gandacelu are o problema
am vorb la telefon cu ea si ii apare acces restrictionat.Acu, ea are computeru virusat, da s-a gandt si ca e banata:))
io i-am zis ca nu-i adevarat...da mai stii?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Raspunsuri
desprecopii spune:
Sabina, in nici un caz nu e banata!!!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
dora78 spune:
Si mie mi-a aparut o data mesajul asta, am scris eu aici de problema mea... in fine, eu am instalat Mozilla in loc de Internet explorer...si asa s-a rezolvat problema mea... poate incearca, e gratis pe net... asteptam vesti!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
irina.c. spune:
quote:Vreti sa mai verificati,va rog,ca a incercat sa intre din nou si tot ca banata apare .Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by desprecopii
Sabina, in nici un caz nu e banata!!!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Freia spune:
Verificat, Sabina nu este banata. Ce eroare ii apare de spui ca ar fi banata?
Freia si Alexa
Nane spune:
Freia, mie de ex, de pe calculatorul de acasa imi apare "accesul dvs. la acest site a fost blocat". Sau cam asa cv. Si nu pot sa intru nici sa ma tai. Problema e ca, n-am reusit sa intru niciodata de acasa si uite ca... apar ca banata....
Nane
Karina spune:
Freia, cred ca totusi Sabina intreba de Gandacelu
Din cite inteleg eu, Gandacelu nu poate intra pe forumul DC, nu Sabina .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
irina.c. spune:
quote:De Gandacel e vorba,nu de Sabina.Are computer nou si tot degeaba,nu poate intra pe DC.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by Freia
Verificat, Sabina nu este banata. Ce eroare ii apare de spui ca ar fi banata?Freia si Alexa
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Freia spune:
mea culpa, abia citisem inputuri noi la sub cu Sabina.
nici Gandacul nu are probleme.
Freia si Alexa
Freia spune:
quote:
Originally posted by Nane
Freia, mie de ex, de pe calculatorul de acasa imi apare "accesul dvs. la acest site a fost blocat". Sau cam asa cv. Si nu pot sa intru nici sa ma tai. Problema e ca, n-am reusit sa intru niciodata de acasa si uite ca... apar ca banata....
Nane
ai sters cookies? daca da, ai firewall si ai pus din greseala restrictie la aceasta pagina? sau poate nu vrea sa iti deschida pagina din cauza pop up-urilor?
Freia si Alexa
marius spune:
quote:
Originally posted by Nane
Nane
Nane mesajul de mai sus de unde l-ai trimis? Ce IP ai la, calculatorul de acasa?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro