Bebelusi de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu gingiiutele se fac albe in locul unde erup dintii,se latesc iar cand dintisorul este la iesire se vade varful alb...Incearca si cu Dentinox Gel...

A mea a luat -o iar de la capat cu varsatul...Nu mai stiu ce naiba sa-i fac,imi vine sa mor...
De alergie la lactoza mi-a zis dr. ca trebuia sa se umple de bubite in special la incheieturi...si n-are nimic...Eu una nu mai pricep nimic...La spital daca ma duc acum mi-o baga pe perfuzii si asta nu acpet nici in ruptul capului...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Beatrice, lasa mama tampenia cu laptele praf, cand nu e cazul! Pai ce vrei, sa fie copilul gras sau sanatos? Si Ana avea la 3 luni si 1 saptamana 5.5 Kg si 62 cm (si s-a nascut cu 3.750, tine seama) si pediatra mi-a zis ca daca e OK in rest, sa ii dau sa suga in continuare, ca nu are rost sa ii dau lapte praf numai ca sa se ingrase. "Ca ce, acum o ingrasi ca la adolescenta sa tina cure de slabire ca sa dea jos?" Si adevarul este ca si Alina a luat cam tot asa in greutate (si ceva mai putin in inaltime) si acum e o minunatie de copil de 2 ani si 10 luni. Are 14.5 Kg si 100 cm si arata perfect si nu a fost bolnava niciodata (e alegica, dar asta e alta poveste).

Loreen, imi pare bine ca este cat de cat OK Delia. Parerea mea (dati cu rosii, daca vreti, nu ma supar) este ca ai diversificat-o prea repede. Diversificarea nu ar trebui sa inceapa mai repede de 5 luni, inclusiv la copiii hraniti artificial, ca si acel lapte este facut sa imite laptele matern. Sigur ca asa au facut si mamele noastre cu noi si suntem OK (desi nu toti), dar lucrurile se mai schimba, informatia este alta etc.

Cu Alina am inceput diversificarea dupa 6 luni si jumatate, pt ca era alergica, avea acea dermatita atopica pe care inca o mai are. La Ana voi incepe dupa 5 1/2-6 luni, chiar daca ii voi da de la 4 1/2 luni o masa de Milumil cat sunt la serviciu. As putea sa ii dau direct masa solida, dar nu vreau sa o fortez.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ah, acum am vazut ca de fapt Delia nu e deloc OK. Poate ca nu i-ar strica totusi perfuzii. stiu ca e groaznic sa o duci in spital, dar cred ca asat ar trebui sa fie decizia medicului. Poate ca asa s-ar echilibra si ar incepe sa tina din nou mancarea in stomac. Curaj si ma rog pt voi!

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multumesc mult pt info. inca nu a facut febra. astept sa vad. daca e sa iasa, 1 dinte va fi caninul din partea dreapta jos. total aiurea!

si a mea varsa mancarea dar nu pare bolnava, ca da din picioare ca un motoras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cand ma laudam ca toate sunt bune si frumoase, Stefan a facut o reactie urata de la vaccin. l-am tinut in brate de la ora doua. Abia acum a adormit si am putut sa il las jos. Nu mancat, nici ceai nu vrea, tipa, geme apoi e apatic, sta cu gurita deschisa. Are niste ochisori! Locul vaccinului i s-a inrosit si eun pic umflat. EU sunt de vina, ca nu i-am pus compresa . Febra nu are sau f. f. putin (37 in ureche, de obicei avea 36,5). EU m-am cam speriat pt. ca nu am avut nici o problema la celalalt vaccin, iar cu Maria am trecut cu brio peste toate. Trebuie sa imi intre in cap ca e diferit si nu trebuie sa il compar mereu cu Maria!!! Am inteles ca daca trec 48 de ore si este tot asa, ma dul la dr. Eu mai aveam putin si plecam acum la urgenta, dar vad ca s-a linistit si doarme.

Loreen, ma gandesc prin ce trebuie sa treci tu!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Multumesc pentru urari, loreen! Eu si uitasem ca e aniversarea fetii ca era programata sa faca o radiografie de sold de dimineata dar s-a pierdut tac-su pe drum si nu a mai ajuns. I-au mai facut o radiografie abdominala si 2 ecografii pana acum, parca incep sa fie prea multe, ca e copil sanatos, astea sunt numai ca sa fie siguri ca nu sunt probleme ca a fost pustimea in pozitie pelviana…

Cu incalzitul laptelui la microunde sa va spun cum fac eu, practic mai ales noaptea: pun apa necesara in biberon, o incalzesc la microunde, apoi pun laptele si amestec. Am facut mai intai proba sa vad cat timp il las: 20 sec la 600 w si e caldut, numai bun. Dupa care da-i inainte! Ca e rapid si practic. Dadaca face si ea la fel.

Beatrice, intrebai despre viza pentru Canada. Daca pleci cu pasaport romanesc ai nevoie de viza. Aici (in franta) am primit viza canadiana in aceeasi zi, dar du-te din timp la ambasada lor sa intrebi ce acte iti trebuie.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

carolinah, cate ore stai la serviciu? ca si pe mine ma batea gandul sa-i dau doar o masa de lapte praf (asa cum ii dau si acum) - pe la ora 13.00. numai ca depinde de programul Carinei mele: uneori vrea la 13.00, si apoi la 16.00, alteori la 12 si 15. Si eu la 15.00 de-abia termin programul...pana ajung acasa se face 16.00.

beatricesi gabitza, stiam ca nu se incalzeste la microunde pentru ca nu poate fi controlata temperatura. Dar eu bag biberonul acolo, apoi il scot, agit ca sa se omogenizeze, il testez pe brat si apoi picur un pic pe dosul palmei.

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ChrisDun, si eu am facut la fel la inceput cu incalzitul la micounde, dupa care nu fac decat sa-l omogenizez, ca dupa 2 sapt de incercari am incredere ca folosind parametrii pe care i-am testat rezultatul e intotdeauna acelasi. E f practic si extrem de rapid, si sunt f incantata, ca a mea tipa cand o apuca foamea de zici ca are un ghimpe sub fund. Ce sa-i zic sa astepte 3 minute pana-i incalzeste maica-sa , mai ales ca maninca si noaptea fie la 12, fie pe la 2-3 noaptea…

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu...pe fuga...acum am ajuns acasa din plimbari.
Multumim de urarile de Sfanta Maria, uram si noi asemena toate cele bune Mariilor si Marioarelor noastre!!

Inainte de-a pleca in concediu stiu ca fetele vorbeau ceva de o iesire la Moeciu in week-end-ul asta...a fost doar o vorba-n vant sau e pe bune? Ca noi vrem sa mergem week-end-ul asta la munte, si ne-ar place sa ne vedem pe la Moeciu.

Scuze pentru un asa mesaj expeditiv, dar am o gramada de despachetat si pregatit pana maine, si malina bazaie intr-o veselie.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

ChrisDun ce te invidiez pentru performantele reusite cu Carina.
Eu cred ca inebunesc daca mai stau mult acasa. Imi plange tot timpul il adorm cam o jumatate de ora in brate si cu ceai(am ajunj la 200 ml de ceai pe zi).Azi i-am dat calmababy dar tot asa doarme in reprize si tot nervos e.

Newmami vreu si eu sa stiu cum se face un masaj profesionist ca eu mai mult ma joc cu bebe dar ii place.Poate ne explici si noua.

EU cand ii dadeam lapte praf aveam tot timpul intr-un ibricel apa fiarta si racita si o puneam pe aragz vreo 10-15 secunde si apoi o punem in biberon. Daca o incalzzeam prea rau o raceam sub apa de la robinet. Si la mine urla efectiv de foame asa ca il luam cu mine pe umar pana ii faceam laptele.Am citit si eu pe instructiuni ca nu se incalzeste la microunde.

Am mai gasit Trigonella www.naturaplant.ro/produse/136/login.php?PHPSESSID=4ef8352f30052a7b70af9d712f18c17c" target="_blank">http://www.naturaplant.ro/produse/136/login.php?PHPSESSID=4ef8352f30052a7b70af9d712f18c17caici

Poze cu Stefan

Mergi la inceput