Impreuna, Timisoara! (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salut!
Mai intai LA MULTI ANI ANGI(ALINA),
LA MULTI ANI DIANA!
Fetelor imi cer scuze dar n-am avut timp sa intru, maine va spun mai multe!
Au fost super multumiti, am facut un mic filmulet in care va multumeste Octa, pe care am sa-l postez ca sa-l puteti vedea.Tre sa plec dupa Lorand la gradi!Stiti ca n-am acasa internet si doar la lucru pot sa intru!
va pupa Mihi pe toate
PS curs de conta din care sa invat ceva stiti unde se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mihi,am asteptat un telefon de la tine si sambata si duminica...Alex a fost foarte dezamagit si m-a certat ca de ce nu te-am sunat eu...a fost trist cand i-am explicat ca nu am numarul tau de telefon...Ce sa mai zic?Si eu sunt dezamagita....Tot binele din lume lui Octavian!

Doris,ghici cu cine m-am intalnit eu,Luana si Alex azi pe strada?Cu Ines-Andrada si mama ta....Eram in colt la Orange,in interesectia de la Finansbank,unde o ia 11-le la dreapta de pe str.Paris sa mearga la gara....Bey si vine fii-ta drept la Luana:"Ceau,fetita!Ce faci?"Mama ta s-o traga de mana,ea se intepenise pe picioruse,sa stea la o barfa mica cu Luana....Eu o intreb:"Ce faci ,Ines?" Mama ta se uita un pic mirata si pe urma spune ca au plecat la coafor amandoua....Ei,Luana avea o masinuta mica in mana si Ines vroia sa vada masinuta,iar Luana nu vroia sa i-o arate.Mama ta i-a zis ca nu e voie,ca s-o lase pe Luana in pace ca e mai mica,eu trageam de Luana sa reusesc sa iau masinuta sa i-o arat lu' Ines,iar Luana tipa...Alex se uita zapacit....L-am luminat eu spunandu-i ca Ines e fata ta....
Pe urma am zis si eu si Alex "ceau!" lui Ines,a salutat si fata ta si am plecat unde aveam treaba....Bey,ce fata frumoasa ai!Si in afara de asta:ce mama tanara si frumoasa ai ,Doris!
Sa-ti fie sanatoase si fata si mama!
Silvana,beeeeeyyyy....ce ma bucur pentru tine....Iuhuuuuu!!!Bine ca ai rezolvat si treaba asta...De renovat aveti tot timpul s-o faceti,incet-incet,azi un pic,maine un pic...o puneti voi la punct....Ce mai face studentul de grupa mare,Paul?!Cum a fost prima zi de facultate?
Giuliatm....unde nu-i cap,vai de picioare!Asta-s eu...Cine m-a pus sa pazesc statiile la 11 noaptea,cand aveam n-shpe solutii,da' asa mi-s eu,mai batuta in cap.....Ce face Ale?Bey,mi-e dor de ea....
Gabi,sa fie baiatul sanatos, cu papica....e bun si laptele praf...Stiu ca esti suparata,dar ...Sa fiti sanatosi cu toti!
Dragelor,va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Mai intai vreau sa multumesc tuturor care mi-au urat la multi ani.Va doresc si eu voua tot binele din lume.
MihiI-a placut iepurasul la Octa?Vedeti ca are o smecherie de care tre sa apesi si canta super misto.Cred ca de mana,nu mai stiu cautati si voi.
Irina care sunt impresiile de la gradi.Sa vezi faza am uitat florile lui gaby acasa.I-am spus cu tupeu ca-i aduc maine.I-am dat mamei tale invitatia.Si ca niciodata anul asta am cumparat flori pt. toate doamnele si de la gradi si de la scoala,cu toate ca de ziua mea am primit,la scoala am primit,da mi s-a pus pata sa am si eu casa plina de flori.Am impresia ca au absentat Flucsa si Crasovan si pt. ai chiar am invitatii,sper sa apara pana vineri.
fetelor azi am avut prima zi de scoala,doamne ce usor era la gradi...am avut si sedinta cu parintii de la ora 17 si ce sa spun e grea scoala asta acum realizez si functionez in ea din 1979 cand am inceput clasa V,da-i mare raspundere sa fi parinte.si as mai vrea sa va povestesc o faza,ma ard degetele cum as scri-o da e de povestit live,fara alti cititori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara,
intr-un tarziu spun si eu La multi ani! Alinei si Dianei.
Cu scuzele de rigoare.

Merci Giulia, ai mei sunt OK. Mama un picut racita si dezamagita de conditiile mizere/corupte de la Slanic Prahova ... dar si impresionata de salina lor.
Al meu Dani ... a gasit o masina in ziar ... asa ca numai week-end linistit nu a fost asta ... ca numa pe masina am fost ... pana la Deva sa o vedem pe aialalta, apoi mai pe seara inapoi la Timi ... vai ce rau mi-a fost,.....

Azi am avut fff mult de lucru la servici, a venit un proiect nou ... iar acum seara am fost din nou la medic. Nu am de gand sa va dau prea multe detalii ... ca iar ma enervez ca nu intelegeti si imi vine sa ma duc la bucurestencele mele ... dar va zic asa: e de bine ... sa speram ca luna asta voi avea ovulatie. Doame ajuta. Maine mai refac o analiza ... iar miercuri .... din nou la eco.

Mi-e dor de Giova! Sper ca au vreme faina ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Merci Mirocat pe ce sa remarc ca e cam slaba activitatea pe topic,noroc ca ai postat tu.Iti doresc sa ai rezultate super la analize si sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Nu am intrat pana acum deoarece sotul meu mi-a daruit cadoul de ziua mea, anticipat...
Si a durat mult pana l-a despachetat si l-am inaugurat.
Cu voi i-am facut inaugurarea, e beton, ce mai...asta da surpriza, pe aceasta cale tin sa-i multumesc...
A, am uitat sa va spun ce am primit, sunteti deja curioase, nu?
Ghici ghicitoare....
Un cadou la care nici in visele frumoase nu ma asteptam, chiar m-a luat prin surprindere...
Hai sa nu va mai tin pe jar, am primit de ziua mea un computer, cu tastatura noua, cu un design beton, cu mouse optic,super misto, CDRV,AMD 1600,256RAM, 16Mb Video,HDD 20Gb.tot nou nout...
Bey, cred ca am scris bine, ca oricum nu stiu ce-s astea si ce fac, singura chestie care am observat-o e ca merge fulger...si arata beton...
Ana, hai ca m-am distrat de intalnirea lui Ines cu Luana...
Auzi, ma suna mama si imi zice ca iar s-a intalnit cu o doamna, care o stia pe Ines, asta e crizata deja...de unde ma stie toata lumea?
De pe forum...
Tare faza, ce zici , e o printesa sau nu, fica-mea?
La mami i-a placut de Luana...tare mult...
Mihi, ma bucur ca ne-ai scris si asteptam cu nerabdare filmuletul...
Miro, Doamne ajuta sa iasa luna asta cu doua liniute, jur ca iti fac cadou o rama sa pastrezi testul amintire...
Na, fetelor, mai am cateva ore si imbatranesc cu inca un an...
M-as trosni o tura, dar maine merg la lucru...
O noapte frumoasa, ca a mea....voi uda cadoul...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Fetelor ... va multumesc din suflet pt urari si imi cer scuze ca azi (pana acum)nu am intrat pe net dar am fost plecati iar azi dupa masa am avut musafiri...!!!
Anul acesta de ziua mea am fost rasfatata.....si m-am simtit super!!!!!!
Sa ne dea Dzeu la toate multa sanatate,. fericire si bucurii.

[red] DORIS-ALINA[/red] - LA MULTI ANI SI SA AI PARTE DE MULTE IMPLINIRI, SA FII CFERICITA SI IUBITA !!!

Eu am net acasa asa ca intru oricand dar mai ales seara si as putea vb si pe messanger ....

va pup
diana31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La multi ani! Doris

sa ne traiesti, sa fii fericita si sa fii iubita. Te iubim si normal ca iti dorim tot binele din lume.
La multi ani!

si acu ... fug repede la intzepat. V-am

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI FERICITI DORIS!

Sa fii fericita alaturi de intraga ta familie, sa ramai aceeasi persoana minunata si inimoasa pe care am avut placearea sa o cunosc!
A...cool cadoul....
Miro...cum adica sa mergi la bucurestence.....poate ca nu intelegem noi tot prin ce treci(cred ca nimeni in afara de tine nu poate intelege perfect)dar suntem alaturi de tine cu gandul si mai ales cu sufletul...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara...

Azi e ziua mea...E si MARTI, si 13, asa ca atunci cand am iesit din casa, ma uitam pe sus, pe la balcoane, sa nu-mi cada vreun ghiveci in cap...
Ploua frumos, semn de bani multi...si spre bucuria mea, a aparut pe cer curcubeul, sa fie oare un semn de bine?
Sunt fericita dar si nostalgica...
Ma bucur sa-mi impartasesc sentimentele si gandurile cu voi, prietenele mele...
Va multumesc pentru urarile frumoase si scrise din suflet...tie, Ana, Miro, Diana, si celor care mi-ati scris si la Evenimentele Comunitatii...
M-au felicitat si colegii de servici, asa ca trebuie musai sa dau de baut...

Ciocnesc cu voi un pahar... hai noroc!!!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput