Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 18
diplodocus spune:
Nu ma pot abtine sa nu va spun si voua...Azi am intilnit un super bb cu greutate...La 10 luni are 15 kg!!! e super urias
diplodocus spune:
ia sa aduc eu bebelusii cu greutate pe prima pagina, poate mai intra mamicile la povesti...![]()
madau spune:
Aha...acu' v-am descoperit si eu
, vrem si noi pe listuta..Miruna s-a nascut cu 3400 gr si 53 cm, acum la 11 luni avem deja 11 kg si 77 cm. Tocmai imi faceam probleme zilele trecute ca e cam grasuna, dar acum vad ca nu e chiar asa cum credeam.
Ma duc sa ma uit peste tabelul cu dimensiuni si tonaj
si revin sa va dau datele complete.
Ma bucur ca v-am gasit si va pupacim cu drag
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
diplodocus spune:
BINE AI VENIT MADAU!
Eu ma bucur cind se mareste grupul de bb-ici grasunei , k ma simt mai putin singura ![]()
claujro spune:
Acusica completez listutza, rusine
sa-mi fie...!!!
Mara nu prea mai intra in categoria grasilor. Are "doar" 12 kilograme la 1 an si aproape 4 luni desi e ca un pepene, i se spune "Marutza falcutza"
si ce ma bucura e ca manca de toate comparativ cu sclifositul de Matei pe care il alerg prin casa cu bunatati...si nimic. Deh, seamana cu mine! ![]()
Claudia
claujro spune:
Lista completa!
Mamicior???? Unde sunteti? Mara mea e acum la pediatra cu bunica, eu am ramas sa gatesc si sa fac curat si sper sa vina cu vesti bune de acolo...revin!
Claudia
elyia spune:
Buna,fetelor!Si al meu
este cu greutate.David s-a nascut cu 3442 gr si 50 cm,iar acum ,la patru luni jumate are 8680gr si 68 cm.Pana acum o luna imi faceam foarte multe griji dar acum,chiar imi place cum arata si cum evolueaza.
Pupici tuturor bebeilor dolofani
mama de ingeras
diplodocus spune:
CALUDIA-daca tot muncesti la listuta, actualizeaza-l si pe Luca , te rog, la 12 luni cu 14 kg
Acum are aproape 14 luni si nu sa mai ingrasat mult...S-a si inaltat, asa k arata ok
Mno...dar tot raminem in club![]()
ALYIA- bine ai venit, pupici pt David!
claujro spune:
Inseamna ca Mara mea e mai silfida
la 1 an si aproape 4 luni cu 14 kg
si 86,5 cm.
Matei are la 3 ani 17 kg...
Claudia
elyia spune:
Multumim pentru primire![]()
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd