Mamici de ianuarie-februarie (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca mai aveau si alte hainute, dar din pacate nu erau foarte multe de toamna cum vroiam eu..aveau in schimb niste salopete de blugi super...mai multe culori...iti dai seama ca numar orele pina diseara...de ar trece mai repede...si Dan abia asteapta sa o vada...de cind mi-a zis Maraki ca bebe avea 25 de cm...ard de emotie oare Bianca cit o avea? Raluca eu de cite ori ii pun mina lui Dan pe burta Bianca nu mai da deloc din picioare, asa ca el nu a simtit-o deloc pina acum si mor de oftica! Janina pantalonii sunt cu elastic...blugul este si el elastic, asa ca sunt foarte buni mai ales ca de acum burtica va creste foarte mult...tot costumul a fost 1.900.000 lei...apropo si eu simt des nevoia de a urina si daca nu ajung in secunda urmatoare la wc mi-e frica sa nu fac pe mine...

Cafeluta draguta
Bianca20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Giova, sa ai un concediu minunat si sa te odihnesti!
Cata, sa vii cu vesti bune de la eco, tinem pumnii!
Si eu pe bebe tot jos il simt, dar asta de vreo 2 sau 3 saptamani, nu cred ca ar trebui sa ma ingrijorez, probabil ca acolo ii place lui sa stea, mai ales pe saraca vezica mea, cred ca ma mut in baie in curand ca m-am saturat de cate ori ma trezesc noaptea sa ma duc la baie.
Trebuie sa vad cand ma duc si eu sa imi iau ceva de imbracat ca nu am decat 3 fustite de vara, o pereche de raiati pe care i-am tot purtat. Ma intreb daca magazinul Victoria are program si sambata, stie cineva dintre fetele din Bucuresti?
Azi cam am de lucru, asa ca va las, va urez o zi minunata si sa scrieti cat mai mult!
Anda si bebe Mark 22+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata fetelor!

ioana si giova, multumesc mult pt urari!!! vreau si eu sa pun poze, o sa-mi fac un album pe yahoo. astept sa se trezeasca marius si incepem sa-l facem... sper sa nu dureze f mult.. sa aveti rabdare cu mine.

bee, casa de piatra! pe cand nunta?

azi sper sa pot merge la doctorita de familie sa vorbesc de prenatal. nu mai vreau sa merg nici o ora la scarbici... momentan sunt in concediu medical.

va poop si revin!

o zi superba!

ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Pisoi nu stiu nimic de program, dar eu am fost o data si am luat plasa in weekend ca era inchis...nu stiu daca era simbata si duminica!Ank si bb..sanatate...si eu vreau in prenatal..dar mai am mult!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asdteptam pozele ANK!!!!!!!!
CATA bafta la eco!!!!!!!!
Si eu pe Marco il simt jos, misca sub buric mai mult in partea stanga.
Stiam ca dupa 20 sapt., fundul uterului ajunge la nivelul buricului.Dar.....

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna burtici ...am venit de la doctorita si sarcina e bine ,mi-a spus ca e de 15 sapt asa cum este de fapt ceea ce e bine ,totul e normal ...si de sex nu a putut sa spuna nimik ca nu se vedea ...incep sa sper ca e fetita din moment ce nu sa vazut putica de baiat .. .Mi-a dat de facut niste analize pe care le aflu si le discutam saptamana viitoare ,abia astept .Ahh si nu v-am spus se zbenguia ,dadea din manute si se rasucea de pe o parte pe alta ,cand cu fatza cand cu spatele la monitor ,a fost superb ,sant asa de fericita ..yupiii
Scuze ca v-am tinut pe jar ,ieri nu am avut cum sa intru la ea fiindca a avut o urgenta si nu a fost la cabinet .Dar bine ca am vazut azi tot ce ma interesa si despre sex cred ca aflu in octombrie cand ma duc la echografie morfologica ..pana la 20 saptamani ,mai stati dupa mine ,huhh .
Pup fetele
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maria, ma bucur ca bebe si tu sunteti bine. Bucuria de a sti ce este bebe va fi cu atat mai mare cu cat te tine in suspans..
Super, pozele, si ce fericita esti ca nu te-ai ingrasat deloc.

Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Maria si eu am scris, dar s-a blocat...felicitari ca bebe este bine...ai scapat de o grija...si eu astept sa scap cu bine din a2-a eco diseara...Fetelor, mi-au aparut 2 cosuri in frunte...acum chiar ca sunt CAPRICORN!Ma uit acum la poze!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Maria frumoase poze...data viitoare sa faci poze si fara ochelari de soare ca te-am vazut la TV si ai niste ochi super!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello fetele,

Irina, Denisaa fost misto filmul, pe DVD l-am vazut dar de obicei trag filme pe net si le vad pe comp.La nemti nu imi place sa ma uit la filme pt. ca mi se pare aiurea sa fie vorbite in germanaIrina daca vrei te invat ce program sa tragi pt. filme( sant gratis, le tragi de la romani )
Florinini si eu la fel ca tine ma gandesc cand ma duc la toaletaChiar ca noi ne facem fel de fel de ganduri negre si nu are nici un rost!Starile de rau le mai am, daca trec mai mult de 2 ore si nu mananc nimic simt ca imi vine sa si greturile sant puternice rauAcum spre exemplu am arsuri si este abea ora pranzuluiInainte le aveam mai mult seara....Oricum cat de cat mi-au mai trecut, nu ma mai aduc in stare sa plang de neputinta.
Fetelor bebelinii se misca foarte mult, al meu avea capul jos de tot sub buric, putin spre dreapta iar la sfarsitul ecografiei se mutase deja pe partea stanga.
Cata bafta la eco!!! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune!!!
Continui sa citesc mesajele voastre ca nu am terminat inca

p.s. Denisa sant pozele !!! ti-a mai crescut burtik,se vede

20+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput