Ati auzit de microbul STAF AURIU?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Cait,
grija mare de tot cu stafilococul asta! al meu sot s-a procopsit cu el dintr-un bloc operator mai mult decat aseptic! a scapat cu antibiotice, multe si pe perioada mare! nu stiu cum suporti tu antibioticul, dar eu te sfatuiesc sa ceri si ceva care sa contina un antihistaminic, poate nistatin, nu-mi vine altul in minte, ca scapi de stafilococ si dai intr-o candida de toata frumusetea! ai grija de tine!
cand te-ntorci aici?
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

O sa ma duc la doctora s-ao intreb cu ce sa continui lunile viitoare mai ales k eu plec de aici..
Maria acolo vin sambata..mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

N-am avut, Doamne fereste, dar cunosc cazuri.
DA, antibioticele gen ampicilina pot produce candidoza, neaparat trebuie sa iei Stamicina (Nistatina se cheama acum)-eu am luat ovule pt. o infectie vaginala, sunt si pastilutze...nu mai stiu cat, cred ca pe intreaga perioada de administrare a antibioticului!
Pe urma, nu vreau sa te sperii, dar am auzit ca nu prea se scapa de el...iar in timp poate afecta inima...
Acum, tot ce te pot sfatui e sa incerci sa-ti intaresti imunitatea, in paralel cu administrarea pacatoaselor de antibiotice!

Eu am tot baut ceai de echinaceea (e amarui si lesios ca urzica, dar e ieftin si bun) si ulei de catina (60.000/sticluta)-(oribil miros, poate iei capsule, dar sunt mai scumpe!)
Uleiul de catina e excelent ca adjuvant in infectii,dupa expunere la radiatii, pt. piele si ochi (contine vit. C si beta-caroten in doze uriase), n-are contraindicatii!
Mie mi-a facut f. bine la par si unghii (am baut doar o sticluta!).
Eventual, cand cumperi uleiul de catina cere si prospectul, daca mai ai nevoie sa te convingi!
Cand a avut loc un accident la Combinatul Chimic de la Giurgiu,(anii' 80)un inginer de aici cu ulei de catina i-a vindecat pe cei arsi!

Sanatate si curaj in lupta cu Staf Aur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci de raspuns..ink nu stiu dak am scapat pt k nu am avut timp sa-mi refac analizele dar voi vedea curand.
catina eu am cules-o de la tara de la bunici am uscat-o si o iau asa dar are un gust oribil; iar pt imunitate iau pastilele de la hofigal cu echinaceea.
sper si eu sa scap de aceasta chestiune mai ales k nu stiu de unde m-am pricopsit cu ea..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput