Clubul bebeilor cu greutate

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Nu ma pot abtine sa nu va spun si voua...Azi am intilnit un super bb cu greutate...La 10 luni are 15 kg!!! e super urias

Mergi la inceput

ia sa aduc eu bebelusii cu greutate pe prima pagina, poate mai intra mamicile la povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aha...acu' v-am descoperit si eu, vrem si noi pe listuta..Miruna s-a nascut cu 3400 gr si 53 cm, acum la 11 luni avem deja 11 kg si 77 cm. Tocmai imi faceam probleme zilele trecute ca e cam grasuna, dar acum vad ca nu e chiar asa cum credeam.

Ma duc sa ma uit peste tabelul cu dimensiuni si tonaj si revin sa va dau datele complete.

Ma bucur ca v-am gasit si va pupacim cu drag

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

BINE AI VENIT MADAU!
Eu ma bucur cind se mareste grupul de bb-ici grasunei , k ma simt mai putin singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Acusica completez listutza, rusine sa-mi fie...!!!

Mara nu prea mai intra in categoria grasilor. Are "doar" 12 kilograme la 1 an si aproape 4 luni desi e ca un pepene, i se spune "Marutza falcutza" si ce ma bucura e ca manca de toate comparativ cu sclifositul de Matei pe care il alerg prin casa cu bunatati...si nimic. Deh, seamana cu mine!

Claudia

Mergi la inceput

Lista completa!

Mamicior???? Unde sunteti? Mara mea e acum la pediatra cu bunica, eu am ramas sa gatesc si sa fac curat si sper sa vina cu vesti bune de acolo...revin!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna,fetelor!Si al meu este cu greutate.David s-a nascut cu 3442 gr si 50 cm,iar acum ,la patru luni jumate are 8680gr si 68 cm.Pana acum o luna imi faceam foarte multe griji dar acum,chiar imi place cum arata si cum evolueaza.
Pupici tuturor bebeilor dolofani

mama de ingeras

Mergi la inceput

CALUDIA-daca tot muncesti la listuta, actualizeaza-l si pe Luca , te rog, la 12 luni cu 14 kg
Acum are aproape 14 luni si nu sa mai ingrasat mult...S-a si inaltat, asa k arata ok
Mno...dar tot raminem in club
ALYIA- bine ai venit, pupici pt David!

Mergi la inceput

Inseamna ca Mara mea e mai silfida la 1 an si aproape 4 luni cu 14 kg si 86,5 cm.

Matei are la 3 ani 17 kg...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Multumim pentru primire

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput