Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Deocamdata nu am vesti de la Ina, dar am mobilul langa mine si stau cu ochii pe el, nu va faceti griji. I-as da eu un telefon dar mi-e sa nu pic intr-un moment nepotrivit.
Mariana Tache, felicitari, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, cuminte si sanatos.
LA MULTI ANI, PETRA!!!
Ioana, va urez petrecere frumoasa la botez.
Tonia, tu parca ma intrebai daca nu iau ceva pt durerile de burta (scuze daca ma insel). Eu iau tratament impotriva contractiilor din sapt 15 de sarcina, durerile de burta si tendoane cred ca se datoreaza in principal lipsei de miscare. Dupa sapt 36-37 sper sa ma lase doctorul sa incep sa ma misc si sa apuc sa-mi refac un pic musculatura inainte de nastere. Doctorul a zis zambind ca o sa scap de dureri dupa nastere.
Asta e, o sa treaca, mai rau e cu caldura din ultimele zile, am senzatia ca nu am destul aer si ca nu respir cum trebuie, sunt molesita rau si ma mananca mainile si picioparele de parca am raie.
Pt maine au anuntat 16 grade, sa dea Dumnezeu.
Pupici,
Anto, 35+
irina81 spune:
Ina,multa bafta!Ne gandim la tine!
Petra,

Pt mamici-pe voi nu va dor sfarcurile de la alaptat?Pe mine ma dor rau de tot,nu par sa fie ragade si ma mai si dau cu Bepanten.
-foloseste cineva aparatoare?Silicon sau latex?
Irina si
Matei Cristian(8 zile)
nanadana spune:
Marian Tache sa-ti traiasca Simon mare santos si frumos 
Ina
nastere cit mai usoara 
Ioana sa fie intr_un ceas bun botezul si sa va bucurati si cind papi tortulet sa te gindesti si la mine 
nanadana 36+5
RalucaCostiurin spune:
Buna seara!
Ina, iti tin pumnii sa fie bebeul punctual, sa vina pe 9 si nu cu intarziere!
La multi ani Anelor (si Ancelor, ca si ele sunt Ane), sa fie sanatoase si fericite!
Norina, faine poze, chiar ca esti graviduta model! Nimic pe fund, pe coapse, gambe si glezne ok, Demi Moore, ce mai!! Asa-i de dragut carutul, cateodata ma gandesc -ingrata de mine! - ca mi-ar fi placut sa pot sa aleg eu carutul - care e f. dragut, de altminteri, si de capatat, dar sunt eu o carcotasa.
Cum fac sa pun si eu un link cu poze? Ca doar pe pagina personala l-am trecut, dar de aparut nu apare...
Ioana, succes cu ceremonia, maine, NU te stresa! O sa fie totul bine, in plus, toata lumea o sa zica: "ia uite ce organizata e, cu copil asa mic si cat e de ingrijita! jos palaria!" - asa ca sa nu-ti pui basma, sa se vada coafura!
Poimaine merg si eu la botez, la baietelul prietenei mele. Ma intreb daca o sa-mi incapa fundul in strana..... ca sunt cam stramte si inguste.... si in picioare, la s 38, nu-mi vine sa stau tot timpul.
Si eu tot pentru naturala cu epidurala am optat, CINE STIE CUM E CU TRUSELE? Au anestezicul inclus, sau il cumperi separat? Sau nu-l cumperi deloc, fiind treaba anestezistului?
Ma duc sa mai bag in mine prajitura cu prune (tot de pe-aici pe forum m-am inspirat!)
Salutari!
Raluca, mama Radului
nanadana spune:
Oana ce de cadouri ai primit
misto sa_le stapiniti cu placere
Petru 
si un pupicel mare de la mine si bebe
nanadana36+5
Antoanela23 spune:
La Multi Ani tuturor Anelor, sanatate si petrecere frumoasa.
Am vrut sa scriu asta in mesajul precedent dar am uitat, varsta, ce sa-i faci...noroc ca mai trag cu ochiul la altii.
Anto, 35+
kristinutza spune:
raluca, despre trusa de epidurala trebuie sa vorbesti cu dr tau pt ca procedura difera de la spital la spital: ori o cumperi inainte, ori o cumperi din spital, ori nu platesti nimic (dai anestezistului un banutz din care acopera costul trusei). oricum, am inteles ca trusa costa 700-800.000 lei.
cristina 36+
poze