Aspirante optimiste (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragute aspirante!
Cam multa liniste pe aici!
Marrinna, multam foarte fain de sfaturi. Ma simt mai bine acum, pot spune ca am inviat dupa ziua de ieri.
Adar, totul e Ok, sa nu te prind ca gandesti altfel.
Oricum, joi sau vineri vrem pozici, da fetilii?

Dandanutza, ce mai zici? Pe unde ai disparut?

Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine.

Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna fetelor!!!
Chiar ca-i liniste pe aici...
Ocupate cu ?

GeorgianaI Ma bucur ca esti bine!danutza cred ca e in pregatirile de plecare spre Ro. Mai are doar o saptamana si probabil nu mai are timp sa intre pe aici dar sigur o sa ne mai scrie. E o fata de cuvant!!! Si barzuta ei cu in cioc e plecata spre aeroport ca s-o astepte.

adar Sigur o sa fie bine. Vineri te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la toata lumea.
Vale si toate fetele care vin la intalnire,am rezervat o masa la Moara Mariei - ora 17.00-masa de 10 pers.Rezervarea este facuta pe numele de Ioana.

Va urez o zi buna si sper sa vina cat mai multe fete azi.
Fug la treaba si mai vb mai tarziu.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,am ajuns si eu acum la birou.Am fost dimineata la doctora la control in legatura cu durerea mea.Si iar am facut anexita la acelasi ovar sting la care am mai avut.Mi-a dat tratament pentru 2 saptamini cu zamecrin 6d sau zanocin nu inteleg exact si supozitoare tratul.Am impresia ca nu am sanse sa scap de anexita asta nenorocita,imediat cel mai mic curent la picioare ma ia.Voua va urez o zi superba in ciuda ploii de fara si sa va distrati de minune la intilnire(sa nu uitati de poze)

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ziua buna la toate fetele si bine v-am regasit dupa atatea luni de absenta,dar nu am avut calculator.In tot acest timp am facut tratamente babesti pt a ramane.polidin sibiseptol 7zile/luna,vit E forte 10zile/luna si acum asteptare.Vineri 16sept trebuie sa vina C.M,dar luni am facut un test de sarcina si.... e pozitiv.A doua liniuta e mai stearsa,dar e pozitiv.Astept ziua de vineri sa vad ce se intampla si dupa aceea voi sti sigur:in continuare aspiranta sau o graviduta fericita.Am mai luat acum un test de sarcina pe care o sa-l fac dupa ce va scriu aceste randuri.O sa va tin la curent cu vestile.O zi buna in continuare si multa bafta la toata lune.Petrecere frumoasa diseara.Imi pare rau ca nu pot veni si eu dar sunt de noapte la serviciu.Pupilici!

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

ce biineeee, ma bucur pentru tine

deci vitamina E forte 10 zile pe luna??? si incepand de cand?
si cu polidinul cum e?
si eu astept zilele astea niste raspunsuri... dar parca asa din prima nu cred ca raman eu, asa ca iau masuri de pe acuma ce sa fac luna viitoare

Doamne ajuta sa fii gravida !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Polidin din prima zi a CM 2/zi(amandoua o data)impreuna cu biseptol 1la 12ore timp de 7 zile e un leac vechi pt anexita si desfundarea trompelor,care nu se mai foloseste acum dar e f bun.Vit E forte tot atunci dar doar 10 zile cu 20 zile pauza pt fertilitate.cumnata unei prietene a facut n fertilizari si tratamente la filantropia pt a ramane graviduta timp de 4 ani si i-a zis o moasa de acolo sa urmeze trat asta.Nu au trecut doua luni si a ramas gravida si acum are bibicut.

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

multumesc mult de tot!

sa auzim vestea cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Asa e fetelor, si noi am luat, si eu si sotzu, vitamina e 10 cu 20, iar eu am luat si acid folic 2 tablete pe zi. Multa lume zice ca e mult acidul folic, dar uite ca a ajutat. A, eu am facut si HSG si se zice si ca dupa HSG ramai urgent...numai ca eu l-am facut prin...aprilie...habar n-am dar oricum...

Bagati u incredere vitamina e si acid folic. De polidin si biseptol n-am auzit nimic. Mie mi-a dat dr. tratamentul

Pupici,
adar si bb 10+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Puiudana, am uitat ce probleme aveai tu. Felicitari pentru bebe si cand ai timp scrie-mi un PM sa-mi spui daca aveai probleme cu trompele. As vrea sa bag si eu un tratament din acesta.

Tumpi, eu o sa intarzii; nu stiu cat; poate si o ora. Am foarte mult de lucru si sunt doar eu si sotul la birou, ca restul sunt in delegatii, asa ca nu pot pleca sa il las singur. Incerc sa ajung cat de repede pot. Va pupicesc si abia astept sa va vad.

Mergi la inceput