Mamici din mai-iunie 2006?
Raspunsuri - Pagina 6
monet spune:
bun venit tuturor mamicutelor de mai-iunie 2006! e superfain sa ai un bebe primavara! irinel va poate garanta
.
va doresc tuturor o sarcina minunata, nu va faceti ginduri negre, fiti fericite ca atunci si bebe va iesi un fericit! si nasteri usoare! sa vedeti cum o sa zboare timpul peste toate lunile astea in care o sa va incintati cu burticile.
pupici dragi tuturor!

mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (33+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Laura Ioana spune:
Fetelor care nu aveti greturi bucurati-va! Mie mi-au inceput greturile exact cand am implinit 7 sapt si nu m-au lasat nici acum. Nu vomit, dar mi-e rau de mor, mai ales seara (acum de exemplu).
Laura
13+
Puiutul meu
liris spune:
nu, doar prin cine stie ce circumstante, sa nu pot ajunge la spital, dar altfel exclud varianta nasterii acasa ... da, intr-adevar aici te indeamna la asta ... dar nu te obliga.
si eu mai astept sa creasca ... cu nerabdare
as putea spune. pina una alta mi-a crescut fundu...![]()
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Irinel spune:
Laura, parca povestesti despre prima mea sarcina. Identic. Nu vomitat, in schimb rau la greu, cel mai greu de suportat seara. Vestea buna e ca pana la urma trece :-) Pupici si un bebe sanatos.
Monet
. Lasa ca e bine si in toamna, ca o sa fie bebelul mare in primavara si o sa ii placa la plimbari...
Liris, lasa ca si fundutul e sexy nu numai sanii :-) Si sa vezi cand o creste si burtica...:-) 
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani
aida_o spune:
Fete dragi, felicitari pentru simburelul din burtica!
Mi-as fi dorit si eu sa nasc in mai-iunie (ca sa am un copil in zodia Gemenilor, asa ca mine
) (cultu' personalitatii, hihi), da' n-a fost sa fie. Asa ca trebuie sa ma multumesc cu 16 aprilie.
Va doresc sarcina cit mai usoara, si nu va mai plingeti ca nu aveti greturi, va rog io! E crunt oricum, dar e si mai crunt daca trebuie sa mergi la servici si ai si multe meetinguri... Pe mine m-au apucat exact in sapt a 7-a, si ma tin si acum, dar le contracarez cu pastile speciale pentru "burtoase"
Dar va dau cuvintu' meu de pionier, bucurati-va daca nu aveti greturi :)
9+ Se mareste clanul :)
july_g spune:
Multam, fetelor! Acum sunt mai putin ingrijorata. Ma gandesc ca ma apuca prin saptamana a 7-a. Mai am putin. Sa nu credeti ca imi doresc, dar daca nu sunt ma ingrijoram. E foarte adevarat ca doooooooooooooorm cat e ziua de lunga. Au inceput colegii sa banuiasca ceva.Mai am putin si adorm cu capul pe birou.
Va invidiez pe voi cele din strainatate, pentru ca voi aveti alte conditii in ceea ce priveste medicina si medicii. La noi, majoritatea sunt incompetenti. Te omoara cu zile si te mai si jupoaie de bani.
(6+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
CamiM spune:
Salut fete frumoase si pupici pe burtici!!
July_g nu trebuie sa ne invidiezi ! crede-ma pe cuvant .. aici de pilda sunt atat de speriati sa nu fie dati in judecata doctorii ca de multe ori nici macar un diagnostic sigur nu iti spun!! Uite eu anul trecut am ajuns la urgenta si am stat vreo 7- 8 ore si cand am plecat mi-au zis ca nu e sigur ca am avort spontan sa ma duc a doua zi la doctor( asta dupa analize peste analize si ecografie si tot tacamul) faza tare a fost ca la iesire era o asistenta care imi facuse formele de admitere si imi zice" i'm sorry" deci ei stiau sigur numai nu voiau sa spuna..Sotul meu a avut o probleme si abia cand am ajuns la un doctor care venea din India a avut un diagnostic( si sa nu crezi ca era cine stie ce .. a durat 5 minute..) In plus asigurarile de sanatate fac atatea probleme uneori ca iti vine sa ii strangi de gat.Asa ca sunt peste tot avantaje si dezavantaje..
Sunt convinsa ca sunt doctori foarte buni si omenosi si in Romania!!
Pupici la toate!!

Cami
6+
july_g spune:
Multumesc, CamiM.
Cred ca vorbeam sub impresia unei intamplari urate. Fetita unui coleg de-al meu a fost operata la urechiusa( avea niste mici chisturi langa gaurile de cercei) si era s-o piarda, nu mai respira. Se innecase cu propria saliva si nu era nici un medic prin aprropiere, doar niste infirmiere care isi dadeau cu parerea cam ce ar putea fi.Abia cand colegul meu a inceput sa urle in spital si dupa ce au vrut sa-l dea afara cu forta, a venit si anestezistul. Si crede-ma ca decartase serios. Si bineinteles ca la servici au inceput fiecare sa povesteasca intamplari cu si despre incompetenta medicilor, cum au nenorocit copii sau adulti si iti dai seama ce era in sufletul meu!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
DianaR spune:
Fete dragi mult succes si felicitari pentru burticile voastre dragi! Mai-iunie suna frumos si familiar ptr. mine asa ca nu m-am putut abtine sa nu trag un ochi la voi!
Sarcini usoare, bebei santosi si pupici pe burtici!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas
nou-noute
Maramures
CamiM spune:
Neata fete!!
July_g ai dreptate si eu stiu o groaza de povesti din astea cu doctori din tara care sufera de o acuta lipsa de suflet si omenie.. unele traite de membrii ai familiei sau prieteni apropiati.. dar refuz sa cred ca nu sunt si medici adevarati in tara ..!!Cred ca esti ingrijorata ..si iti tin pumnii sa gasesti pe cineva asa cum vrei tu!!
Fetelor ce mai faceti? cum stati la capitolul simptome? La mine au navalit greturile ( nu puternic ci asa cat sa ma scoata din sarite cat e ziua de lunga ca vin si trec) si arsuri ceva de speriat!!
Pupici la toate si o zi super!!
Cami
6+