Mamica bolnava

Mamica bolnava | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor.
Am facut prostia sa ma uit la un reality Tv de pe aici care se intituleaza Baby Story. Emisiunea urmareste o femeie in ultimele luni de sarcina, in timpul nasterii si citeva impresii de dupa.
Episodul de azi a fost crunt si inca mai pling din cauza lui.
O femeie insarcinata in luna a treia afla ca are cancer in faza a IV-a. Pentru ca sint credinciosi, parintii hotarasc sa pastreze copilul, pentru ca "e un miracol de la Dumezeu."
Fetita se naste sanatoasa si superba. Din pacate, cancerul mamei se extinde la ficat si in final, din generic, aflam ca mama a murit in 2005 (cred ca epidosul a fost filmat fie anul asta, fie anul trecut.)
Eu n-am incetat sa pling o clipa, mai ales ca femeia era asa frumoasa si parea tare blinda si inteleapta.
Ma tot intreba de ce trebuie ca lucrurile sa se intimple asa. Ce se va intimpla cu copila aceea? Dar sora ei vitrega (mama mai fusese maritata si avea inca o fetita de 5 ani.)? etc,etc.etc.
Pe de alta partea, stau prostita si ma mai intreb: de ce doi adulti stapini pe sine au hotarit sa aduca un copil pe lume, cind stiau ca exista marele risc ca mama sa nu mai traiasca mult?
In acelasi timp, oricti de greu i-a fost mamicii respective sa treaca prin sarcina, era asa de fericita ca a nascut o fetita sanatoasa si superba. Poate ca astea au fost momentele cele mai pretioase din viata ei scurta.
Of, of, of.

DPN 31.10.05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

poate ca in fata mortii se pare speranta vietii ce se va naste din tine e cu atat mai pretioasa.Nimeni nu are garantii de la viata si nu stie ce se va intampla maine cu el, cu copilul...
poate ca nici nu s-au gandit ca va muri. exista intotdeauna speranta unui miracol...

eu sunt plina de admiratie pentru ca nu a cedat in fata amenintarii cu moartea...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

E f. trist, ca a ramas fetitza fara mama, chiar dc va avea cine sa o creasca, si pe de alta parte e de admirat ca nu a cedatin fatza bolii si a mers pina la capat si era optimista!
Totusi, poate nu a stiut de la inceput ca are cancer asa avansat care nu ii mai da nici o sansa, sau poaet asta a fost ultima ei dorintza sa realizeze in aceea viatza.
Incearca sa nu mai urmaresti asa emisuni dc iti fac rau,si e normal sa fim sensibile si sa plingem!
Sarcini usoare si sanatosi!

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Bic, m-ai facut sa plang. A avut mult curaj mamica aceea sa nasca. In locul ei as fi facut la fel. E o mare bucurie sa aduci pe lume un copil si cand sti ca nu mai ai mult de trait iti doresti sa lasi cat mai multe in urma, sa simti ca ai avut pentru ce sa traiesti.

Mergi la inceput