Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 14
ardit spune:
fetele de la intalneala, va cer prea plecate scuze ca am tras chiul fara sa anunt, e prima oara cand nu vin, mi-e rau de la bila sau ficat, sant inca la servici plec acum ma tarasc pana acsa sa-mi repar oboseala asta kronica
si... scuziii, pardoneee, fooorgggiiivvv meeeee

![]()
pup fetele dulci
diciu spune:
salutare tutoror.
..eu nebunie mare si acasa si la birou...abia reusesc sa intru pe aici...
puiudana...felicitari!!! sa ai o sarcina buna si usoara!!
pupici tuturor
Androix spune:
POZE! POZE! POZE! VREM POZEEEEEEEE!!!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
tumpi spune:
iaca ca am pus poze de la intalnire.Cu scuzele de rigoare pt comantarii,dar sunt obosita si va promit ca maine am sa le scriu.
[Moara Mariei]
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Androix spune:
Pe tine te asteptam Tzumpiloasa, ca stiu ca tu esti cu pozele
Cred si eu ca esti obosita dupa asa mancare buna!
Totusi ma asteptam sa va vad si pe voi... Am recunoscut mana Valentinei... cred.
Oricum mana aia arata spre o masa goala care ar fi trebuit sa fie plina...
Am inceput sa bat campii? ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
valentinag spune:
Androixo,nu bati cimpii!A fost foarte bine la intilnire,anca,vali si ioana care s-au tinut de cuvint,nu ne-am dezamagit una pe cealalta niciodata si nu era cazul sa incepem de acum,nu
mincare buna,risete cat cuprinde,atmosfera misto intretinuta bineinteles si de fetele pe care le vedeti in imagini,vreo 10 am fost!
M-am simtit minunat si o sa repetam experienta,exact in formula de ieri!
aaa,sa nu uit,dandana,desi nu a anuntat ca vine,s-a prezentat la intilneala,pe final dar a venit,o draguta ca de obicei,te pup danutza si astept vesti minunate de la tine cel tirziu luni!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Mai, dar numai atatea poze? Eu vreau sa va vaz la fata, da?
Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Dandanuta, deci ramane pe luni cu vestile alea bune, da?
Fetelor, sa va zic ce am visat azi noapte. Sa va dati cu parerea. Am visat ca infiasem o fetita, destul de mare ca ani, cred ca vreo 4 ani, dar era frumusica foc. O fi de bine sau o fi de rau?
Va pupic dulce pe toate.
Androix spune:
Auzi, Valentinoaso, ia data viitoare sa schimbati locatia. In loc de Moara Mariei sa veniti la Apartamentul Andreei
nu servim frigarui, dar facem niste pulpe de pui la grill de-ti lasa gura apa
, iar berea este mereu RECE 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
MirelaV spune:
fetele..ma iertati ptr absenta. la 19:10 abia am plecat de la serviciu...si pana am ajuns in centru...a mai trecut juma' de ora. sper sa fie urmatoarea intalnire intr-o sambata...sa pot ajunge si eu.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici