Cum il poti convinge sa nu se sinucida?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Vorbind despre sinucidere... e un lucru complicat, poate chiar foarte complicat. Am si eu o persoana in familie care s-a sinucis si pot sa spun ca am inteles motivele pentru care a facut-o ( era foarte in varsta , in jur de 80 si ceva de ani, toate ficele lui il tratau inuman, traia in conditii mai mult decat mizere), un om cult, un om exceptional si-a pus capat zilelor in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2003. A fost o mare deceptie pentru mine, am fost mai mult decat furioasa... am inteles motivele dar... nu l-am inteles pe el.
Un om minunat, in fiecare noapte, asteapta in pragul camerei unde s-a spanzurat ceva... Ce? Nu stiu! Poate iertarea... poate altceva...
L-am intrebat ce vrea...intoarce spatele si pleaca... am crezut ca eu am inebunit sau ca am vedenii dar... am aflat ca nu. Nu sunt singura care l-a vazut.
Camera in care s-a intamplat tragedia a fost daramata ...in locul unde trebuia sa existe usa, in fiecare noapte, de cand a fost daramata casa, sta un batranel care s-a sinucis cu mana intinsa spre casa fiicei lui (unde locuia si care il chinuia cel mai mult).
Multi oameni l-au vazut si au povestit, ii lasa o bucata de paine si o cana cu apa, isi fac cruce si...pleaca dar stiu ca acolo a trait el,"mosul"
Am fost la preot si i-am povestit...mi-a spus ca pana cand acea femeie nu v-a muri acel bartanel (strabunicul meu) va fi in acel loc noapte de noapte. Mi-a spus ca s-a facut strigoi. Nu stiu ce sa cred, pentru ca eu sunt mai practica dar stiu ce am vazut ... si nu o data.

Mergi la inceput