s-a lovit la nasuc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Na bine, hai sa rostesc si eu ceva, ca ma incadrez cu brio la panicoase si care pun intrebari duzini de la cele mai simpliste pana la alea mai complicate. Nici eu nu fac dupa cum ma taie capul ci prefer sa adun cateva opinii, sfaturi, inclusiv de la mamici cu mai multa experienta si de la medici. Fiecare dupa cum ii e firea, eu nu-mi gasesc linistea pana nu intreb si nu aflu de la mai multi. Am vazut si mamici mai relaxate, bravo lor, n-o sa albeasca prematur ca mine, dar, cum am zis, asa mi-e mie tiparul, ma descurc cu ce m-a inzestrat Cel de Sus si ma mai si autoeduc.

Deci, Silvia, ca sa fii tu linistita (avand in vedere experienta ta din copilarie) poti cere trimitere pediatrului (daca tu consideri ca depaseste competenta lui) catre un chirurg pediatru care e cel mai in masura sa-i vada si palpeze nasucul puiutei tale.

sanatate
LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut! am fost ieri la pediatra, si mi-a spus ca daca nu s-a umflat si nu o doare la palpare e ok. la lovituri mai puternice trebuie sa fim atenti, si mi-a repetat faza cu cazaturile si loviturile la cap-spital.
in rest, mi-a zis ca s-a lungit mult, i-am mai adaugat ceva la meniu, ne-a explicat cum sa mergem cu ea de manute, in fine...indicatiile necesare.
oricum fetelor, multumesc pentru suport:)
va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Silvia ..ne bucuram ca totul e bine ....va dorim in continuare multa sanatae si cat mai putine lovituri

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput