http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57834
poftiti la partea urmatoare a subiectului.
De Nina si Cristina nici o veste inca, o sa le sun dupa ce vin de la gradinita cu piticu si sa va tranzmit ce zice Nina.
Dar pe 26 Septembrie apare si Nina prin zona.
Pupici si sanatate
PS: Sorry ca am intarziat cu deschiderea subiectului, dar am avut monitoru ars la PC
Saluti gagici,
Io mai codasa....in rest e ok cu noi...Ploua la Timisoara de ieri...de ma dispera.Imi vine sade nervi...Urasc toamna!
Gagici,la noi e pace,liniste,fericire...traim in nuante continuu de roz...Ca ma intrebai Yrys de barbat:e ok.Cum ti-am mai scris a fost ceva intamplator,un accident provocat de durerile de dinti si medicatia aditionala...Nu e de felul lui asa...Bineinteles ca sambata am fost la targ,am cumparat tot ce ne trebuia si am chelutit o cotzada de banuti...M-am ales si eu cu o geanta sport,haioasa foc,cu multe buzunare,din material de doc,neagra.
Ema,apropos de Daria(sa pupicesti frumoasa de la mine) cand o sa ma fac eu mare o sa castig si eu bani multi si o sa imi iau o masina d-aia cu 8 locuri,de la firma Mercedes si o casuta cu gazon si piscina in spate...Ce zici?N-am pretentii mari...hihihihih...Va pup si va imbratisez cu drag!!!
Elena,cuscra draga,ce mai face George?Tot asa?Repara gardul la curtea Danei?
Dragelor,va pup pe toate,sa aveti o saptamana buna si sa auzim de bine...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana