Mamici de ianuarie-februarie (32)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Astery felicitari! Ma bucur ca ai baietel si ca te simti bine si ca totul e ok . Poate va hotarati si la nume.
Deci baietii sunt la putere!!!!
Irina 24+
Denisam spune:
Giova si restul fetelor, albumul se numeste Nipissing 2005-Promiseland, sper c av-am luminat acuma.
Astery-felicitari pt baietzel
!
Vroiam sa va spun ca un remediu bun pt constipatie este sa beti suc sau enctar d epruen un pahar dimineatza si sa mincati un bol de cereale cu lapte, merge garantat!
FUg acuma!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Ok boss am vazut pozele :frumoase ca si restul ba unde nu mai pui ca iti vine si cheful de iesit la un gratar , la un pescuit si la multe altele vazand asa poze. Da lasa ca ne vine si noua randul!!!
Irina 24+
Bee spune:
Buna fetele.
Vad ca acum ca intru eu rar pe net, va intreceti voi la scris.
Eu una sunt in Oradea si fac un kilometraj zilnic pentru care sigur m-atzi putea invidia! Azi m-am plimbat 4 ore! Cu pauza de 15 min la MacDonalds! Dar mi se rupe spatele de durere!Din ce vad fetitzei mele ii place s-o plimb. Cand ieshim in orash nu prea da din piciorushe! Dar cand sta mama in pat linishtita 
. Si noaptea! Pe dreapta nu e bine daca dorm, pe stanga la fel, vad ca pe spate nu protesteaza!Si in plus se mishca de fiecare data cand mananc ceva!E tare vioaie si oricine poate sa o simta la mana.
Eu una fac fetitza si am o fatza fara probleme, nici de crema nu mai am nevoie (pe fatza). In schimb ma strange pielea pe burta de nu mai pot!
Ank casa de piatra, dar pana nu vedem pozele sa ne convingem.........
Toanca, magazinul Victoria e sigur deschis sambata!
Denisa (tzi-am vazut pozele si-tzi prieshte tare mult sarcina!) si Giova sa avetzi parte de calatorii minunate!
Maraki si Astery sa va traiasca flacaii (vad ca fetele noastre vor avea de unde alege).
Fetele va felicit pe cele care amenajatzi de zor camera bebeilor!Eu una am o presimtzire ca pe 31 Dec, sotzul shi mamica mea vor alerga cu listutzele mele prin nebunia din Carrefour! Nu ma lasa sa iau nimic (si nici eu nu mai vreau decat s-o vad pe cea mica!)EU ar trebui sa nasc de Rev, dar sper sa nasc cu vreo 10 zile mai iute. Shtitzi ca eu sunt sagetator? Si e greu de crescut o fetitza sagetator! Si totushi eu asha mi-ash dori!
Bee
23+
si Fetitza
utocatalina spune:
Buna fetelor
..tocmai am venit de la eco...vestile stau asa:
Bianca este sanataoasa tun...are 422 gr...20 de sapt. si 6 zile...deci mai mare cu 2 zile decit stiam eu...DPO este 19 ianuarie
...149 batai pe minut...IR foarte bune, placenta la fel, cordul, organele interneastyea sunt perfecte
...Mi-a zis in schimb ca s-a scurtat colul..este doar 33 mm
..sa am grija sa nu ridic greutati, sa nu stau mult in picioare si sa-mi iau cite un No-Spa seara ca se pare ca atunci am contractii...mi-a zis sa iau si peste zi, daca simt burtica tare...o alta treaba este ca trebuie sa facem dozare de anticorpi pentru grupele de sanguine diferite
...merg maine sa o facem si intr-o sapt. avem rezultatul..sper sa fie bun, daca nu voi face un vaccin undeva prin sapt. 27 am inteles...oricum eu sunt foarte incintata ca Bianca este bine, ca de col si anticorpi ma ocup eu
...lungimea nu mi-a zis-o pentru ca nu o mai poate masura acum...in album la "ecografii" am pus poza Biancai si labiile ei!![]()
Va pup si vorbim maine!Noapte buna!
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Cata felicitari pt. Bianca
Te-ai convins ca nu i-a crescut nimic intre timp
Iti faceai probleme cu greutatea, ai vazut ce grasunica aveti
No-spa i-au si eu de cate ori simt ca se contracta burta, decat sa astept sa imi spuna dr. mai bine i-au si ma simt imediat mai bine.Astept sa ma duc la dr. pe 20 sa vedem cum ma gaseste si pe mine, nu stiu sigur daca imi face eco dar oricum trebuie sa citeasca rezultatele de la eco morfo.In poze se vede foarte frumos coloana vertebrala
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Fetele- multumesc pt aprecieri si va dorim si voua numai bine- adica si
.
Bee- incearca sa te dai cu mai multa crema pe burtik si sa te msiti cum ziceai, ca asta ajuta, parca ziceai ca stai bine cu kg, nu?
Utocatalina- bravo pt rezultate, sie u tot DPN 19 ianuarie( cum zic ei +/- 2-3 zile) am, is curioasa care va naste prima mai ales ca avem si fetitze-oricum eu as vrea sa vina cu cateva zile mai devreme ( la noi mereu a zis ca e mai mare cu cateva zile, duap calculele mele iese ca e cu 5 zile mai mare
)-acuam cand or vrea ei , sanatosi sa fie, dar eu o sa cer inducere dc nu iese pina la 40 de saptamini.Acusi vreau sa vad dc o alta chestei babeasca se adevereste ca fetele ies mai repede, ca aici in Canada s-au nascut la termen iar la mamici de iulie-august am vazut ca intai au venit baietzei, inainte chiar de 40 weeks.
Fug sa mai lucrez ceva-seara buna!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa nici faza cu nasteri nu e valabila
Eu am nascut fata cu 2 zile PESTE termen si atunci fortata de imprejurari iar cu Robert am avut DPN-ul pe 6 sept. si l-am nascut pe 1
Spor la treaba, te pup, pa pa

20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Cata felicitari pentru Bianca grasunica! Ma bucur ca totul e ok si sper ca asa sa fim toate pana si dupa ce nastem. Nu iti face griji pentru dozari insa ai grija cu efortul .Multumim ca ti-ai facut timp sa ne dai vestile bune.
Si eu vreau sa nasc cu cateva zil emai inainte de dpn ca sa fiu de craciun acasa nu prin maternitate.
Irina 24+
Giova spune:
Neatza
!!!
LA MULTI ANI!!!! si multa, multa sanatate tuturor MARIILOR!!!!

Felicitari ASTERY!!! Uite ca tot baieteii sunt in capul listei. Lasa ca au de unde alege fetitzele!!!

Cata vezi ca e totul ok cu Bianca, grasuna!!!
Inclin sa cred ca bebeii nostri sunt mai mari si mai grasi de la vitaminele astea care le bagam in noi. Si care ne fac pofta de mancare!!!

Monica mergem cu avionul din Bucuresti pana in Heraklion. De acolo mai sunt 17 km pana la hotel. Vom merge cu autocarul.
Cu avionul e o calatorie de 1.30 minute, deci n-am cum sa n-o suport.
Chiar credeai ca merg cu vasul? Tre sa fiu crazzy in starea mea. Nici cu masina, autocarul n-a,m vrut sa mergem. Avionul e cel mai sigur, dar tare multe accidente s-au intamplat in ultima vreme.
Denisa eu am vazut ieri pozele, doar ca prima data le-am vazut si pe cele de langa. Nu a stricat oricum.
Cum stati cu pregatirile?
Eu aseara am facut papica si am pregatit o parte din hainele pt. Grecia.
Azi urmeaza sa-mi caut costum de baie, sa ma epilez, si mai vedem noi, ce mai facem, daca mai este timp.
poze
gio
si bb Marco 22 fix