Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Felicitari, Gabitza si refacere cat mai grabnica!!!
Bun venit pe lume, Tudor! Sa ai parte de sanatate, noroc si iubire!
Asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Gabi! Tudor bine ai venit si sa ai parte doar de fericire!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Felicitari, Gabi!!! Tudor, sa ai o viata frumoasa!!!

Neatza, neatza!

Ma dispera vremea asta ploioasa! M-am trezit de multe ori peste noapte... sa-l invelesc pe Sebi... pt ca a fost mai agitat decat de obicei... Dar "faza noptii" a fost ca m-a strigat Seba "mamiiiiiiii", eu am sarit imediat din pat si m-am dus la el in camera si unde credeti ca l-am gasit?
Se daduse jos din patut! Este adevarat ca eu i-am pus un scaun langa patut tocmai pt a putea sa se suie/coboare singur, cand are nevoie (pt ca altfel ar fi "plonjat" direct in cap, ca-i vin si idei d-astea!), dar nu ma asteptam sa plece "la plimbare" in toiul noptii (asta se petrecea pe la ora 2AM), ca sa nu mai spun ca avea ochii carpiti si se clatina pe picioare!!!!

Adineauri, eu "misunam" pe aci, aud forfoteala in camera lui Sebi, dar nu ma "deranjez" sa verific... Cand, in sfarsit, m-am hotarat sa vad ce face pezevenchiul, pac! dau nas in nas cu el pe hol: "mamiii, păsete (soseta) nu-i!!!!"
Venea descult la un piciorus, cu soseta in mana, sa-l salvez si sa-l incalt eu!.........

am baiat maaaare!!!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Hai ca mi-am mai amintit o faza simpatica (la Cta plooooouuuuuaaaaaaaaaa tare nasol si incerc sa ma gandesc la lucruri dragute, ca altfel ma deprima vremea asta):
in timp ce am stat la munte, Sebi a dormit cu noi in pat si se alinta cand la mine, cand la ta-su in brate, care zicea ca Sebi "se cuibareste ca o boaba de fasole intr-o pastaie!!!!!"
(Sunt convinsa ca si puiutii vostri fac la fel si ce placuuuut este!!!!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza.

sa va zic si eu una proaspata de la Arturici.

Arturicii si cu mine in casa. Dr de familie la usha de jos care nu are interfon (e doar la 1 etaj mai jos) astepta sa ii deschid.
Arturicii raciti, dezbracati, cum era sa ii iau cu mine...
Asa ca ii las in casa, le zic ca vin imediat si inchid usa dupa mine si fug sa deschid.
Pe cand urcam, tot in viteza, il aud pe Philip strigand: YANN, NU, YANN, NU, YANN, NU. Pfii. mi s-a facut rau.

Deschisesera usa de la intare si iesisera in fata usii (un spatiu de 1,5 X 1,5 apoi scari). Philip era lipit de perete (asta e regula cand iesim din casa, pana incui eu usa ei sa stea lipiti de perete) si striga asa cum v-am spus la Yann care luase pozitia de coborare scari: in 4 labutze cu fundul inainte :-)

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Daca tot ploua afara m-am gandit sa va inveselesc cu pozele noastre din Turcia.Sper sa se vada albumul no 4.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3albumul no4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Gabi, sa-ti traiasca puisorul! Te asteptam cu fotografii si povesti noi. Refacere usoara!
E friggg si urat afara. Cat mai tine? Pentru fetele din Bucuresti, nu va luat apa?

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Gabi, felicitari, sa-ti traiasca puisorul!!!

Ioana, ce scumpi trebuie sa fi fost!!! Ce grija au unul de altul!! Super!!
Si Albert deschide usa, nu il pot lasa singur.L-am gasit si eu odata in fata la scari zicea ca pleaca "pa" sa imi vina rau cand l-am vazut. Dar nu cobora , se tinea de bara.

M intreb cat o mai ploua....

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alex e racita si ea, a si varsat din pricina mucisorilor. Nu are febra deloc, nu mai tuseste asa rau, insa nu poate manca pentru ca se inneaca. Asadar gradi a picat.

Cat despre povestiri cu evadari, ne laudam si noi ca Alex stie sa apese pe clanta si a capatat forta incat deschide usile. Asa ca ieri cand a iesit tati pana jos si nu a incuiat cu yala, fata apasase clanta si deschisese usa de la intrare. Noroc ca imi scartaie usa si m-am dus la timp sa o prind.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mai ce copii nazdravani avem...si Matei stie sa deschida usile si iese pe hol dupa care incepe si incearca clantele de la usile de pe hol .

Noi aseara am stat treji pana la 3.00 - nu vroia sa doarma, maraia, se agita in patutz- i-am dat ceai degeaba , lapte degeaba, l-am schimbat degeaba. Cred ca il durea burtica dupa sunele scoase insa pana la urma nu mai puteam si am adormit . Cred ca saracul vazand ca nu il mai baga nimeni in seama s-a culcat si el .

Roxana
sanatate multa Alexandrei !!!

Mergi la inceput