Scorpiutzele... unde sunteti? (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,

Mey,mey...ce ati mai scris...
Elena,nu-l ametesc io asa usor pe catarul asta geaman....E uns cu toate alifiile,stai pe pace,ca e smecher mare....se face ca ploua si la momentul oportun da cu mucii in fasole...hehehehehe....bandit mare! Si stai pe pace...ca e galant...vorbeste frumos cu toate femeile,n-a facut glume proaste cu nici una niciodata si la ce crai a fost in tineretea lui.....hihihihi...ma indoiesc ca o sa-ti toarne cu ceva in cap...Imbraiseaza studentul roscovan din parte Luanei si a mea si pupa-l apasat si cu foc!Tinem pumnii pentru luni la gradi,mai mult pentru mamicuta decat pentru copilas...Succes!
Adriana,daca pilotistul Razvi are probleme cu iesitul dintisorilor....nu prea ai ce face...Calgelul ala e doar de moment...Pana nu ies dintuletii...cam chinuiala...Bafta!Saru-mana de urari!
Anda,bun venit la scorpiute si din partea mea!
Luminita,bine ai revenit...Cum a fost in concediu?Pe unde ati fost?
Nicole-Gabbriela...si mie imi place listuta...La cat e de munca la o astfel de lista si pentru ca nu o fac si nu contribui la "construirea" ei....zic doar saru-mana ca se ocupa cineva de ea...
Ema,saru-mana de urari...!!!!Nu am serbat nicicum...Noi nu prea le avem cu sarbatorile de nume,mai mult cu cele de ani...Apropos cu spumele...pai mey,mama draga...ce-i cu tine?In afara de faptul ca musiu te-a suparat eu cred ca esti si obosita....Poate nu iti dai seama de asta,dar stresul asta face numai prostii cu corpul omului...Uite,am fost cu Luana la doctorita de familie,sa ne spuna ce calciu sa cumpar pentru ea,pentru profilaxia asta din lunile anului care contin litera"R"....Si i-am zis si de mine:cu vajaieli in urechi,crampe musculare(carcei),spasme musculare,tziuituri in urechi si i-am spus chiar ca asa ma enerveaza ai mei uneori ca imi vine sa le sparg fata...Ce mai radea doctorita...Si mi-a dat sa iau si eu calciu si magneziu si in plus mi-a dat ceva pentru nervi,farmacista a zis sa il iau numai daca e musai,se cheama Medazepam...La ce scrie in prospect...nu prea ma incumet sa incerc,decat daca o fi cazul extrem,dar doctorita spunea ca si ea tot asa ceva serveste....Poate ar trebui sa faci si tu o cura de calciu si magneziu...Ce zici?Mergi si fa-ti un set de analize...Te pup si ai grija de tine!
Esme...maaaaaaamaaaaaa....ce mistoooooo meserie ai....Vreau si io!!!!Numa ca eu nu am fost desteapta sa merg sa fac scoala care mi-a placut si care as fi vrut s-o fac,am ascultat sa fac cam ce a vrut mama mea...Intotdeauna am fost fascinata de chestii de genul asta,de corpul omenesc....de genetica...Ce frumos!sa studiezi,sa vezi si aia si cealalta....Deja mintea mea nu mai e cu mine,zburda....mi-a plecat imaginatia cu sorcova...
Cu dezordinea.....hehehehehe...si io am meteahna asta,dar am si eu ajutor de nadejde in barbatel la treaba asta....Ca ne-am gasit amandoi tusea si junghiul...Dar si cand ne punem pe facut curatenie,cam o data la o saptamana jumate....apoi facem d-aia cu ridicat paturi,sters praf pe dupa dulapuri...intelegi tu!!!!
Pe mine ma enerveaza rau sa calc rufele...asta nu prea imi place...si sa stau sa fac mancaruri complicate,care dureaza mult si le halesti in 5 minute....Ii scriam odata Emmei noastre cum m-am chinuit o zi sa fac eclere,am muncit sa iasa super si abia am apucat si eu una,ca termitele mele au ras tot in 10 minute...
No,spor la treaba,succes la servici si tot binele din lume!Saru-mana de urari!!!!
Iri,capul sus scorpiuta!!!!....Nu ma injura,stiu ca e usor de spus,mai ales cand nu sunt in situatia ta....Hai,ca poate toata nebuneala asta o sa ia o intorsatura faina si daca zici ca domnu' incearca o apropiere...zic si io...incurajeaza-l putin,poate ca o sa-i vina boii acasa si si-o da seama ca e rautacios...Nu-l lasa pana nu-si cere iertare!Te imbratisez si te pup si iti doresc numai bine!
Yrys,eu cu sfintii....si calendarele bisericesti si ...alte astea....sunt paralela...tufa de Venetia...Daca nu anuntau aici pe forum,habar nu aveam...Eu stiu doar de Craciun,Sf.Nicolae,Sf Marie pe 15 august si ...cam atat,ca Pastele se tot schimba an de an...
Bey,da' am scris nu gluma!Va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara scorpiute,
azi asa brusc si dintr-o data, dupa mediatii ne-am hotarat eu, copilasii si ai mei sa plecam la tzara sa facem un gratar la masa de pranz care s-a prelungit pana acum...spre seara.
maine i-am zis lui alex ca poate-l duc la zoo...dar sa vedem ce planuri mai apar pana maine.
ana, la multi ani! de sf ana
mina, la multi ani pentru pitic, sa fie sanatos si sa o asculte pe mami
gabriela, multumim pentru listutza...arata super
tomecica, bine ai revenit
esme, bafta si spor la treaba
irinasi ma bucur ca ai intrat sa ne zici cateva vorbe...iti simtim lipsa, aici nu vb doar despre cat de fericite suntem...suntem prietenele tale(nu numai virtuale) si suntem alaturi de tine...si sa stii ca nu vorbesc doar asa ca sa ma aflu in treaba...eu chiar ma intreb in fiecare zi...oare ce-o mai face "X"scopiuta cu probleme...
fetele azi am citit asa mai pe sarite ca sunt obosita de la condus dar promit ca maine intru si recitesc tot sa nu scap nimik
va pup si va urez o noapte buna si frumoasa

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Monica,multumesc de urare!!!Ce fain ca aveti unde evada....
Mina,zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! la flacaias....sa cresca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Buna sera, fetelor!
Esme, multumesc din suflet pentru informatii. Sunt binevenite, mai ales ca sora-mea intra intr-a 11-a. Ea vrea in principu sa mearga in Olanda, ca deh, i s-au aprins calcaiele dupa un olandez de la breda. Pe langa acest factor subiectiv, stie destul de bine sistemul educational de acolo. In Belgia are cativa fosti colegi de scoala, deci e o a doua optiune pentru ea.
Eu mai am un master de terminat si o sa imi caut si eu anul viitor ceva in Franta, Belgia, Luxembourg, asa cum iti povesteam mai demult. Multumesc foarte foarte mult de ajutor. Mai rar.
Fetelor, in seara asta sunt foarte obosita. Maine trebuie sa ma trezesc la 6, pentru ca merg dis de dimineata sa iau vin pentru nunta. Tineti-mi pumnii sa nimeresc unul bun.
Adriana, Ana, Ema, Monica, Mina, Iri, Luminita, Mira, Carmensilva, HellenC, va imbratisez pe toate si va urez noapte bunica.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by anda25

hop si eu: tot o scorpiuta.

O data de nastere pt lista ai? Dar un link pt album cu poze ai?
PS: De anul nasteri nu am nevoie daca vrei sa il ti secret ....
o zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.am terminat ce era mai greu la balcon.azi dam glet si var.si vine si un nene sa ne puna caloriferul in balcon si e gata.apoi mergem in oras, ca oricum trebuie sa-i cumpar lui razvan lapte, pampers, etc asa ca iau vopsea ca maine vopsim usile(pe razvan il duc la mama sa nu stea in miros), sina de perdea pentru la bucatarie si balcon si maine incepe curatenia generala.luni luam dulapul de la bucatarie sa vedem ce-i putem face.
va pup si va doresc un week-end super.ne mai auzim.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
yrys, tinem pumnii stransi sa fie vinul bun...Doamne si eu cand imi aduc aminte am fost la "degustare" cum se zice pentru nunta...pana la sfarsit eram zombie atatea vinuri gustasem si nu ma puteam hotari care sa-l aleg...plus ca mie imi plac vinurile fff dulci si as fii ales unul din asta...dar vorba sotului meu "la nunta se mananca gretos"trebuie sa fie si un vin sec...pana la urma toata lumea a fost multumita fiindca am ales vin si pentru dame si pentru domni de cate 2 feluri....plus ca am avut un fel de "bar deschis" si toata noaptea invitatii au putut cere orice bautura, inclusiv un alt vin....
nastasie, Doamne nu stiu de unde ai atata energie, numai cand citesc ce faceti ma ia cu lesininseamna ca razvanel este chiar cuminte de puteti sa faceti toate astea...ruxi a mea nu mai vrea decat in brate.spor la treaba
ana, avem norok ca este aporape de bucuresti...ma rog...relativ aproape 50 km...dar daca este drumul liber ajungem in 30-35 de minute si mai avem un avantaj...bunica mea sta acolo si doar o sunam inainte ca ea si pregateste jar-ul pentru gratar...asa ca noi cand ajungem doar puneam "marfa" pe el si papam.
inca nu m-am hotarat daca merg la zoo sau nu...sa vedem ce zice alex, daca mai are chef sau nu.
va pup pe toate si va urez un we placut

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, anul trecuta eram insarcinata si am varuit toata casa si am facut modificari in casa numai eu cu sotul meu.nu a venit sa ne ajute nimeni.mama era la munca ca ar fi venit saraca.am noroc de un copil cuminte, pentru ca aspiram amandoi.el tine de furtun si eu dau cu el.desi ieri nu a dormit deloc si a cam fost marait, dar ne-am descurcat.doar maine il duc la mama ca nu pot sa-l tin in miros de diluant.
cand stii ca faci pentru tine ai energie.trebuie ca am tot avut probleme cu balconul asta din cauza ca in iarna am facut cald in dormitor din cauza ca razvan era mic si balconul era rece si s-a facut condens si nu mai scapam de el.acum cu calorifer sper sa scapam.ca altfel nu stiu ce sa-i mai fac.
oricum razvan e peste tot cu noi.si la cumparaturi, peste tot l-am luat ca daca nu avem cu cine sa-l lasam.asta e.va pup

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
E cam dimineata sa ma bag pe aici, ca ma astepta alte treburi, dar musai o gura de DC, nu?
Cand va vad ac faceti schimbari prin case, asa ma apuca un dor, dar nu am companie, ca treaba as avea! Bine ca nu ma lasa barbatul, ca l-as aduce la sapa de sapa de lemn, nu alta!
Adriana, cu condensul si eu ma plang si sper sa scapi tu macar, ca eu la anul ma bag sa schimb camera copilului, pana atunci il vom "caza" cu noi in camera!
Gabb, dupa cum vad, te simti bine printre scorpiute si ne mai dai si o mana de ajutor Asta denota ca suntem de treaba tare! Ce mai face Nina? Ai ceva vesti?
Monica, ne pregatim intens de prima zi, nu? Adica pentru luni! Mai spune din experienta ta cu Alex, acum sunt ca sugativa, pe toata lumea intreb, stresez, ca sunt si eu stresata si... nu ma pot abtine!
Esme, ti-am luat-o inainte azi, tu probabil esti pe undeva, ziceai ca vrei tenis in we asta?! (daca gresesc sa nu ma bati). Sa stii ca daca ajungi in Suceava, musai sa ne vedem face to face, poate ajunge si Irina in acea vreme si facem un trio... Plus ca o putem corupe si pe Carmen, ca e la o zvarlitura de bat, cu tot cu Anda... Hai ca mi vedem pe cine chemam
Yrys, bafta la vin si sa nu te ametesti tare...
Anda, bun venit! Intarim randurile!
Ana, ce i-ai mai gatit cuscrului? L-ai ametit iar cu ceva interesant? Ma gandesc la carnea aia cu piper... oare sa ii fac si eu barbatului? Hm... daca ar avea asa reactii... tot e ceva!
Iri, ce faci???
Mina, cum ati petrecut? Pupa Mateias nazdravan!
Ema, la munca? Sau la Cluj? Daca ajungi in Cluj, saluta fiecare strada de la mine, mi-e asa de drag orasul ala de numa!
Syd... unde esti???
Va pup pe toate toate, in flanc, ca am duc la treaba, sa uit ca vine ziua de luni. George tocmai m-a anuntat ca nu mai e nevoie sa mearga la camin ca... a fost!
Sambata linistita, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Elena....vorba vine,mey cuscra....ca am dormit ca bebelusii p-orma...Poti incerca..ca e tare gustos....Acum nici sa-l pup pe domnu' nu imi vine,ca este in renovarea danturii si i-a pilit aproape toti dintii din fata si arata ca o vrajitoare,de mi-e teama sa pup la el....asa ca...nici alte alea nu prea mai prestam...Pupam puiu' mic George si bafta luni!
Monica,ce misto....imi amintesc ca si eu,unde stateam in Constanta, era afara din oras,dar locul este declarat de primarie cartier in Cta...si in weekend aveam mereu musafiri,ca veneau la aer curat.Si veneau cu de toate...Alteori ne apuca,asa,pe mine si pe Alex si faceam un gratar si ne simteam ca la iarba verde....Super!
Adriana,spor la treaba in continuare!
Fetele,sa aveti weekend frumos si placut!

Mergi la inceput