Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!

tudor a fost cica destul de cuminte ieri la cresa, s-a jucat cu copii/ jucariile, a mancat bine (despre asta chiar nu eram ingrijorata, el sta binisor la cap asta) doar cand si-a dat seama ca nu mai e tati si mamaie prin zona, a pus botic si a facut si pishu pe el cred ca el saracutzul ii cauta ca sa le zica ca vrea la olitza! pana se va obisnui sa le zica doamnelor...
dana, parca tu ma intrebai ce profesie am: sunt fizician!

noroc cu povestile voastre de vacanta, macar asa ma simt si eu (macar virtual) pe cine stie ce litoral... desi fac eforturi in acest sens, se pare ca inca vreo luna nici macar de-un we la munte nu am parte...

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mai fetelor, nu mai este optiunea aia de editare a mesajului??? ca eu nu o gasesc!
am uitat sa va zic ca azi dimineata a inceput sa planga tudor si l-a luat educatoarea cam pe sus, in clasa... asa ca probabil sa te tii maine dimineata!

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor. Azi am dus-o si eu prima oara pe Cata la cresa. Am intrat la grupa mijlocie. Parea putin dezorientata, tematoare. Ii tot ziceam: uite, joaca-te cu fetita, joaca-te cu baietelul, uite masinuta, uite trenuletul... In fine, cand si-a indreptat atentia spre jucarii, am iesit din clasa fara sa ma vada. Erau copilasi care plangeau. Cand ieseam din cresa, mi s-a parut ca o aud pe a mea plangand si m-am intors. Am tras cu urechea la usa, m-am convins ca u e glasul ei si am plecat. M-am intors peste jumatate de ora sa vad cum se poarta. Am rugat o alta asistenta sa se duca sa vada ce face Cata. A iesit asistenta de la grupa ei si mi-a zis ca incepuse sa planga putin, dar ca a luat-o atunci de mana, sa-i arate patuturile. La masa, a mancat ceva, dar nu tot. Oricum, bause si acasa lapte cu cereale. Iar cand am ajuns eu inapoi la cresha se plimba prin incapere, studia obiectele de acolo. Stau ca pe ghimpi... La 1, cand e ora de nani, se va duce mama sa vada ce face. Abia astept sa se faca o data ora 1... Dupa-amiaza o sa ma duc s-o iau eu. Oricum, eu n-am stare deloc...

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Am lasat-o si in dimineata asta la grupa mica. A intrat direct acolo si nu a mai vrut sa iasa. A asezat-o pe un scaunel si au inceput "lectiile" . Era parca mai pleostita si m-a intrebat unde plec. Eu stau ca pe ace. Abia astept sa treaca timpul. Azi o iau la 4! Cred ca daca o duceam la program scurt, nu as fi avut probleme cu ea, dar asa...

Plange Stefan. Vrea laptic

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ioana Sora, anamaria, cgaby . Trecem cam prin aceleasi stari.

Eu ma simt vinovata ca stau acasa si imi trimit copilul la gradinita. Am mintit-o ca ma duc la serv.

Eudcatoarele si directoarea mi-au zis ca nu e nici o problema, poate chiar ramane la gradinita la grupa mica daca se acomodeaza. Doar ca la cresa sunt mai bine ingrijiti (intrebati de o mie de ori de olita, mananca in clasa, nu in sala de mese, li se gateste separat, sunt hraniti de ingrijitoare), plus ca educatoarea de la cresa imi pare mai draguta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

asta e un mic semn.
suntem bine, traim inca :)
david a inceput si el sa vorbeasca, deja e la propozitii.
cel mai coerent e cand vorbeste singur gen: acuma dadi face nani sau pec cu tati la biou

daca va vedeti in we asta slabe sanse sa aparem si noi.

ps ce aiurea e cand mai scoti si tu capul la lumina
orice as vrea sa spun pica ca nuca-n perete

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Nu-mi vine sa cred ca vorbiti de cresa si gradinite... In ritmul asta mai avem un pic si ia copii mici de unde nu's... M-au apucat si pe mine emotiile. Noi mai copilarim un an de zile.

Ieri a fost prima zi cand Tudor s-a jucat de-adevaratelea cu Bodo. Ce se mai alergau si ce radea Tudor, mi-era mai mare dragul.

Gaby, frumoase poze. Poate v-a mai ajutat un pic relaxarea de pe acolo .

Dana, bine ai venit!! Vad ca nu ai fost asa de incantata. Era mai fain daca va duceati cu niste prieteni.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Uitasem, vroaim sa-i zic lui David bun venit in gasca "vorbaretilor".
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Dau si eu un semn de viata, ca, desi v-am citit mai tot timpul nu m-am putut mobiliza sa scriu. Intoarcerea la servici a fost enervanta, nu atat ca as avea mult de lucru cat pentru ca era tareee bine in concediu. Am fost vre-o 8 zile la mare in Vama, unde Iri s-a simtit super, apa i-a placut la nebunie, mare sau piscina, nu conta sa stea tot timpul cu picioarele in apa, noua ne-a placut mai putin, adica am remarcat ca fata de anul trecut cand se facea curatenie cat de cat, anul asta era un jeg crunt pe plaja. Apa in schimb a fost super si curata si calda si linistita exceptand 2 zile la inceput.
Dupa mare am fost la Breaza 5 zile unde am prins vreme faina asa ca toata ziua am stat in poenitza la plaja si la paraias. Intr-o singura zi ne-am dus la Sinaia la cota si ne-am plimbat cu telecabina, lucru care a amuzat-o teribil pe Irina.
In rest ce sa va mai zic, de pampers am scapat complet; Irina, uimitor, a inceput sa manance mai bine, e adevarat ca nici nu mai pupa biscuiti, pufuleti sau sticksuri intre mese. Vorbeste tot timpul si de toate si sare tot timpul. Salteau e pasiunea ei si obligatoriu cand ajungem in Cismigiu sau Moghioros facem o halta la saltea.

Pufulet si Romana74 - sa va traiasca copilasi
Mult succes copiilor care au inceput gradinita.
Romana m-am bucurat cand am auzit ca o sa ai fetitza, iti tinem pumni.
Faine relatarile din concediu - ce pacat ca s-a terminat .
Daca va intalniti in week-end in Tineretului, s-ar putea sa ajungem si noi.

Am pus poze din concediu in albumul concediu 2005
http://photos.yahoo.com/irinuca03

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si azi a fost incantat de gradi...ii place! deocamdata!...sa vedem...
anamaria - si cumnatul meu e din pitesti si e tot fizician! poate va cunoasteti...???
fetelor, multa sanatate!
romana - asteptam vestea cea mare!
pupici tuturor!

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput