Mamici de ianuarie-februarie (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Monica imi imaginat eu ca aia e putzica dar nu eram sigura.
se vede foarte clar!!!!!
Astery bine ai revenit!!!
De ce nu ai mai scris? Sunteti bine? Imediat trec datele tale pe lista.
Scuze, dar am avut foarte mult de lucru.
Ioana am vazut ca ai costumas asemamnator cu al lui Cata.Chiar vroiam sa va zic.
poze
gio
si bb Marco 21+
utocatalina spune:
Eu tot cred ca Ioana are fetita dupa burta!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
J G spune:
Fetelor, mai sunt cateva ore si aflu sigur daca e fetitaza sau baietel! Abia astept !!!!!
Voi ce ziceti? Stiu ca nu mi-ati vazut burta (care de fapt nu este... fiind foarte mica). Ce parere aveti?
J 18+
T_Ioana spune:
Cata te-ar pupa sotul meu daca te-ar auzi
....el tot sustine ca e foarte bucuros ca e baietel dar il vad cum se uita dupa fetite pe strada, prin parc...
Multa lume imi zice acelasi lucru, ca am burta de fetita, ca sunt mai buzata (lol) si sa stiti ca si mie imi apar cosuri, dar am observat ca sunt corelate cu perioada in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. O sa vad eu la urmatoarea echo ce surprize ne-a pregatit bebelinul/bebelina?.....
Ioana
si
24+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Janina la cit te duci la T? Prietena mea care vrea sa ramina se duce la monitorizare la 20:00
...Eu zic ca este baietel...sa vedem...Ha!
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Nu este o regula cu marimea burticii, eu la Roxana am avut burta mica si un ten perfect,la Robert aveam burta mare si tot asa cu tenul, era curat si frumos.
Janina eu cred ca aveti fetita
Poate reusesti sa ne scrii in seara asta noutatile
Bafta la eco!!!
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Maria28 spune:
Cata ,am si poze fara ochelari ,saptamana trecuta eram obosita si ma gandeam ca or sa imi iasa ochii rosii in poze ,..
,de asta am preferat sa-i tin ascunsi
.Inca nu am apucat sa iti vad costumasu despre care vorbesc fetele dar am sa ma uit ,ca sunt ffff curioasa din fire ![]()
Bafta azi la echo ,tinem pumnii .
15+
Denisam spune:
Neatza fetelor, si eu pe la munci, incerc sa le descurc si fac pe toate pina maine dupa amizaa si vineri sa lucrez de acasa.
Sunt de acord cu ce spune Maraki despre burta, stiu cazuri cand dupa forma burtzii le-a iesit pe invers, plus ca eu o am pe Emma ce-a jucausa acuma si am avut un ten curat si frumos, f. rar 1-2 cosuletze mici dar in perd. cu pricina, deci astea is superstitzii babesti ca si cele cu calendarul chinezesc si altele, ca mai stiu persoane carora le iesisera tot baiat ca si mine, si numai ce v-am explicat cu ziua conceptiei si genetica pot spune clar![]()
O zi buna, revin later, ma duc sa termin un document!
PS. Mersi Moncia ca ai avazut pozele, restul fetelro nu le-ati vazut, nu v-au placut?
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Super costumas Cata ,si albastru e culoarea mea favorita 

Sa-l porti sanatoasa ...si sper sa nu te deoache careva 
15+
Maria28 spune:
Denisa ,scuze am omis discutia despre poze ,la care din ele sa ma uit ..sigur esti foarte dragutza in toate ,dar zau daca stiu despre ce este vorba ...plsss help me !