Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Multumim tuturor pentru urari si voua sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei !!!

Am baiat mare, de 6 ani, cum spune el . Ieri intr-adevar l-am sarbatorit cu prietenii lui la Club Arlechino - era asa de emotionat iubitul lui mami. Ieri a fost Spiderman - i-am luat rucsac cu Spiderman, tortul a fost cu Spiderman si a fost pictat pe fata tot Spiderman. A fost f incantat de surprize, clown, face painting, copii, tort, tot - era f incantat si emotionat. Il iubim tare mult si sunt mandra de el cum a evoluat. Tot ieri i-a cazut al patrulea dintisor de sus - acum are lipsa 2...este super scump .

Imelda
draga mea, sa te bucuri de Andrei Albastrel si fie ca acesti primi pasi sa fie primii pasi catre o viatza frumoasa si senina alaturi de voi si de toti cei care il iubesc !!!

Multi pupici si felicitari .

Ne pare rau ca nu am stiut de intalnirea de sambata, am fi facut tot posibilul sa fie venit si noi ...

Tatiana
ce simpatica ai fost cu expresia "ma simt grea"....sa fi sanatoasa si sa iti traiasca toti copii.

Adriana
astazi "implinim" 2 ani de cand ne-am cunoscut ...fie ca acel moment care ne-a adus impreuna sa ne poarte noroc pe toata durata prieteniei noastre care sper sa nu se stinga niciodata . Sanatate multa lui Rares .

Ioana sa ai grija de tine si multa sanatate !!!!

Am fugit la munka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

LA MULTI ANI ANDREI! SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI IN FIECARE ZI!

Imelda, multe multe felicitari Albastrelului tau!!! si cat mai multe succese. Imelda, sa va ajute Dumnezeu sa aveti rabdare in continuare si putere sa luptati mai departe.

Noi sutntem mai bine. Bubitele au inceput sa se retraga, iar tusea sa ne lase. Zice "pa buba!". Se simte mai bine si nu se mai scapina asa rau.

Ioana, multa sanatate. Si eu am o nenorocita de sinuzita, insa nu am facut niciodata punctie. Cu toate ca mi-a fost recomandat. Dar mi-e frica . Am sinuzita si frontala si faciala! Chiar si acum ma chinuie nasul. Cel putin de cand am venit de la mare si-a dat drumul nasul rau de tot!!

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna ziua si de la noi!
Dupa lupte seculare...revenim,daca ne mai primiti;Acum ca-i vreme rea afara,stam mai mult in casa si avem un pic mai mult timp...
Imelda,felicitari pt.Albastrel!si pt.curajul si rabdarea ta!Multe cuceriri si de acum inainte!
Andra,multi ,multi ani pt.Andrei!
Eu chiar nu stiu cum a trecut vara asta ,parca mai ieri ne plangeam pe aici ca-i vreme rea,si acum iat-o din nou!Stiu ca a trecut timpul doar cand ma uit la Edi,care-i un vorbaret si un pisicher....V-am promis si ceva poze,sper sa reusesc astazi sa le pun...Edi nu a facut vaccinul ror si nu cred ca i-l mai fac,a inceput sa vorbeasca,stalcit ...dar pe zi ce trece ne uimeste cu alte cuvinte...,are o memorie vizuala tare buna,recunoaste casele prietenilor nostri,a bunicilor,inca de cand ne apropiem,;nu folosim inca olita,nu vrea,desi spune cand face caca,dar refuza sa stea pe olita!Recunosc,nici nu l-am stresat prea tare,mananca bine si de cele mai multe ori singur...Despre mine...m-a aoucat un dor nebun de lectura dar nu prea gasesc timp,mai mult noaptea...si mai am atat de putin timp si incep serviciul si de-atunci chiar ca s-a zis cu lectura de placere!Ei,om trai si om vedea!

Deocamdata atat,multe
.Firutza&Edi[14 ian.2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna si de la noi!!!

Am avut un super week-end, am fost la tara, la mama si la bunicii mei. A fost super!!! la bunicii mei e o zona superba cu lac in spatele curtii,padure ,liniste, stam si ma gandeam ce frumos ar fi sa locuim intr-o astfle de zona, dar sa avem si serviciile de aici, ca acolo nu prea ai loc de munca, asta ar fi incovennientul. Insa ca si zona, aer curat, fara stres, sanatate curata , ce mai!!! Ce bine i-ar prinde lui Albert sa alrge in curte toata ziua!! Of, cat imi doresc o curte a mea!!

Duminica dupa amiaza am fost si la o petrecere la hotel, ne-am simtit bine, Albert a stat acasa cu sora mea.

Nu imi vine sa cred de vremea asta de afara. Sambata a fost super cald, era de plaja si azi frig de mori, iei paltonul. Ce s-a schimbat vremea!!! Sper sa nu vina iarna de acum, nu cred, trebuie sa-si revina!!

Hai ca nu vreau sa scriu mult, va pup, mai vorbim!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi, multi ani, Andra, scumpa mea!!! Cum sa uit un asa eveniment. Era intr-o vineri si ne-am intalnit la Babyexpo. Cu o zi inainte Andrei implinise 4 anisori iar noi aveam niste burtici grozave!

Dam de baut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca-i rost de ia sa bag si eu vreo doua degete in tastatura

felicitari Andreiului-Albastrelul pentru primii pasi ... stiam, eram siguri , ii simteam ca vor veni. Imelda, bravo voua pentru rabdare si credinta.

La multi ani, Andreiului de 6 ani ... pfii ce baiat mare!

ah, si am vazut pozele Arturicilor, sint bestiale, dar mai ales aia in care dorm amindoi in patut ...

si doar nu era sa uit pentru ce am deschis pagina de raspuns: Adriana si Andra - tare mai sinteti nostime cu sarbatoarea asta

noi sintem bine, dar groaznic de ocupati, mie una mi-e dor sa mai stau de vorba cu Ovi ca nu mai apucam.
iar Matei e dragut rau de tot, mare si intelegator.
aaa ... si evident ca a racit la gradi.
dar mergem inainte.
miine ii duce la teatru ... azi au avut lectii de pian ... de fapt o zi au lectii de pian, o zi de dans ...ma doare capu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va scriu pentru ultima data in calitate de , de miine voi fi din nou . Miine vom face cunostinta cu cel mai mic membru al familiei noastre , TUDOR .

Felicitari celor care au motive sa sarbatoreasca : ma refer la Andrei Albastrelul ,dar si la cei 6 anisori ai lui Andrei .

Multa sanatate copilasilor si mamicilor care se confrunta cu raceli sau alte boli .

Gabi,inca -AMR citeva ore si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, nastere usoara si va tinem pumnii!!!
la ce maternitate nasti?
da-mi un pm cu detalii, poate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt inca la birou.

Am intrat doar sa va salut.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gabi, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!Tinem pumnii..si roaga-l pe Domnul de Arama sa ne tina la curent.Pupici muuuuuuulti!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput