dati seama ca se catara peste tot, face echilibristica si mai nou se urca si sta intr-o mana si intr-un picior.
De mancat, papa foarte bine, nu avem probleme, are cateva chestii care nu ii plac si pace, cum ar fi branza, cascaval putin, sau altele.
Beam si multe lichide si lapte 500 ml pe zi.
Vorbim toata ziulica, ii turuie gurica ca un motor, cuvinte cateva clare: mama, tata, papa, pa pa, apa, kaka, bebe, nani, nana, nenea, diana, dani, restul neinteligibile.
Mamei mele ii spune ma-mama si tatalui mei ta-tata.
surorii mele ii spune nana.
vorbeste mult cu jucariile si mai ales ii place sa se uite pe carti si sa le rasfoiasca,si pe albumele foto.
mai vorbim...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Ruthie nu e nascuta in octombrie, ci in 4 noiembrie 2001, dar e pe-aproape.

A inceput sa mearga singura la un an, apoi a cazut si s-a lovit la cap (a cazut direct in frunte, pe beton!). N-a facut decit cucui, dar s-a speriat si n-a mai mers singura o luna, ne tragea de mînã ca s-o tinem, ca pofta de mers nu i-a trecut! Acum bintuie prin toata casa, parca nu i s-a taiat cordonul ombilical la nastere, ca nu pot face un pas fara ea dupa mine! Asta e curiozitatea feminina!
De vorbit, vorbeste toata ziua, da' de-ale ei, pasaresti. Inteligibile sint doar "mama", "tata", "papa", "kaka" (cuvintele de baza, nu?)
In schimb, ne intelegem foarte bine cu ea in ceea ce priveste actiunile pe care ii cerem sa le faca: se duce unde i se indica, duce si aduce obiecte pe care i le cerem, ne arata partile trupului pe care le numim, recunoaste citeva animalute (chiar daca, pe limba ei, ursul face: "paaaa" - fioros, nu?), rasfoieste carti si reviste aproape fara sa le rupa (cu exceptiile de rigoare).
In privinta mincarii, nu am de ce ma plinge, ba chiar dimpotriva! Nu se poate minca de fata cu ea, chiar daca e satula, fiindca cerseste ca un catel: e foarte pofticioasa! De altfel, se poate vedea asta si din fotografia din paginuta despre copii :-)))...

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Ce bine ca ,copilasii vostri manaca de toate.La mine masa este o mare tragedie.Eu trebuie sa-i povestesc cate in luna si in stele ca sa deschida gura si sa-i pun mancarea.De papat nu papa chiar orice,are deja felurile ei de papi care le prefera.Noi papam cam 4-5 mese pe zi,depinde de cheful ei de mancare ,de ora la care se trezeste pentru ca in ultima vreme se trezeste la ora 7.00.Voi ce faceti felul doi la bb?Ea nu papa decat ciorbite mai groase si inca pasate.Am incercat si dovlecei si fasole pastai si piure si nu vrea decat ciorba.Ce sa fac?Cum sa o invat sa pape si felul doi?
Dar lapticul il bea tot din biberon?A mea a refuzat canita cu picurator asa ca noi folosim de zori biberoane si la suc si la ceai si la lapte.
Dar suzeta?Simona vrea suzeta cand doarme sau cand este obosita.Nu reusesc sa i-o iau .E putin caraghioasa cand o scot afara dar deocamdata nu vreau sa o chinui ...

Noi avem 88cm si 10 kg.Suntem lunga si subtirica.

Voi ce vitamine ii dati lui bb?

Va pupam,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Diana se trezeste dimineata tot pe la 7.00.
LAptele il bea tot cu biberonul insa celelalte lichide le bem cu canita. Asta mai nou de cand am gasit un pahar cu supapa.
Felul doi il papam cam asa: piure de legume cu galbenus de ou, pilaf de orez (ii place la nebunie), tocanite, carnita fripta sau snitele, si alte chestii care le mancam si noi.
Diana a fost dependenta de suzeta pana la 1 an, nu pot sa iti spun cum, (ca nu stiu!) dar dupa aceea a renuntat singura la ea.
mai tinem legatura...
Vitamine nu luam. Suntem insa in tratament cu Rybomunil cam luna asta mai avem si gata. De 5 luni nu a mai racit deloc si nici alte boli (in afara de canini) nu am mai avut.

Mergi la inceput

La inceput i-am dat si eu Rybomunyl apoi am uitat sa-i mai dau a doua luna si am renuntat.Oricum vad ca e rezistenta ,nu a facutgripa,o singura data rosu in gat si atat.Eu am facut si vaccin si am facut de 2 ori gripa.
Vitamine ii dau 2 lingurite/zi Pikovit.Eu i-am dat vitamine decand s-a nascut fara oprire .Abia acum a inceput si ea sa se mai ingrase putin.tot timpul era asa de slaba ca i se vedeau coastele.
Astazi a papat la pranz bine ciorbita si desert Danonino.
Voi cum il imbracati pe bb afara la 10 grade ?Eu azi i-am pus doar dres si pantalon gros si a inghetat.Deobicei ii puneam si un pantalon de lana in plus dar afara erau 0 grade.
Seara ce papa bb-ii vostri?Noi seara papam branzica cu banana si apoi bibe cu lapte.Voi papati mancare gatita?

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Pe mine ma primiti? Eu inca nu m-am nascut, dar am sa fiu un bebe de octombrie 2002.. Mami inca nu stie daca sunt fetita sau baietel, dar m-a vazut pentru prima data la ecografie si ii tremurau picioarele de emotie cand a iesit din cabinetul doctorului. Asistenta chiar l-a chemat si pe tati sa ma vada. Acum le-am aratat doar bataile inimioarei dar data viitoare le arat eu mai multe daca sunt cuminti.

Mergi la inceput