miscarile lui bebe

miscarile lui bebe | Autor: ela27oana

Link direct la acest mesaj

buna fetelor.
avem29+ si micuta mea este tare miscacioasa din 24 de ore jumatate ea misca ,dar destul de tare ma doare ,asa este normal?si la voi este ;la fel?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

hmm, normal cred ca este si sa miste tare, dar la felde normal este si sa miste discret
al meu misca rar, discret. fara sa ma doara, nu ma trezea noaptea cu miscarile lui (cum am au\zit ca pateau alte fete)
deci stai calma ca difera comportamentul bebeilor in burtica de la unul la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Eu sunt in 17 sapt si doar o singura data l-am simtit , cred ca este normal - nu stiu.

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Da, este normal! Probabil ca esti putin mai sensibila, iar bb puternic! Asa am patit si eu la Luca, pe cand la Matei m-a dururt o singura data cand m-a si trezit din somn. La Luca trebuia sa-i pun contra mai ales in sapt 30-35. Apoi, mai rara si la sfarsit foarte fin!
Sarcina foarte usoara si nastere pe masura!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Asta e perioada cea mai activa a lui bebe, pt ca inca mai are loc sa faca ce vrea. Mai incolo se va misca mai putin energic, pt ca n-o sa prea mai aiba unde. De durut insa, nu m-a durut niciodata (o fi fost ea mai finuta cu ma-sa...).

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu am 24+ si fetitza mea se mishca foarte mult. Si uneori sunt foarte ingrijorata ca o simt ca loveshte foarte jos si cumva inauntru. Si evident ca ma doare! Eu ma gandesc ca o fi lovind in placenta mea care e posterioara si jos inserata? De aceea sa doara? Cand dadea in exterior si mai sus nu aveam probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si pe mine ma doare uneori cind loveste tot f. jos... Da' doare, de zici ca acum sfisie ceva pe acolo... Asta e, are nevoie de miscare, nu?!
Deiu alerga pur si simplu prin burtica, avea ora de fotbal, alta de jogging, si tot asa. Dar parca nu ma durea asa de tare... O fi si virsta, si cicatricea de la cezariana...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Fetelor, ce bine ca simtiti bebeii cum misca. De-abia astept sa-l simt si eu pe al meu. Cred ca e o senzatie asa placuta. Sper ca nu m-am bagat ca musca-n lapte.
12+

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si fata mea se misca ffff mult, mai ales noaptea si durea cind lovea in ficat- dar asta mai tirziu decit la tine, dupa 30 de sapt-, in vezica. sa stii ca are un tonus muscular f bun, e f vioaie si activa, face deja miscari pe care bebei mai mari cu o luna le-ar face. deci merita sa te lasi burdusita, o sa fie musculoasa si sportiva . sa iti traiasca.

M si (11.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Inseamna ca ai o fetita vioaie!! Felicitari! Griji sa-ti faci cind nu mai misca sau mai exact misca prea putin pe parcursul a 24 de ore. Alex se misca mult si cel mai greu era cind se proptea cu piciorusul in coasta mea dreapta de ma lua cu dureri de ficat, ba chiar m-a luat la analize dr. ca doara n-am Hellp sindrom??!! N-aveam..si Alex e acum un bb sanatos si vioi!
Sarcina si nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La mine mai mereu au fost miscari discrete, iR tunci cand erau mai puternice nu dureau...
Stai linisita, din cate am auzit de la prietene, e perfect normal!
Motiv de ingrijorare ai avea daca nu ar mai misca, Doamne fereste!

Geani de Daria (03.04.05)

Mergi la inceput