Montignac: ce am mancat azi? (61)
Raspunsuri - Pagina 13
prettysunshine spune:
Ce bine-mi pare ca Activia e voie,ca tare-mi place.Bineinteles ca e simplu,dar eu vazusem ca are 3% grasime si de asta ziceam ca n-am voie,uitasem ca asta se aplica daca e combinat cu paine.Am gasit iaurt 0,1% de la doua firme si am luat sa vad care are gust mai bun,daca o fi avand vreunul,cel pe care l-am mai utilizat pana acum n-avea nici un gust.Majoritatea mezelurilor si cremwurstilor contin amidon,sau zahar sau soia,asta e si durerea mea,dar daca le elimin si pe astea,zau daca mai stiu ce-o sa mananc.Azi mie cantarul mi-a aratat la pranz(dimineata nu ma pot cantari,ca eu merg la baie dupa ce mananc
)59,1.Ce-o fi fost cu 60,3 de ieri?Oricum,daca sunt 59,n-am decat 6 de dat jos.Sper sa si reusesc.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
adriana_mihnea spune:
Buna!
Tzin sa va zic ca am 0 abateri!!! Nici eu nu stiu cum am reusit! ![]()
Oricum, la ora asta bag mere si ceai la greu!
Pupici!
P.S. Rectific: am mancat un covrigel integral ca prea mirosea bine si foamea era maaaaare...![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Karina spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Ce bine-mi pare ca Activia e voie,ca tare-mi place.Bineinteles ca e simplu,dar eu vazusem ca are 3% grasime si de asta ziceam ca n-am voie,uitasem ca asta se aplica daca e combinat cu paine.Am gasit iaurt 0,1% de la doua firme si am luat sa vad care are gust mai bun,daca o fi avand vreunul,cel pe care l-am mai utilizat pana acum n-avea nici un gust.Majoritatea mezelurilor si cremwurstilor contin amidon,sau zahar sau soia,asta e si durerea mea,dar daca le elimin si pe astea,zau daca mai stiu ce-o sa mananc.Azi mie cantarul mi-a aratat la pranz(dimineata nu ma pot cantari,ca eu merg la baie dupa ce mananc)59,1.Ce-o fi fost cu 60,3 de ieri?Oricum,daca sunt 59,n-am decat 6 de dat jos.Sper sa si reusesc.
Rosa, cintareste-te dimineata inainte de a minca, chiar daca n-ai fost la baie ! O sa ai o surpriza
Meniul meu de azi:
dimi: o piersica, mai tirziu o cicorica cu fructoza si lapte 0.1% si un lapte batut din lapte de capra - cred ca asta e abatere, dar nu am rezistat
prinz: 3 mere
seara: inca nu stiu exact, dar presupun ca un pic de salata de vinete si un piept de pui la gratar cu salata de rosii.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
adriana_mihnea spune:
Yuhuuuuu...S-a miscat acul cantarului!! In loc de 69,5 am ~ 68,5kg!! 

Gata, sunt cuminte ca vreau sa le dau jos cat mai repede! Ideea este ca mergem in weekend la Moeciu si nu stiu cat voi rezista tentatiilor, dar incerc!
Va pup!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Laura T spune:
Fetelor, maine seara, dupa ce iau salariu, ma duc sa-mi fac aprovizionarea cu cele trebuincioase (carne, peste, legume, fructe, lactate, drojdie pt covrigeii cu taratze, caci astia vreau sa fie singurii carbohidrati...sa mearga treaba mai repede...bine, excluzand pe aia din fructe si legume...), iar de sambata, 1 octombrie, ma apuc serios de Monty...Promit!!! Voi fi aici zilnic, cu raportarea!
Cine mi se mai alatura, de sambata, la un Monty serios si fara abateri (mari
)??? Trebuie ca in maxim 2 luni sa revin la cele 50kg ale mele (din pacate am ajuns deja la 53.5....)
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
ralu spune:
Dragele mele fete,
Vreau sa va fac o propunere: pentru ca se apropie 10 pagini de cat ati scris si trebuie deschis un nou subiect, va propun sa refac eu tabelul cu toate "candidatele la regim". Asta doar temporar, adica pana revine Caro!! Va spun asta pentru ca pe mine acel tabel ma motiva (nu radeti). Nu trebuie sa-mi trimiteti datele prin PM, ci sa le scrieti aici. Ce ziceti? Imi dati aprobarea? Karina, Laura, Adriana sunteti de acord? La inceput o sa refac tabelul din ce ati scris pana acum si apoi o sa-l rectific!!!
Va pup!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
prettysunshine spune:
Pentru tabel: Inaltime 1,63 m, greutate 59,1 kg, greutatea la care vreau sa ajung 53 kg
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Laura T spune:
Ralu, e buna ideea ta:
Deci pe mine trece-ma asa:
inaltime 1.62m....data inceperii 01.10....greutate actuala 53.5kg....greutate tinta 50kg
Mersi.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
Karina spune:
Eu sint de acord, chiar ma bucur. Dar Ralu, te rog sa pastrezi forma: adica deschizi subiectul, pui opis-ul si tabelul
.
inaltime=1,50 m, greutatea actuala=53 kg, IMC actual=23.56, target=49 kg, IMC target=21.78, data inceperii: 01.10.2005![]()
Am trecut 01.10.2005, ca altfel ma demoralizez total![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !