Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hey, Nally harnicuta,bine ai revenit! hai ca te astept sa zici cand ii dam drumu' la oshawa...pupici lui Sebi somnorosu' ...las' ca si mie mi-i un somn de zici ca n-am dormit de un an...

Nicoleta,sa-ti traiasca mobilul...de care e? daca tot ne-ai zis ca e nou,da-ne amanunte...hihihi...pup Bia scumpa!

Grate!...asa! scrie la ziar,fa reclama negativa...mama lor de cotoroante nenorocite!...nu e posibil asa ceva!...pupici si lui Patrick-cel dulce!

Noi, am facut azi vaccinul ROR,da Victor deja a avut rubeola asa ca s-a imunizat singur,da' macar e bine pentru oreion...A bazait putin da' i-a trecut repede...altceva nu prea am ce sa va zic despre noi,Victor e tare cumintel,nu face prea multe nazbatii (doar ca a tras cana cu cafea peste el si a varsat-o pe covor,pe el...da' n-a fost vina lui...trebuia sa fim noi mai vigilenti!)...e tare ascultator...daca ii vorbesti si ii explici de ce nu are voie un lucru,nu il mai face...nu e plangacios,ba din contra e un copil vesel...asadar,eu nu prea am ce sa va povestesc-nici bolnavior nu a mai fost in ultimele luni...de vorbit,vorbeste in limba lui si mai intelegem si noi cate un cuvant doua...cam asta ar fi...viata noastra a fost lina in ultimele luni...ceea ce va doresc si voua!...mai ales ca e nevoie pe ici pe colo,pe la unele fete...

Pupici la mamici si pitici!...Sa ne bucuram de puii nostri scumpi si sa ne rugam pentru fetele in suferinta!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput