Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Bravo Ioana asa te vrem!
Fetelor eu vroiam sa va intreb aca si la voi bebele are perioade cand loveste bine merci si periade cand nu prea il mai simt adica cand si cand imi mai da cate una ca nucumva sa uit ca e pe acolo. Si asta unde era foarte activ pana acum. La voi cum e?
Irina 24+
ralirali spune:
Tot cam asa e si la mine, Irina. Sunt cam doua reprize pe zi in care o simt pret de 5, 10 minute, dupa aceea da cate un sut razlet - eu glumeam zicand ca viseaza. Fetelor, voi ii simtiti daca puneti mana? Se vede pe burtica atunci cand misca? Pt ca la mine, in afara de data cand a simtit Ovi noaptea (inca ma oftic si sunt geloasa), nu l-am simtit decat ianuntru. Si voi unde ii simtiti? Pentru ca al mine ori e in stanga jos, ori ff jos incat am impresia ca impinge cu picioarele sa iasa afara
.
Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
irinadum spune:
Si eu l-am simtit mult timp jos de tot si chiar m asperiasem si l-am intrebat pe doctor care mi-a zis ca nu e nici o problema ( asta de la 19-23 saptamani cam asa) acum il simt pe parte a dreapta mereu si in centru injurul buricului. Deja se vede cum se ridica pielea cand da e vizibil si cu ochiul liber si la mana se simte bine . Insa sa stii ca pe masura ce trece timpul se simte din ce in ce mai bine . Singurul lucru care ma ingrijoreaa ca parca nu mai e asa activ ca la inceput. Creste si el piticul.
Irina 24+
T_Ioana spune:
Irina nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Si eu am zile cand misca foarte putin, cum a fost azi pana la ora asta....m-a trezit la 8, am mancat si "domnul" s-a pus la somn iar eu am ramas de caruta. Abia acum de vreo ora imi mai da cate un picior....tot asa cum ziceai tu, ca sa stiu ca e pe acolo!
Ieri in schimb, daca am stat pana la 14.30 in pat (am citi "Codul lui Da Vinci" - multumesc Giova
), a miscat in permanenta, ma si miram cum poate avea atata energie, ca era cand in stanga, cand in dreapta, cand desupra buricului, cand foarte jos....mie cand imi da cate un picior asa mai "ciobaneste" se vede cum imi sare burta chiar si prin haine![]()
Ce m-a speriat a fost ziua de joi, cand am avut contractiile alea nenorocite si nu l-am simtit DELOC, pana la 3 cand am plecat de la serviciu nu a dat nici un semn....cred ca si el saracu era speriat de ce se intampla, de faptul ca aveam contractii atat de dese si lungi!
Ralu sunt convinsa ca o sa il simti din ce in ce mai puternic si o sa vezi cum iti sare burtica cate de curand!
Ioana
si
25 fix
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ralirali spune:
Merci, fetelor! Abia astept sa vad si eu cum tresare burtica.
In urma cu ceva vreme intreb cineva de vitamina A. Uitati, am gasit un articol referitor la asta: http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=127496.
Pupici
Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
irinadum spune:
Mai ai un pic si ai sa vezi cum tresare si burtica. Am citi si eu articolul si stiam de vitamina A insa imi pare rau ca nu am dat copy si eu la un alt articol unde se spunea clar ca s-a dovedit ca vitaminele luate fara motiv fac mai mult rau la bebe decat bine si asta dupa ce am vazut mai multe discutii unde unele fete iau vitamine pentru ca asa au auzit.Probabil nu constientizeaza ca un surplus de magneziu, calciu sau fier poate sa faca mai mult rau decat bine.
Irina 24+
roxit spune:
Buna!
Vreau sa va intreb daca este normal sa miste o singura data la 16 sapt si acum astept sa mai simt ceva . Cat de des trebuie sa miste , in fiecare zi sau de cateva ori pe saptamana?
Merci!
Roxi
irinadum spune:
Si mie mi s-a intampat sa il simt o data pe la 15-16 saptyamani iar dupa aia am inceput sa il simt zi de zi dar din saptamana 19 si vreo rei zile.Acum depinde de fiecare poti sa il simti mai devreme sau mai tarziu . De regula din ce am vazut pe aici majorotatea incep pe la 19 saptamani . Asa ca stai linistita si eu m-am speriat si la control la doctor la 17 saptamani l-am itrebat si mi-a zis ca e normal dupa 19 saptamani il simti.
Irina 24+
utocatalina spune:
Buna fetelor
...am fost in cercetari cu mama...sondaje pe la Unirea si Cocor
...la Unirea lucruri dragute, dar scumpe
...carucioarele ajungeau si la 20 de milioane...normal...alea care imi placeau!
Patuturi foarte putine si naspa...oscilez intre pat de lemn si tarc...ca ma gindesc si daca plec cu Bianca pe undeva sa am unde sa o culc...deci inca nu stiu de care voi lua....mai cercetez...de la Unirea mi-au placut body-urile semnate de Esca...stiu ca sunt scumpe, dar probabil ca cel putin 2 tot voi lua...la Cocor preturi mai mici, desigur nu erau de firma....dar dragutele...mama si-a bagat nasul si mi-a zis cam cite bodyuri, pantaloni cu botosei, sac de dormit si alte minuni mai imi trebuie
...in fine...nu am cumparat absolut nimic, doar m-am informat...trebuie sa ajung in curind si in Cora si Carrefour sa vad ca eu pe acolo....eu la astea de firma nu ma duc, ca nu vreau sa dau si haina de pe mine...asa ca ultima ruta in calcul va fi in Compexul Europa...mai incolo..Saptamina viitoare dupa 15 primeste marfa pe Vacaresti unde v-am dat linkul fimei cu articole pentru copii...asa ca in weekend le voi face o vizita
..a..mi-a placut un carucior, costa cam 3.600.000, dar mai cercetez...apropo m-am intilnit cu niste proaspeti parinti care aveau un baietel de 6 luni si un carucior super cu toate dotarile....se pare ca trebuie sa cascam ochii bine fetelor, ca deja caruciorul trebuia inlocuit, ca se izbea de margini, devenise mic...asa ca ma bate gindul sa cumpar separat ladou si scaun de masina...iar caruciorul se fie fara aceste dotari...om mai vedea si asta...oricum a fost o vizita de informare super
...sapt. viitoare in weekend continui cu Dan, ca luni vine
...Aseara am dormit tun...am papat bine, mi-a adus mama bunatati, iar maine ma ocup de chestii femeiesti...epilat!
Apropo...am facut fix 21 de sapt.!
si o sa zic ca am 5 luni jumate!
Apropo, v-am mai zis ca mama este asistent pediatru...asa ca s-a uitat nitel pe listele cu necesarul pentru bebe, o sa-i mai arat si altele...si a inceput sa taie si sa bifeze, lucrurile care chiar trebuie, iar nu toate minunile care apar aiurea! Cind o sa definitivez lista, daca o sa va intereseze, o sa vo arat!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Catalina si noi care iti spuneam sa stai sa te linistesti. Se pare ca totusi nu prea iti place sa stai.
Sa ne arati si noua lista cand e terminata.
Fetele deci aveti un weekend plin se pare ca vad ca nici una nu mai e pe DC. Ei lasa ca maine vine randul meu sa nu mai stau pe net ca trebuie sa punem tapet (de parca l-as pune eu).
Irina 24+