Bebe la 28 saptamani

Bebe la 28 saptamani | Autor: Adriana_C

Link direct la acest mesaj

Cine mai are 28 saptamani ?

Imi puteti spune cat de mare e bebe ? Al meu are 1000 g si toata lumea imi spune ca e prea mare si ca o sa fac un baiat de vreo 4 kg.

De asemenea, ce inseamna AC la masuratori ? Acesta este foarte mare la mine comparativ cu celelalte masuratori ale lui bebe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ac - circumferinta abdominala. Si la mine a fost cu 3 sapt!!!! mai mare la eco morfo pe care am facut-o la Pop in 23s+5 zile. Atuncea fetita mea avea 660 g +- 103 grame. Deci la 28 cite ai tu, nu mi se pare foarte mult 1 kg. Vezi ca exista tabel cu masuratori + gramaje la pagina fetelor de nov-dec - prima pagina, adica unde ar trebui sa intri si tu!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Adriana, nu e mare deloc! Nici mic, e exact cum trebuie, conform tabelelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

a mea avea la 25 de saptamani 750 grame, deci acum trebuie sa fie tot pe acolo. eu cred ca o voi vedea mai repede de 10 decembrie - doar e fata, nu?
luni o masor iar, deci vedem atunci.
mai vorbim.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu la 21 sapt si 3 zile avea 525 grame iar cineva cunoscut la 30 de saptamani are 1700grame deci cred ca esti in grafic.
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

Multumesc fetelor pentru mesaje. Acum m-am mai linistit.

Ce e ciudat e ca la 26 saptamani am facut o echografie la Pop si a iesit o greutate de 1022 g (+/- 150 g), iar la 28 saptamani, la o echografie facuta la spitalul unde o sa nasc, Polizu, bebe avea 1000 g.

Chiar sa nu fi crescut deloc sau sa fie ecograful mai prost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Adriana, exact acelasi lucru l-am patit si eu. Pop mi-a zis o greutate iar 2 saptamani mai tarziu, la Polizu, mi-a spus aceeasi greutate. Nu stiu care masuratoare are acuratete mai mare. Eu una nu mi-am facut mari probleme din asta, important e ca la urmatoarele ecografii reiesea ca bb a luat in greutate bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

quote:
Originally posted by locca

Adriana, exact acelasi lucru l-am patit si eu. Pop mi-a zis o greutate iar 2 saptamani mai tarziu, la Polizu, mi-a spus aceeasi greutate. Nu stiu care masuratoare are acuratete mai mare. Eu una nu mi-am facut mari probleme din asta, important e ca la urmatoarele ecografii reiesea ca bb a luat in greutate bine.

Sper si eu sa fie din cauza ca s-au facut masuratorile pe 2 aparate diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Eu ce sa mai spun?Mie nu imi zice nimeni nimic.Habar nu am ce greutate are bebe la 25 de saptamini.Cred ca al dracu ecograf aici functioneaza cu manivela,ca altfel nu inteleg de ce voi aflati atitea date iar eu nimic.Doar diametrul capului il stiu si lungimea femurului.In rest...pace.Dr de fam zice ca e mai bine sa nu stiu mare lucru ca sa nu ma stresez.Ignoranta oare?

25

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Leea, stai linistita ca nici la Bucuresti nu le masoara efectiv greutatea, doar le-o estimeaza in functie de lungimea femurului si a diametrului biparietal, cred. La un subiect de pe forum am vazut o formula de estimare dar am uitat-o si nu mai stiu subiectul.
Poate o stie cineva.
Fiind vorba de estimari, nu mi se pare deplasat sa va apara "scaderi" de greutate la consultatii succesive.

Intre timp am gasit si subiectul din arhiva www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=2149" target="_blank">aici.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Si eu am tot 28 de sapt, dar nu mi-am facut o echo recenta...
inseamna ca nasti tot pe-acolo,pe la-nceputul lui dec, nu-i asha?
cum o sa nasti?
sau, mai bine formulat, esti hotarata pe nastere normala??

Mergi la inceput