Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
Cam ce trebuie sa simti cand misca bebe? Eu simt ca niste baldabacaieli atunci cand stau intinsa pe spate. Cand ar trebui sa se simta ceva concret gen "un sut"?
Eu cred ca am un col luuung pentru ca stau destul de mult in pat
, nu prea inteleg cum este cu contractiile astea, daca simt ca ceva este in neregula, ameteli sau o greutate in abdomen caut repede patul. Nu prea fac efort, doar plimbari scurte pentru ca am observat ca daca intr-o zi nu stau deloc in pat mi se face rau!
Toanca si eu cateodata sunt tare "depresata" si abia astept sa treaca mai repede perioada de sarcina...poate si datorita faptului ca sunt singurica si corelez trecerea timpului cu venirea lui Robert acasa, prezenta sotului ajuta foarte mult abia astept sa vina...este plecat din iunie si vine tocmai in decembrie
, dragul de el nici nu m-a vazut cu burtica. Mi-e tare tare dor de el!
Daniela 18+
J G spune:
Neatza fetele!
In primul rand, multumesc pentru gandurile bune, deja azi ma simt bine - nici macar nu m-am mai trezit cu burta tare!!!!
Catalina, felicitari, multi ani fericiti inainte! E clar ca sunteti o super-pereche... mai vine si Bia curand, e frumos de tot! Deci ramane setat, o facem cantareata?
Toanca sa stii ca e normal sa ai asemenea sentimente. Si eu sunt frustrata si mintea mea de copil nu intelege de ce am atatea probleme? De ce ma doare, de ce am nervi, de ce nu mai pot sa fac dragoste? Oricat as fi de "responsabila" la 29 de ani, tot e greu! Desigur ca vreau sa stea BB acolo pana la capat si sa creasca mare si frumoasa... dar desigur ca abia astept sa se termine, de fiecare data cand mai implinesc o saptamana ma bucur!
Su azi tocmai ce am mai implinit o saptamana, adica acum suntem...
J 19fix !!!!
J G spune:
Cum, Alina, ti-a umblat soacra-ta prin lucruri? Pai cred ca iesea un scandal monstru!! Nasol ca stati asa de aproape, ce sa zic...
J 19fix
dana_ene spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57336" target="_blank">CAPITOLUL 35 !
Va poftesc acolo si rugam moderatorii sa inchida acest capitol. 
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Ioana, Alina si Janina mercic mai fete dragi...Alina si eu stranut rau, ca un barbat, de cind am ramas si aceiasi frica...sa nu iasa bebelina....felicitari ca ai intrat in luna a6-a!
Marchplayer nu stiu daca sut vei simti asa repede...nici eu sut nu am simtit, poate ca de citeva ori a bildicait mai tare!
Ioana si eu am crescut in Berceni!
Janina si eu tot 29
si, la mine, minte de 18!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!