In sfirsit , am ajuns acasa si am gasit si putin timp pentru a intra pe forum .Va multumesc tuturor celor care ne-au felicitat .
Tudor-Gabriel este un copil cuminte pina in momentul de fata , papa numai sin ,chiar daca oboseste repede si maninca uneori di 30 in 30 de min, e iubit de toata lumea ,inclusiv de Mihnea . Ieri insa a facut o criza de gelozie care m-a emotionat pina la lacrimi .Abia se trezise si a venit plingind la mine,care alaptam , m-a dus de mina pina la patut si mi-a dat de inteles sa il las pe bebe acolo , apoi voia sa il iau in brate pe el .Desi erau ambele bunici cu mine , urla daca punea vreuna mina pe el .
Azi s-a comportat ceva mai bine ,sta linga mine cind alaptez si se mira de minuta bebeului , cind plinge se duce repede la patut ,iar daca vede ca doarme dupa ce maninca spune "nana" adica nani si imi arata patutul .
Am pus si citeva poze si promit ca voi reveni cu vesti despre Mihnea .
Gabi , mamica de Mihnea si Tudor
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Gabi, ce baieti frumosi ai!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si baftosi si sa te bucuri de ei!
Cand l-am vazut pe Tudorel mi-am adus aminte de mica mea si parca nu-mi vine a crede ca s-a facut asa mare!
.
Va pupam