Hey, Nally harnicuta,bine ai revenit! hai ca te astept sa zici cand ii dam drumu' la oshawa...pupici lui Sebi somnorosu' ...las' ca si mie mi-i un somn de zici ca n-am dormit de un an...
Nicoleta,sa-ti traiasca mobilul...de care e? daca tot ne-ai zis ca e nou,da-ne amanunte...hihihi...pup Bia scumpa!
Grate!...asa! scrie la ziar,fa reclama negativa...mama lor de cotoroante nenorocite!...nu e posibil asa ceva!...pupici si lui Patrick-cel dulce!
Noi, am facut azi vaccinul ROR,da Victor deja a avut rubeola asa ca s-a imunizat singur,da' macar e bine pentru oreion...A bazait putin da' i-a trecut repede...altceva nu prea am ce sa va zic despre noi,Victor e tare cumintel,nu face prea multe nazbatii (doar ca a tras cana cu cafea peste el si a varsat-o pe covor,pe el...da' n-a fost vina lui...trebuia sa fim noi mai vigilenti!)...e tare ascultator...daca ii vorbesti si ii explici de ce nu are voie un lucru,nu il mai face...nu e plangacios,ba din contra e un copil vesel...asadar,eu nu prea am ce sa va povestesc-nici bolnavior nu a mai fost in ultimele luni...de vorbit,vorbeste in limba lui si mai intelegem si noi cate un cuvant doua...cam asta ar fi...viata noastra a fost lina in ultimele luni...ceea ce va doresc si voua!...mai ales ca e nevoie pe ici pe colo,pe la unele fete...
Pupici la mamici si pitici!...Sa ne bucuram de puii nostri scumpi si sa ne rugam pentru fetele in suferinta!