Bebelusi de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna fetele
Deci aseara dupa ce v-am scris m-am speriat foarte tare pentru ca am descoperit ca avea burtica tare si fff bombata. Si mai era si Mihai pe capul meu care a inceput sa tipe la mine sa sun pediatra sa nu ma mai uit pe DC ca copilul sufera si eu stau pe net Imi venea sa-l bat. Pana la urma ca sa-mi fac viata usoara am sunat pediatra care mi-a zis sa fac ce aflasem deja de pe DC. Adica un supozitor de glicerina si zilele urmatoare ceai de musetel. I-am spus si consortului ca stiam oricum leacul dar a tinut-o pe-a lui. Uatever... Important este ca a reusit si Filip sa faca kk si s-a schimbat radical dupa. A devenit vesel cum era si inainte, a gangurit, s-a jucat apoi am facut baita si s-a culcat. M-am enervat teribil la un moment dat pentru ca niste idioti au detonat niste petarde afara si mi s-a speriat puiul si a inceput sa planga timp de vreo 10-15 minute de nu stiam ce sa-i fac...
Gata, fug la sala ca saptamana asta am fost si la menstruatie si poftele si-au facut de cap cu mine si s-a dus pe apa sambetei si regimul. Dar de azi sunt iar la regim. Zic mersi ca de ingrasat nu m-am ingrasat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza...Andoix, mi-ai adus aminte de menstruatie..uitasem ca exista. Mai sunt fete care alapteaza si nu au avut pana acum? Ma pacalise cand avea Alex 2 luni, am avut un strop care semana, dar atat...doar nu i-oi face vreun fratior Alexandrei(nu ca nu as vrea, dar totusi e prea devreme dupa cezariana).

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, eu am cumparat pentru Alex la recomandarea medicului: LAKTULOSE "medi" 667 mg/ml (Oral oplŘsning). Asa scrie pe sticla. Are eticheta verde... Si mi-a dat si siringuta ca sa pun 3 ml in lapte. Are gust dulce si e foarte buna. A doua zi face imediat! Este probata de toate mamicile pe copii si este super... In Ro probabil daca ceri la farmacie lactoza pentru a iesi copilul, stie ce sa-ti dea!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Cereale Nestle-imi cer scuze, nici acestea nu au zahar. sunt OK.
Loreen-citeste aici http://www.yourbabytoday.com/babyplace/newbaby/newbaby_pediatrics/spitup.html , apoi asculta la mine: eu i-am dar lui Thomas Bonnisan in lapte ieri si azi si regurgitarile au scazut drastic, adika 99% din lapte ramane in burtica. Pacat ca s-a apucat acum de facut tumbe si ii mai iese niste branzica din gura.
Kata- dupa mai bine de un an am facut din nou kata, ma simt pe drumul cel bun. Ma imbrac cu acelasi echipament ca anul trecut, ca sa vad in oglinda hidosenia intruchipata si sa ma motivez mai tare.
Masurile-eu nu vi le dau ca nu sunteti nici una din categoria mea-adik greutate si inaltime, si apoi va radeti de mine.
Anky sper sa ne vedem la Cluj. Lasa-mi mesaj pe forum cum putem sa luam legatura. Un e-mail valabil ar fi bun.

Poze noi cu Thomas.

Mama lui Thomas
Pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Beatriced, drum bun!

EU sunt nedormita, dupa o noapte destul de rea. Stefan face nani acum, sper sa fi trecut de partea cea mai rea. Am plans cu el azi noapte.

Nu stiu ce sa mai zic de vaccine. Eu, care nu aveam nici o teama, decat de intepatura propriu zisa...

Maria e si ea maraita. In fiecare dimineata imi zice ca se duce la gradi, dar simt totusi, ca nu e deloc impacata, s-a cam prins cum stau treburile (mami nu ramane cu ea).

Nu stiu cat timp o sa mai am de scris. Imi vine sa nu mai deschid calculatorul, la cata treaba am, plus ca am si eu "probleme" de genul lui Androix: in loc sa stai pe Net, mai bine suna doctorul!

Sunt intr-o pasa rea de tot.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna
astazi am trimis carticica la:monu,mercedes,andreea.a, elisor
daca nu ati primit-o dati un semn
nelia nu am primit adresa.
red rose uite aici da mail: children@easynet.ro

si cu inceputul serviciului, sa va povestesc eu dupa o saptamina:cind am zis ca incep< MAtei incepuse sa aiba un program, minca la 6 la 9.00-9.30, 12.30-13.00, 16.00-16.30, 19.00, 22.00
si am zis eu ok, sar prinzul, 10-16, e ok, eeeeeeeeeeeee, unori maninca 9.30-10, chiar 10.00, eu fixez diverse chestii la 10, eventual intilniri, deci trebuie sa plec, la 16.00, se mai trezeste cineva sa te mai intrebe una alta. deci uneori o sari si pe asta.
in timpul zilei, iti vine sa suni de milioane de ori, macar sa auzi cum plinge sau scoate acolo sunete si nu poti, ca de, ai alte de facut.
vii dupa amiaza,evident "plina de energie", daca nu cumva suna si taticul sa iti aduca aminte ca cineva trebuie sa suga si ca serviciul..............de parca ai veni la servici de drag, si nu de nevoie, asa as vrea sa fiu casnica!!!pina pe la 3-4 ani ai copilului!!!!!
sa va spun ca de la 6 ma trezesc si nu mai dorm, ca fac suc, ceai, las laptele (dozajul) in timpeniile alea speciale, apa in biberoane cu masura, sucul de piersici. si daca cumva am uitat piersici ma duc si jos sa iau. si gata batu de 9,00, tu stai eventual in chiloti sa ii dai sa suga ca dupa aia faci mata dus, te imbraci, daca te incape ceva!!!!!!!!!bombani, ca nu ai cu ce, te reintorci la blugi!!!cind poti si nu ai intilniri importante, te culci pe pat ca sa poti sa imbraci blugii, si in timp ce vb. cu copilu, iti mai dai cu ceva pe fata ca sa nu sperii lumea pe strada.
iesi pe usa oricum tragind bluza sau te inchei la nasturi, uiti cheia,sau telefonul mobil sau cum mi s-a intimplat astazi, am fost sa pup copilu si a inceput sa plinga dupa mine, si eu din dormitor pina la usa imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii.
concluzie, daca nu e musai, musai stati acasa, perioada asta din viata copilului nu se repeta, si de multe ori simt ca traiesc prin el!
daaaaaaaaaa, moralul meu e la +infinit!!!!!
va pupam, un week-end placut,
Anelor la multi ani.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

gabitzam, de la tine se intoarce mereu mail-ul.
poti sa-mi dai alta adresa de mail?

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Lucas, trimite-mi si mie carticica...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

beatriced, da-mi ori adresa, ori da tu mail la adresa de mai sus, pe care am postat

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Andreea,ti-am trimis un mail cu nr.de tel. la care ma gasesti de luni incolo.
Elisor,merci,sper sa ajungem cu bine.Pacat ca nu stai si tu mai aproape sa ne intilnim la Cluj.

O zi buna

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput