Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
da kreliutza....
http://daisypath.com/wedding_announcement.php si d eacolo te descurci tu, ca e usor...ia, incearca!!!
Dupa ce l-ai creat, vii si anunti
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Ooana , decat sa dai 22 de milioane pe o rochie , mai bine restul de bani ii pui la verighete !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Cristina&Adi
...ma bucur ca mai e cineva care gandeste ca si mine........cu verighetele n-am treaba, e singurul lucru de care se ocupa viitorii socri! Acu sa vedem ce-o iesi, cu socrii nu stii niciodata!
....oricum baniii ii putem folosii in alte parti, ca doar avem unde asta n-ar fi o problema!
Oricum credeam ca doar mie mi se par preturile astea exorbitante!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
da kreliutza....
http://daisypath.com/wedding_announcement.php si d eacolo te descurci tu, ca e usor...ia, incearca!!!
Dupa ce l-ai creat, vii si anunti
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Kreliutza , mama am incercat eu , da la engleza mea de balta (aici mi-e rushine)pe bune ca nu imi iese.Poto sa ma bati da' tot proasta mooor !!!
Cristina&Adi
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by ooana
....pai cum sa merite banii astia cand eu credeam ca corsetul e brodat da vezi de treaba sunt decupaje din dantela cusute cu mana!
Scuza-ma ca ma bag si eu in seama...dar...corsetul brodat asta inseamna...decupaje din mai multe modele de dantela cusute de mana...asa se lucreaza...Levinta...Botezatu...Monica Darie...eu am fost la atelierele lor pt rochitza mea de mireasa si TOTI lucreaza in felul acesta...decupaje cusute manual. Si rochia mea la fel este facuta...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Ioana-Cristina spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Ooana , decat sa dai 22 de milioane pe o rochie , mai bine restul de bani ii pui la verighete !
Cristina&Adi
...ma bucur ca mai e cineva care gandeste ca si mine........cu verighetele n-am treaba, e singurul lucru de care se ocupa viitorii socri! Acu sa vedem ce-o iesi, cu socrii nu stii niciodata!
....oricum baniii ii putem folosii in alte parti, ca doar avem unde asta n-ar fi o problema!
Oricum credeam ca doar mie mi se par preturile astea exorbitante!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Draga mea da tu ce socri ai ? La mine , o fi ea soacra-mea cu gura m,are da...ei ne rezolva cu restaurantul si cu meniul de nunta.Ce sa mai , cu tot cheful care se face acolo. Iar ai mei cu cheful de la ei. Noi tre sa strangem bani de haine si verighete in conditiile in care mai avem si de platit taxa mea la facultate + licenta , dar si taxa lui Adi la master....
Cristina&Adi
krelia spune:
quote:
Kreliutza , mama am incercat eu , da la engleza mea de balta (aici mi-e rushine)pe bune ca nu imi iese.Poto sa ma bati da' tot proasta mooor !!!
Sper ca ai incredere in gusturile mele:
[ url = " http://daisypath.com/cache1/1/112401041.png " ] Cristina&Adi Forever [ / url ]
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Sper ca ai incredere in gusturile mele:
[ url = " http://daisypath.com/cache1/1/112401041.png " ] Cristina&Adi Forever [ / url ]
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multumesc , Kreliutza ! Si mi-a placut si floricica , si mi-au placut si porumbeii....Vezi , daca stii sa le faci cum esti tu "mama ranitzilor" ?
Cristina&Adi forever
emilyjeuly spune:
buna fetele,
sunt si eu tot o miresica 2006. stau de cateva zile si va citesc toate mesajele si nu stiam daca sa indraznesc sa intru si eu in hora. dupa cum am vazut voi faceti serios planuri si v-ati gandit la toate eu in schimb nici macar nu am restaurant . voi incerca sa ma bag si eu in seama cu voi !!!!!!!!
Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde!!!!!!!!!
tigrutz spune:
Bine ai venit Emilyjeuly alaturi de noi
Cand faci nunta, nu de alta, dar poate ar trebui sa te grabesti un picut cu restaurantul pt ca s-ar putea sa nu mai gasesti chiar ce-ti doresti
krelia spune:
emily, bine ai venit in clubul miresicilor!!!
Sa-mi spui daca te-ai hotarat la vreo data, sa te trec in listutza, ok?
Ar cam trebui sa incepi "vizionarile" la restaurante, deja s-au inceput de vreo luna contractarile , asa ca...bafta!!
Si te asteptam de-acum sa fii omni-prezenta!!!
26 august 2006