bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

andreeap si ptr. tine si ptr. Mariuca

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am vazut si eu citeva pozici,ce mai numai bebei frumosi!!
Roxana,ti-am admirat cucuietele.Tare sunt frumoase!Aia mare e o japonezica leita,dar asta mica cred ca seamana mai mult cu tine
Probabil ca vorbesc ca sa nu adorm,tinind cont ca e 23:39 la noi,dar mi-a parut ca are ochii mari si tenul mai inchis decit Arisa.S-au le-ai bronzat
Israa mea e mare minune,de fapt la fel ca sora-sa.Si aia tot de la 9 luni a mers.M-a disperat ,a luat-o direct la fuga.Insa Israa e mai grasuna asa ca inca nu are viteza prea mare
Oare ce ma asteapta peste vreo 2 saptamani??

Printesele mamii
http://photobucket.com/albums/y293/hannen/"Pozici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Paxela, Mariuca preferata a lui Silviu sa fie oare crocodila mea?!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

ralucuto ia zi tu ce crezi? dar zicem si noi mai mascat asa sa nu ne bata consortii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

help !!!! cate antipiretice sa mai bag in el ?? ca daca-l las fara trece de 38,5.Cu are 38 , in cel mai bun caz 37,7

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

in trecere fulgeratoare pe aici...
LA MULTI ANI Mariilor, si derivatelor..si celor sarbatoriti azi!
special pt Marmarutza noastra La multi ani!!!

Fulgu
, ti-am vazut neamtzu' ! fain baiat !

io m-am tampit:
in 3 zile am uitat de 2 ori cheia de la masina in usa

Sabina, imi pare rau ca n-am venit , dar erati prea departe si io eram precum pensionarii
ne vedem noi, imbracate...acusica

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

miki, la 4 ore alternativ nurofen si panadol./Si pt noapte, supozitor cu novocalmin.Asa se vindeca...cu febra.

dinpacate.

Gandaca e racita cobza, impreuna cu puii ei.Si are ceva virusi, i se reseteaza mesajele etc.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulgule, distractie placuta, abia asteptam poze noilui davidutz....mey poze cu ruxitza nu stie sa puna decat tati si el e plecat vreo 2 luni(eu sunt catastrofa in ale pc-ului)...dar ne revansam noi.
sabinasi pe noi ne asteapta aceeasi mare problema de luni(pentru alex) ...gradinitza...desi el zice ca abia asteapta sa mearga acolo, vreau sa vad cum reactioneaza cand o sa ramana singurel acolo.sofiei....si intra mey si tu mai des cu sfaturi ca tare bine ne prind.
gandacicasi sanatate si tie si puiutilor tai.
si ruxita are niste mucisori, speram sa se rezume doar la atat.
hai va pup si am fugiiiit....noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Sabina,Alexa, Roxy, Miche sar'mana.
S-a culcat mancand 90 de mucikk de orez cu suspine saracu' dar fara febra.din pacate l-am controlat acum si deja s-a infierbantat un pic, sper sa nu fie prea mult peste noapte.
Va pup si sa aveti o noapte linistita

Vio, simona pe unde umblati ????

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Hannen; da cea mica din pacate seamana din ce merge cu mine, asta fiindca toooooata lumea o spune cu o voce.... de parca s-ar termina pamantul; de fapt seamana ffff. mult cu tatal meu, iar eu seman leit cu el, asa ca.....; tatal meu fiind mai creol; draga mea ai si tu dou printese fumoase foooc; cea mare este buna de foto-model!!!; chestia cu parada modei in yukata, si ele doua iubindu-se m-au dat gata; i-a spune-mi nu se ciondanesc???; mey, dar mai dat gata cu olita; perseverezi nu gluma!!!; eu inca nu am inceput, de teama sa nu o copieze Arisa, ptr. ca ea tooooot ce vede imita, iar chestia de a se intoarce iar la olita sau pempers ma chinuie rauuuuu; vorbesc prostii sau ele nu seamana; eu nu te mai tin minte, parca mai demult ti-am vazut fotografiile, si as tinde sa cred din vaaaga aducere aminte ca Isra iti seamana(sa nu ma , dar asa cred eu; daca-i pune ceva poze cu tine si tati mi-as da seama imediat, cu toate ca nu ma pricep la ale semanarii), iar cea mare printesa(nu-i mai tin minte numele), parca ca cu tati seamana
Miki muuuulta sanatate puiutului iar ptr. mami
Gandacico(cuscrito) multa sanatate si tie si puilor
"io m-am tampit:
in 3 zile am uitat de 2 ori cheia de la masina in usa"
mey Michelinoooooo, bine ca ai mai gasit masina!!!
fetelor pe calendar nu este trecuta nici o cruce nici rosie nici neagra, dar stiu ca-i Sf. Ana, deci: Otiliavptr. Ana-Maria(dubla petrecere ce mai; cat ati baut???), Ele ptr. Ana Denisa; Elilenus ptr. Ana, numai bine tuturor, noroc si fericire si

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ionela, mersi de urari. Azi speram sa petrecem, mai pe seara. Nu este nici macar cruce neagra, dar ce mai conteaza.
Gandacelu, si noi pe Ioachimu chiar daca am auzit ca-i fierbinte (sau mucios ??? )! Dati-o pe petrcere ca poate trece raceala voastra in grup.
Miki vezi de ce este bine sa aibe baietul ceva sunculitze pe el, pentru situatii de criza. Mai eu ti-am zis ca Ana a slabit 600 de grame in 3 zile, timp in care a papat nu a facut fitze la mancare. Iar eu i-am dat sa suga ca nu a vrut deloc lapte praf, de-asta s-a dres mai greu, adica vreo 8-9 zile. Ii dadeam apa multa sa nu se deshidrateze, ca am inteles ca fac temperatura de la deshidratat. Pentru temperatura i-am dat supozitoare cu paracetamol si i-am pus sosete ude. Iar pediatra mi-a dat si mie si ei putin antibiotic. Dar era asa de lesinata ca m-am panicat rau, ca saraca nu mai statea nici in funduletz si scancea daca nu-i placea ceva. Sper sa-i treca repede lui Alexander ca el este baiat calit.
Bobita, eu ii mai dau sa suga noaptea. Cantitativ nu stiu cam cat mai produc, eu sper ca macar 100 de ml de fiecare data. Daca nu-i ajunge face scandal, asa stiu daca produc suficient.

In alta ordine de idei baietzilor care astazi mai adauga o lunisoara Tudor Mihai (bumbacel), Teodor Alexandru (Anne-Mary), Robert-Lucian (buterfly), care se pare ca a uitat de tot de Ana. Da, nu ne suparam, il si el sa fie sanatos sa creasca mare si voinic!

pentru Sf. Ana!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput