Scorpiutzele... unde sunteti? (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
Buna Fetelor, multzam fain pentru pumnii stransi, eu inca nu m-am dat nas in nas cu seful. I-as trimite mail ca as scapa mai usor, dar zic colegii ca e mai bine de vorbit fatza in fatza...Sper sa il dau pe spate cu faptul ca implinesc 30 si ca eu ca un om constient nu ma gandesc sa plec la sfarsitul lui octombrie acasa cand stiu ca ne vin niste instrumente si tre' sa muncesc cu ele, ma rog, bla bla-uri din astea. O sa vedem ce va fi... Yrys si Iris de data asta concediul va fi de petrecut in Ro. Nu am mai fost in Ro in tomana (sau vara, sau primavara) de cand lumea si pamantul si zau ca mi-e dor de castane prajite (si aici sunt) si must (de asta nu am gasit ca nu stiu pe nimeni care are vie aici, desi sunt si din aia) in aceeasi inghititura. Si mi-e dor si de ai mei si de socrii, ce mai, daca stau sa ma gandesc ca as putea sa am concediu mi se face dor si de praful din Ro, stiu precis ca asta imi va trece de cum ajung in tara, dar tot aia e acum .
Ana mi-am luat eu masina si am lucrat in uikend si in cate o seara, dar inca nu am luat nici un material, asa ca incerc pe chestii gasite prin casa. Nu mi-am luat din cauza de lipsa de timp. Acu' defapt ar trebui sa imi iau niste margelute maro, roscate, pentru tinuta de sambata, ca sa imi fac oaresce si habar nu am daca o sa am ceva timp la amiaz sa fug in centru sa le cumpar si daca iese treaba serile urmatoare vor fi ocupate cu designul noilor bijuterii. Ma gandesc la ceva inalt pe gat cu prelungiri simetrice pe decolteu eventual niste cercei lungi, fara bratara ca e maneca lungutza si evazata cumva nu mi se pare ca necesita si bratara si eventual un inel simplu dar lat, mai vad eu.
Ca sa va faceti o idee si sa puteti eventual sa imi dati idei in legatura cu ce bijuuri ar merge, tinuta e in felul urmator. Fusta, maro cu ceva nuante de roscat sau violet nu m-am prins inca, lunga cu capat ciudat si asimetric, sus e un maieuas peste care vine o bluzita, culori nedefinite, marouri, verde, crem, roscat, care se innoada la capete undeva la nivelul taliei, capetele de jos sunt tot niste chestii din alea taiate ciudat si are maneci lungi si evazate. De data asta mai am si o curea din aia ciudata larga... Tinuta a fost cumparat absolut complect, adica fix cum era pe manechin tot ce era acolo am luat si eu, pen'ca nu mi s-a parut scumpa, adica sunt 4 bucati si a fost 90 euro (eu cred ca si pentru Ro e ok, dar nu imi dau sigur seama). La toat tinuta asta am niste pantofi si poseta, luati din ro si purtati niciodata, foarte draguti, tot ceva intre maro si crem, habr nu am cum sa definesc culoarea. Acu' ii port in fiecare zi prin casa cateva minutele sa ma obisnuiesc cu ei, ca altfel eu sunt dezastru din cauza ca nu prea port pantosi de gala si imi distrug picioarele instant .
Ema si eu ma gandeam ca cel mai repede si mai sigur pot ajunge la tine, hihihi, fiind mult mai aproape de noi, dar eu tot sper ca daca primesc concediu ajunge si la tine si la Elena si in plus trebuie sa ajungem si la o pereche de nasi in Cugir, pe astia nu i-am mai vazut de la nunta, pe ceilalti locuind in Baia-Mare ii vedem totdeauna. Mai vrem sa mergem si la cules de mure si afine rosii, eventual ciuperci, un bbq cu ai mei si cu socrii, un bbq la niste prieteni care si-au terminat de curand casa si uite asa, inca nu am concediu dar deja timpul e planificat cu totul. Si draga mea, eu citesc si seara dc, asa ca daca ai probleme scrie aici si injuram impreuna, ca ieri nu puteam sa raspund ca nu stiam care-i baiul
Adriana felicitari pentru nepotele, mult noroc si sanatate lor si mamicutzei lor.
Nina te asteptam cu drag din nou pe aici, sa stii ca tot timpul ne-am gandit la voi si speram din suflet ca totul va fi bine de acum incolo.
Yrys am sa te tin la curent cu noutati in legatura cu surioara ta si eventuale burse si am sa imi intind antenutele si in afara universitatii noastre .
Elena apoi nu cred ca sunt material de surprins oameni ma gandesc ca dupa ce vom avea si noi copii va fi un fel de adio la tot felul de activitati din astea "extrascolare", cel putin pentru o perioada de cativa ani...Daca cineva nu e modest de ce e musai sa afiseze modestie?
. Am vazut aseara intr-o comedie de familie, o faza super misto: o familie cu trei copii, parintii in fiecare miercuri seara au o anumita activitate, el zice ca are intalnire manageriala la firma ea zice ca are bowling in liga. La un moment dat un prieten de-al copiilor vine miercuri seara acasa la astia sa faca teme impreuna. Tatal e deja plecat (de la servici tot ramane la intalnire), mama tocmai se pregateste sa plece la "liga de bowling", prietenul le spune ca defapt Liga a intrat in vacanta de 6 saptamani, pentru ca si mama lui joaca acolo si rpin urmare stie. Baietii familiei (fetita e destul de mica si nu pricepe) nu vor sa creada prin urmare se uita in geanta de bowling si descopera acolo o rochie de seara, pantofi si o rezervare la ceva club meserias. Hotorasc sa isi urmareasca mama si isi lasa prietenul acasa cu surioara. Apare tatal acasa, nu isi gaseste copii, apar copii si trebuie sa se explice. Destul de repede baiatul cel mic ii spune ca si-au urmarit amam si au vazut-o la club dansand cu un barbat. Apare mama si tatal da fuga sa o intampine ca sa ii spuna "Am fost prinsi!". Mi s-a parut geniala faza, mama ii explica baitului mai mic (care facea pe frustratul ca a fost mintit) ca sentimentul este echivalent cu acela cand fugi de la ore, si ca din cand in cand si parintii au nevoie de sentimentul ala. Am scris-o aici in speranta ca nu o voi uita pentru momentul in care voi avea nevoie de ea.
...peste ani si ani...
Posibile subiecte de discutie:
1. Ce parere aveti despre donarea organelor, in cazul decesului .
Eu, probabil si datorita muncii pe care o prestez, nu am nimic impotriva. Cum eu cred ca dupa moarte sufletul nu mai are nici o legatura cu corpul mi se pare absolut firesc ca tot ce poate fi in continuare folositor pentru cercetare sau pentru sanatatea persoanelor in nevoie sa fie luat de pe corpul meu, dealtfel nici macar nu ma gandesc sa ajunga ale mele ramasite intr-o groapa, prefer incinerarea, asta tot pentru ca stiu ca pamantul nu prea mai e capabil sa absoarba corpuri omenesti, mai ales de cand cu toate E-urile si hormonii din alimentatie.
Pe de alta parte in tara in care stau eu absolut toate persoanele peste 18 ani sunt donori automat, aici trebuie sa faci cerere speciala daca nu vrei sa fii donor, altfel cum a murit cineva cum se folosesc toate partile folosibile, asta e motivul pentur care avem material de studiu. Stiu ca e macabra intrebarea dar ma gandeam ca ne mai dezmortim creierasele gandindu-ne si la alte cele.
2. Ati citit "Mandrie si Prejudecata" si mai ales ati vazut filmul?
Va intreb pentru ca mie mi-a placut si cartea enorm dar si filmul si tocmai azi dimineata am vazut la stiri pe BBC ca fac o noua versiune, si habar nu am cum voi putea sa o accept avadn in vedere ca sunt asa obisnuita cu caracterele care au jucat Elizabeth Bennet si Mister Darcy, cred ca am vazut filmul ala de vreo 5 ori...
3. Ce parere aveti de expresia "lipsa de modestie". Cat de mult va plac oamenii din cale afara de modesti? Eu ma consider o persoana normala si nu modesta. Imi place ca munca sa imi fie apreciata prin urmare daca e necesar atrag atentia asupra a ceea ce am facut. Consider imoral sa ceri unui om care din fire nu e modest sa afiseze modestie pentru ca asa e de "bun simt", cand apoi vin altii si te invata ca trebuie sa fii mandru de ceea ce esti si faci. Din punctul meu de vedere astea nu prea merg mana in mana si ma sifoneaza pe nervi cand vad pe cate unii, mai ales pe care ii cunosc bine, care afiseaza in public o modestie ca la carte dar defapt in cercurile restranse treburile stau cu totul altfel. Exemplu: Tin minte ca am avut o discutie cu niste prieteni despre Michellangelo, despre faptul ca se spune ca acesta nu era deloc modest si ca se lauda cu cate poa' sa faca si sa dreaga...Eu eram de partea artistului. De ce sa fie modest? Ce ar fi avut de castigat? Avea absolut tot dreptul din lume sa se laude, a fost genial si macar in felul acesta nu a murit ca un artist necunoscut recunoscut ca valoare doar dupa moarte.
Ma rog, asta e parerea mea si e compatibila cu scorpionul din mine, nu stiu cum e la voi...
Sa imi spuneti daca va calca pe papuci chestiunile astea cu subiecte de discutii...ca pot sa incerc sa ma abtin, nu garantez reusita
Va pup cu drag pe toate
O zi exceptionala tuturor,
Esme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Nici o schimbare in atitudinea sotului meu.Traieste tot in amorteala care il caracterizeza.Nu stiu ce asteapta...sa vina toamna probabil,sa se usuce si sa cada .Asa cum am mai spus-o de nenumarate ori am viata grea alaturi de el,fiindca e specie rara,credeti-ma,fara a incerca sa ies in evidenta n-ati intalnit niciodata asa un om.Ma gandesc cu nostalgie la voi(Ana si Ema)cum povestiti de sotii vostri care dupa cearta sunt lapte si miere...la mine nu exista asa ceva.
In fine...
In rest cu munca si cu fata mea,care aseara m-a tinut in priza cu picioruse in coaste...asa ca sa stiu ca e acolo cu mine in pat.
Blondy,scuze,am gresit vroiam sa zic Buzau...dar ajung eu si la Braila ca sunt umblareata.
Yrys,al meu nu isi face probleme dastea,sau cel putin nu si le exprima(de gelozie)desi stiu ca e gelos.Dar el crede intr-o vorba spusa de un prieten"daca nevasta se duce cu altul,considera ca ti-a facut un bine ca te-a scapat de ea...ca nu era pentru tine!"As o fi????
Esme la prima tema de discutie ce sa zic,daca ma gandesc ca oricum nu mai stiu ce sa intampla cu corpul meu fizic,nu simt...nu ma doare,as accepta.Daca accepti credinta ortodoxa conform careia ceea ce e din pamant in pamant se duce si ca cadavrul nu trebuie hacuit...?habar nu am.La a doua m-ai prins,nu stiu ce sa zic...,iar la a 3-a de acord cu tine.Modestia e pentru prosti,parerea mea!Asta daca ai cu ce te mandri cu adevarat.Si mai e o chestie mai depinde si in ce context tre sa fi mandru...ca daca o faci in fatza unor muritori de foame unde conditia umana este sub limite nu-si are rostul.
Va pup si sa aud numai vesti bune.
poze
Iri si Iris
danitin spune:
Aldaesme, Emma, Gogosica, Yris, Nastasie, Hellene, Mira & comp - va multumesc din tot sufletul pentru sustinere. Eu nu prea mai sunt buna de nimic, imi tot vin lacrimi in ochi si am avut si o insomnie groaznica. Maine mergem la echo, sper sa fie totul bine. Al meu sot spune ca sunt in halul asta si din cauza oboselii asa incat, de luni, mi+am luat concediu si, daca spiridusul e bine, Calin ne+a promis o vacanta de neuitat.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
HelleneC spune:
Buna seara fetelor!
Inca putin si cedez, e cumplit cu caminul la inceput, stau si bocesc si eu si... bebe pe langa mine, azi a fost cel mai nasol pe maine ma pregatesc psihic de pe acum!
Danitin, asteptam vesti de la tine, sa dea Domnul sa mergeti intr-o vacanta de vis si fara nici o grija! Iar pana maine incerc sa ma rog pentru Lori sa fie doar o banuiala neconfirmata!
Iri, numai vorbe de duh are sotul tau, sunt asa de curioasa ce e in capul lui... chiar e specie rara! Probabil spera sa vina toamna cat mai repede... dar supriza va veni cand va veni ea, toamna, ca s-ar putea atunci sa ii para rau de timpul pierdut...
Pupa o Iris scumpa!
Esme, cu lipsa de modestie ce ma caracterizeaza (acum sunt in ton cu propunerea ta nr. 3
) imi place sa ma laud cu partea mea profesionala, nu ca altii spun, dar eu stiu bine ca macar aici stau bine (chiar daca pe bani putini). Macar stiu sa ma fac apreciata si sa mi se ceara parerea... imi creste inima de numa cand vad! De asta e bine sa fii modest atunci cand nu stii ce e cu tine, sau mai bine zis, sa iti vezi de bucatica ta! E clar ca nu se poate da rotund cineva pe chimie, cand e bata si e bun in istorie, nu? Lipsa de modestie nu isi are locul acolo unde stii clar ca esti bun (chiar si in familie). Cartea nu am citit (inca), filmul nu am vazut, prefer versiunile vechi - de curand am vazut o Jane Eyre in varianta mai noua si nu prea m-a impresionat, prefer primul film turnat, iar cartea nu stiu de cate ori am citit-o... Dar ma apuc si de "Mandrie si prejudecata" cand am vreme, mai intai cartea... Iar cu donarea de organe, chiar mi se pare super partea legislativa din Belgia, insa si cine nu vrea sa isi doneze organele in caz de ceva are dreptul asta.
Fetelor, va imbratisesz pe toate si va urez numai bine!
Hai ca fug, mai intru cand am vreme, George ma innebuneste deja, nu ma vrea la calculator, pana scriu un mesaj trece cate un ceas!
Noapte buna, Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
Dragele mele, nu stiu daca stiti voi poezia lui Enachita Vacarescu intitulata "Mare-i ziua fara tine"! Ei asa-i si cu voi...Mi-ati lipsit foarte tare. Sunt foarte obosita si s-ar putea pe alocuri sa fiu incoerenta. Deci: mi-a fost dor de voi. M-am updatat si acum incep sa va zic ce s-a mai intamplat. Ieri seara am fost la tenis la meciul demonstrativ Ivanisevici cu Muster parca, eram atat de obosita incat nu prea am putut urmari intregul meci. In concluzie am ajuns la 23.00 acasa, unde ma astepta mandrul meu. El era foarte obosit si eu am promis unor prieteni ca mergem, asa ca m-am dus morarta-coapta. Azi am avut o actiune cu clientii si presa si am fost chiauna toata ziua si acum m-am intors. M-am panicat ca nici un coafor nu era disponibil, asa ca m-am dus la cooperativa Igiena, unde m-a facut super ok si a fost si super ieftin. Eu nu imi fac coafuri sofisticate, numa' imi indrept parul. Io m-am dus la serviciu ca jmekera in blugi, sa iau pulsul, ca stau foarte aproape. Si toate mimozele la 4 ace si pantaloni de seara si tot sifonieru' pe ele...Tzoape...si il iau eu pe al meu la pranz si ma opresc la magazinu' de haine din cartier si imi iau un costumas de moare lumea...clasic, negru cu bordura aurie, incheiat intr-un nasture sacoul si fustita foarte faina, conica, pana la genunchi si cu auriu...au murit alea de oftica, iar unii de la o formatie cunoscuta, nu dam nume ca nu merita reclama, sa ma ia cu japca, nu alta...ah, am uitat sa spun ca sub sacou aveam un decolteu generos...Iubitu' cu mine ca lucram impreuna imi zice la sfarsit ca a fost totul ok, numa' uin baiat era la limita suportabilului cu apropierea de mine...E un client vechi, cu care ma inteleg eu foarte bine - io cu barbatii ma inteleg super ok, ca-s mai baietoaica. A fost foarte tensionat ca tb sa fac conversatie cu toata lumea, sa nu uit pe nimeni, socializare...Bine ca s-a terminat, tare imi doream sa ajung acasa.
Esme, multam fain ca nu imi lasi neuronii sa moara inainte de termen. Nu cred ca o femeie e facuta sa fie modesta. E modesta daca n-are cu ce, daca nu e ca noi de exemplu...Eu una am nevoie de complimente, aprecieri, recunoastere si ma simt bine atunci cand le primesc si nedreptatita cand nu. Nu sunt o laudaroasa, insa nu sunt modesta...in plus, ce-i al meu, e al meu
Mandrie si prejudecata, super film mie mi-a placut si cel vechi si cel britanic faciut acum cativa ani, cartea nu mai zic. Eu am o mini colectie de filme vechi, pe care incerc sa o imbogatesc ori de cate ori am ocazia. Am Casablanca, am Pe aripile vantului, am Vacanta la Roma, Breakfast to Tiffany's - sunt fana Audrey Hepburn (mi-am adus aminte de o melodie cantata de ea intr-unul dintre filme si m-a busit rasul - e un joc de cuvinte: The rain in Spain stays mainly in the plain...foarte haios si distractiv asa mi s-a facut dor de un film vechi.
Cu donatul...io chiar daca n-o sa ajung sa fiu fortata de legile din Belgia, oricum le donez si cei apropiati stiu asta. Cu incineratul si eu imi doresc, insa iubitul, care a facut facultate de Istoria religiilor imi explica faptul ca la ortodoxism acest lucru nu e posibil, da' nush de ce ca sunt foarte obosita sa il ascult si nu o sa mai dormim daca incepem discutii de genul asta.
Iri, "nu ai teama, ce e val, ca valul trece" asculta la fata ca indiferent de ce se va intampla, in ce directie o vor lua lucrurile, la sfarsit vor fi bine. Eu asa simt, asa ma rog si asa sper...Eu sunt sigura ca o sa fie bine, pentru ca meriti sa iti fie bine si tie si lui Iris. Esti puternica, frumoasa, ambitioasa, nu se poate altfel...nici nu concep altfel.
Adriana, draga mea, ce ma bucur pentru tine, de doua ori pentru fetite, o data pentru tine si o data pentru mamica lor. Sa va traiasca si sa creasca sanatoase, sa semene cu varul lor, Razvan pilotistul si sa ia repede in greutate sa mearga acasa. Sa va traiasca si multa sanatate si dragoste. Apropos, si io am messeneger si il am mai tot timpul deschis...ce ziceti, ne conversam?
Danitin, asteptam cu sufletul la gura rezultatul la echo...si tinem pumnii si ne rugam sa fie o alarma falsa si lucrurile sa fie bine pentru Lori. Ar fi grozav sa mergeti in vacanta de vis si sunt sigura ca i-ar prinde bine si ei si pe voi v-ar destinde. Tinem pumnii.
HelleneC, dar ce l-a apucat pe Georgica de a devenit asa de neprietenos cu gradi? Ce nu ii place acolo? Nepoata mea e topita sa mearga la gradi si e foarte incantata...atata de incantata incat in prima zi, de entuziasm, a ajutat-o pe maica-sa sa spele vasele si din cauza apei care curgea, a facut pe ea :) - are 3 anisori, dar e o zvarluga de copil.
klumea_blondi - te astept la o sueta pe messenger - te inteleg cu adaptarea, nici mie nu mi-a fost prea usor, insa la cat sunt toate fetele de dragute si frumoase, inteligente, de treaba, acum imi e greu fara postarea macar zilnica. Imi sunteti toate foarte dragi.
Ana, imi pare tare rau de cearta...stiu si eu cum e cu treburi de-astea ca deh, in cativa ani nu e numai soare si roz pe strada, mai sunt si ploi. Important e faptul ca prin atitudinea pe care o are, nu neaparat prin cuvinte, celalalt isi recunoaste greseala... Si al meu din cauza stressului este mai irascibil decat mine chiar si mai zice uneori si nevrute, insa eu am grija sa indrept lucrurile si mai ales sa dezamorsez starile de potential conflict. Culmea e ca ma surprind pe mine, pentru ca la mine era taman invers...adica io trebuia sa fiu temperata ca eram foarte pasionala sa spunem politicos, ca sa nu zic nevricoasa.
Gabbriela, sincer de abia astept sa o cunosc pe Nina. M-am gandit des la Cristina, mai ales ca aceeasi boala am gasit-o de curand si la bunica mea, dar ea are macar o varsta si e de inteels. M-am gandit ca mare nedreptate e ca un copil sa sufere, indiferent de ce...Pe Julian, il adoptam cu placere printre noi :)
Va imbratisez tare tare pe toate si va urez noapte buna si linistita.
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
Yrys78 spune:
PS: Esme, te felicit pentru tinuta, chiar e super si nici nu costa exorbitant, chiar si pt Romanica. POze...pozele sunt dovada...
Mi-a placut faza din film: chiul din meseria de parinti...super dragut. Se pare ca noi doua concuram cantitativ cu scrisul pe forum
noapte buna
http://community.webshots.com/user/yrys78
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
iar am tras azi chiulul de acasa,am fost la luat si tocat bani,dar de data asta cu limita ca s-au dus rezervele si al meu sotz viseaza sa ne schimbam apartamentul,iar eu ma gandesc ca nu ne ajung banii luna asta.
Iri,tot raul spre bine!eu pot sa-ti confirm ca e asa ,mai tarziu vei vedea rostul acestor intamplari nefericite .poate o sa -ti gasesti pe altcineva care sa te merite,poate se schimba sotul tau,cine stie?ma bucur ca esti hotarita sa nu cedezi,pupici si tie si lui Iris!
Elena,nu fac prea multe ,ma tot agit cu business-ul ,dar nu-mi iese pasentza ca sunt in concediu si nu am voie sa prestez ca imi iau astia banii,inca nu vreau s arenuntz ca nu e nimic sigur momentan.incerc si eu marea cu degetul,inca ma mai gandesc!v-ati acomodat cu gradinitza?succes in continuare!
Esme,cand ai timp de toate astea?ca eu am renuntzat la o multime de lucruri si tot nu-mi ajunge timpul.variantele moderne....depinde de cum sunt facute."Mandrie si prejudecata" mi-a palcut ,dar m-am indragostit de "La rascruce de vanturi".am vazut o data o varianta moderna la "hamlet " si chiar am fost placut surprinsa!insa nu stii niciodata ce iese cu modernismul asta ca poaate f bine sa strice farmecul initial.
cu donarea de organe,mi se pare in regula daca persoana doreste lucrul acesta.si eu m-am gandit de multe ori ca n-ar fi o idee tocmai buna varianta cu pamintul,dar la noi se practica,trebuie mai intai sa le schimbi mentalitatea oamenilor,putini ar accepta.
iar la capitolul Modestie nu stiu ce sa zic ca iar e chestie de situatie si de limita cred eu.sotul meu e total lipsit de modestie si se lauda tot timpul si cand nu trebuie,mai in gluma mai in serios,iar eu cred ca e diferentza intre a-ti etala rezultatele muncii si lipsa de modestie.eu prefer sa -i las pe altii sa aprecieze,dar normal ca trebuie sa -i dirijezi sa-si intoarca privirea intr-acolo, nu tre sa lasi in voia sortii daca observa bine,daca nu,nu.dar la cum e societatea la noi......no comment.tu vezi altfel lucrurile acolo,poate ai cu cine discuta ,nu e mai bun ala care e ruda cu seful.
nu stiu daca ati inteles fetelor ce am vrut sa zic ,ca sunt intre doua biberoane de ale Andei dupa o zi de alergat!
va pupacesc pe toate si va doresc Noapte buna!
nastasie spune:
neata, scorpiute.
yrys, ce mi-as dori si eu sa am o asa zi nebuna ca a ta.la fel eram si eu inainte sa nasc.plecam dimineata i veneam tocmai seara.toata ziua eram pe drumuri.si imi placea.acu sufar dupa asta.ca trebuie sa stau in casa.nu ca nu mi-ar placea ca doar stau cu "pilotistul", dar.......si eu am messenger si sta toata ziua deschis.daca vrei da-mi un PM cu adresa ta de messenger si mai vorbim.
carmen, si noi suntem la fel.zicem ca cu renovarile astea o sa murim de foame, ca avem si o mica datorie, dar sanatosi sa fim ca le rezolvam.
ma duc sa beau cafeaua ca razvan iar m-a trezit de dimineata si sunt un pic zombi.ne auzim mai incolo.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Na ca iar sunt codasa la scris...Pai avem deja teme de facut:din a doua zi de scoala am avut de facut teme la mate,la romana,engleza...Ieri iar romana si mate....Uf!Nu-i greu,dar na ca copilasul asta al meu,scolarelu'...taaaaare necajit e ca nu mai are timp de afara...
Mey,cuscra Elena....ce facem cu craisorul?...Il dam dupa Dana?hehehehehe....cu chestia asta mi-ai starnit amintiri din copilaria lui Alexandru,cand era si el studentel de grupa mare...ca m-am dus sa il ridic de la gradi,dupa ce am iesit de la munca si imi cautam copilul prin clasa si copilul nu era....Doamna era si ea disparuta pe la o cafeluta pe undeva si ciutanimea era in delir pe holuri,pe scari,prin wc-uri la stropit cu apa....Ce mai?Nebunie in toata regula...Si caut eu dupa Alex si Alex nu-i....Cand aud tipete si chicoteli pe un hol cu dulapioare,mai intunecat putin,ca nu avea bec,doar o ferestruica micuta...Ma duc acolo si ce crezi?Alexul meu inghesuia o fetita(el zicea ca e indragostit de ea,Roberta o cheama,si sincer si mie imi placea tare mult de ea)deci inghesuia fetita intr-un dulapior cu hainute,sa o pupe ca altfel nu o prinsese la pupat ca cica ea fugea chipurile,adica facea ca in bancul ala cu gaina,dar nu prea stia cum sa se impiedice....Si Roberta asta chicotea de mama focului,cica nu vroia pupata si mai si tipa asa olecuta de fason...si Alex se tot indesa in ea sa ii prinda fata la pupat....Eh...m-am luat de el si fi-miu imi replica:"pai daca nu statea s-o pup,am alergat-o si asta,proasta,s-a bagat in dulap si am prins-o si io acolo,ce?"I-am tinut eu teoria chibritului,cu nu e frumos si nu e voie....Caprita aia de Roberta statea doi pasi mai incolo si radea ca o magarusa de Alex,ca il certam eu si din spatele meu ii facea bezele....Asa ca,cuscra draga....vezi ce te asteapta,caci pasiunile de la gradinita sunt fulgeratoare si ies scantei....Bafta roscovanului si da-i multi pupici de la mine si Luana,ca tare drag imi e frumosul tau mic!Sa ma ti la curent cu aventurile lui Indiana Jones la gradinita,ok?
Adriana...nu te mai supara ...ca incet-incet s-a cladit comunismul!Asa si la voi...inca olecuta si pe urma sa vezi ce bine ai sa te simti in casa proaspat renovata!
Mira,ce mai faci?Cum te mai simti?
Iri,ce l-ar putea oare scoate pe al tau sot din starea in care inca bantuie?Poate....zic si eu...o mica schimbare,de apropiere din partea ta?Ca doara noi scorpiutele iertam si nu uitam...il prinzi pe urma la cotitura si i-o tragi corespunzator,asa scorpioniceste...Te pup si ...sa fie bine!
Esme,sa sti ca imi imaginez tinuta pe care ti-ai luat-o....Pai la asa bluza,parerea mea este ca intradevar merg cat mai putine accesorii,ceva in genul cum ai spus si tu:un inel mai mare...Bratara nu imi dau seama daca s-ar potrivi avand in vedere ca maneca este evazata si lunga....Niste cercei mai mari un pic,in ton cu inelul,cred ca ar pica frumos....Si ma gandesc ca ,daca bluza se innoada cumva intr-o parte,ai putea renunta la curea?Distractie placuta sambata!
Cu donarea de organe...ce sa zic?Nu m-am gandit la asta,dar as fi de acord,mai ales ca acest lucru poate salva viata altcuiva...In principiu da,sunt de acord...
"Mandrie si prejudecata" am vazut filmul....Mi-a placut mult,insa genul asta de intriga pe mine ma enerveaza,cu prejudecatile secolului respectiv,cu chestia asta "ma ascund sa nu ma vezi,dar te iubesc la nebunie"sau " ce te-as vrea,dar ce o sa zica lumea"...Nu stiu daca ma intelegi?Cand eram prin clasa a 8-a imi placeau astfel de carti...Nu-ti spun ca am citit dintr-o suflare "Jane Eire"....
Iar cu modestia...hm...pe cei laudarosi nu prea ii bag in seama sau,eventual,daca sunt si din cei care insista in laudarosenie si imi cer sa apreciez ceva al lor chiar daca nu-mi place...bag un misto fin si gata!De felul meu nu ma laud.Imi place sa fac ce am de facut cu simt al raspunderii,cat mai bine si atat...Daca sunt apreciata,bine,daca nu iarasi bine...Nu tin neaparat sa ies in evidenta....Cam atata!!!!
Yrys,Marius este un barbat temperamental si felul lui de a se exterioriza este de genul violent,in sensul ca a spart de pereti un Nokia 3310,o tastatura optica performanta(care a costat numai 2 milioane) si multe altele....Asa e felul lui de a se descarca.Atat timp cat se poate descarca si nu ne atinge pe niciunul dintre membrii familiei...mi se rupe...Tot el e cel care se oftica pe urma si isi cere iertare...Si eu mai am manifestari ciudate,dar in marea majoritate a lor eu ma abtin cat pot mai mult ,pentru ca as face mai rau ca Marius si nu vrea sa sperii pe nimeni....Faza pe care am povestit-o...a fost din cauza intamplarilor si evenimentelor din acea zi:cu dantura,oboseala acumulata,tipetele Luanei care nu se mai terminau....etc...Si-a cerut scuze si stiu ca ce a fost e o intamplare.
Iti doresc numai bine si sa ai zile minunate!
Fetele,va pup pe toate si sa auzim numai de bine....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
am avut o noapte agitata cu plinsete si acum e veselie mare pe capul Andei.cred ca mai vin dintisori!
iar n-am noroc la scris ca nu stiu ce mai vrea ,poate papa.mai revin,o zi buna!