bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Pe Andrei l-am invatat sa-i fac baie in cadita lui pusa in cada mare si il clatesc pe cap cu dusul; inca nu se sperie de dus, insa intinde piciorusele la apa si incearca sa o apuce; aseara insa a devenit marait ca nu reusea si a trebuit sa ii las dusul in cadita ca sa traga de furtun si sa se joace cu el; Cu "cuca" insa de fiecare data cand il schim e cu mana acolo, iar daca e si GAby prin preajma ii spune sa stea linistit ca tot acolo e si ca nu dispare; mai nou si-o cauta si cu pampersul pus, inainte de a-l da jos;
Pe voi va trag bebeii de par?, caci pe mine inca nu m-a tras; isi trece usor degetele rasfirate prin parul meu si rade; dar pe Gaby il terorizeaza, il trage de par, ochelari si parul de pe piept
Crinuta ai grija cu loviturile la san ca nu e de glumit: Rayan are nevoie de mamica langa el, care sa nu alerge la dr. pentru controale;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Kita, pe mine ma trage Bogdan de par, ca imi vine cateodata sa urlu. Cand il iau in brate, el se sprijina tinandu-se de parul meu de multe ori. In schimb cu taica-su n-are treaba decat cu parul de pe piept si de pe picioare.
Ai reusit sa discuti cu sotiorul, sau astepti weekendul, sa aveti mai mult timp?

Crinuta, si eu iti spun sa ai grija cu loviturile date de Rayan in sani, ca nu stii niciodata ce se poate intampla. Nu vreau sa te sperii, dar matusa mea a facut un nodul la san (benign din fericire) si a trebuit operata pentru ca s-a lovit cu sanul de o usa de la dulap (cel putin asta ar fi explicatia).

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata ,
Astazi ne-am trezit la 8:00 spre uimirea mea si bucuria mea , iar la lucru ma duc la 11:00 , deci am inceput ziua cu dreptul .
Crinuta si Mandy mai face asa dar ce mai mult ii place sa ma traga de ele cand suntem dimineata inpat caci eu dorm doar in chilotei . De asemenea ma trage de par si cea mai mare placere a ei este sa isi bage mana la mine in gura sau doar cateva degete si sa se joace cu dintii . De cateva zile vrea sa imi bage si mana in ochi . Fata mea le face foarte hotarata si se supara daca nu o las .
Cat despre baita eu ma bag cu ea in cada mare si o spal in timp ce se joaca cu tot feluri de figurine de apa . Ii place apa foarte mult . Chiar si dusul , caci am facut in vacanta cu ea si stiu . Am sa incerc si aici acasa .
A , sa nu uit nu aluneca in cada , cada mea e din poliester , si nu se aluneca poate in aia de portelan sau metal da eu nu stiu .
Astazi merge sotul cu ea la control si sunt f. curioasa cat a crescut .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

exista niste covorase de cauciuc, cu ventuze pe dos, care se pun in cada ca sa nu aluneci. in plus, mai exista special pt bebei niste rondouri, un fel de scaunel care se prinde cu ventuze de cada, sa poata sta bine in fundulet. eu nu am asa ceva, asa ca trebuie sa-l tin bine. e drept ca nici nu se agita prea mult, sta in fund si da din maini si putin din picioare

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Un banc primit azi-dimineata, care pe mine m-a binedispus tare.

Soacra isi invita ginerele la masa.Ginerele, desi suspicios, accepta
invitatia.

Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ...etc. La un moment dat soacra iese la bucatarie.

Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3
crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intrasoacra ii trage una de o lasa latape jos.

La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!

V-am pupat,

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kita, exact asa il spal si eu pe Rayan.
Da, ma trage de par de pe la 2 luni, acum ma musca, ma ciupeste de urlu de durere, vai de mine...

Carmina, sper totusi sa nu fac nimic. Ma gandesc ca o lovitura de usa e mult mai strong decat suturile lui Rayan.
Sa dea Dumnezeu sa nu fac nimic. Eu incerc cat pot sa il opresc, ba mai si ridic tonul la el, dar are o forta, o energie, incat mi-ar mai trebui cel putin inca o mana sa ii tin picioarele.
Si daca stau sa ma gandesc ca iau la suturi din astea de cel putin 6 luni mi se face rau....

Aaaa, dar de cate ori m-a lovit cu capul lui in maxilarul meu, de ziceam ca imi scoate toti dintii.
M-a lovit si in nas de nu stiu cate ori. I-am si spus ca ma mutileaza in curand.

Adita, stiu covorasele alea cu ventuze. Exact asa vreau sa ii iau si eu lui Rayan.
Referitor la acele scaune de baie, eu nu le vad rostul.
La noi baia dureaza 5 minute. Pentru ce sa il pun in scaunel? Cum il spal? Mi se par total inutile, si mai si costa o groaza de bani.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Adita, Rayan da din picioare ceva de speriat, atat in cada, dar mai ales din clipa cand l-am pus pe prosop. Ei bine, in secunda aia incepe sa dea din picioare, cu o viteza ametitoare.
Eu nu stiu cum are atata forta, ca eu as obosi imediat.
De multe ori glumeam si ii ziceam ca face el gimnastica in locul meu. Bine ar fi sa faca el si sa pierd eu kg...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

O fi soare pe la Bucuresti,ca nu-i nimeni pe acasa.
Aici ploua cu galeata de azi -noapte si mor de plictiseala.
Am mai pus poze noi,in albumul 2 si 4,ne omorim si noi timpul prin parc facind poze.....
Gata s-a terminat cu statul in scaunel sau carut fara sa fim legate....mai inainte am gasit-o cu capul in jos...ce frica!!!!-----

Mama lui Elena -Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Chiar este soare la Bucuresti..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Am intuit eu,fara sa ma uit la meteo.
Crinuta,i-am cumparat si eu o chestie din aia de stat in cadita,dar cind era mai mica.I-o puneam in cada si ea se intindea frumos si-o puteai spala.Si acum mai sta dar sint interesante ratustele si balenele si se ridica in fund.La mare faceam dus impreuna,dar aia numai baie nu se mai numea,imi aluneca din brate si o spalam si ea cum puteam.
Mai inainte m-am uitat in gura ei,ultimul dinte ce i-a iesit e putin spre interior,nu e in linie cu ceilalti doi,dar tot eu ma linistesc,zicindu-mi ca astia sint doar dintii de lapte si oricum o sa-i cada,nu????

Mama lui Elena Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput