Mamici de ianuarie-februarie (32)
Raspunsuri - Pagina 3
irinadum spune:
Asteryaro bine ai revenit printre noi. Ma bucur mult ca ai scris si sper ca de acum incolo sa o faci din ce in ce mai des.
Nu ne spui daca e fetita sau baiat sau inca nu stii?
Inca o data bine ai revenit.
Irina 24+
Denisam spune:
KIKI- bine ai Revenit si sper ca sunteti bine si mai da-ne vesti despre tine.
Irina ai luat decizia inteleapta, o sa ne descurcam noicu strinsul patutzului de voiaj, si eu dej s imt ca a mea fetitza va fi jucausa ca o simt toata ziua ce tumbe face
- dupa cum vedetzi eu trag cu ochiul la voi, si incerc sa fac si treaba, acuam am ceva mai usor, deci merge multitasking:)
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Irina daaa, mi-ai adus aminte
Sigur la tine am citit greutatea asa de mare
Al meu deocamdata e lung si slab
nu cred ca intr.o sapt. ajunge sa i-a inca 125 gr.
Sanatosi sa fie ca in rest e perfect
Patut din ala gen tarc cu material de jur imprejur, o sa cumpere socrela ca sa puna bebelinul cand ne ducem pe acolo si cand il las de pe o zi pe alta in we.
Denisa cu Giorgos si neamul lui vb in greaca, cu copiii mei vb. in romana, bebe trebuie sa invete si germana ca traim aici![]()
La o noua eco sant programata pe 20 sept. Atunci vine dr. mea din concediu si o sa primeasca si masuratorile de astazi de la clinica.
Ma duc sa ma uit la un film de actiune, S.W.A.T. cu Samuell Jackson si Colin Farrel
Noapte buna tuturor
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Cred ca ti-a placut filmul (mie mi-a placut). Apropos le vezi pe dvd?
La eco vrei sa spui ca mergi iar in 2 saptamani???? Si eu de ce nu ?

Apropo de bebe ai fi surprinsa ce mult iau in greutate in timp scurt mai ales de acum incolo.
Nopate buna !!!
Irina 24+
Denisam spune:
Si mie mi-a palcut filmul, sa vedem dc si Monicai, Irin atu rentuiesti DVd- noi mai vedem unele is pe satelt si cand ica si treb s areinnoim cartela, mai luam DVd, cred ca cma iarna o sa recuperam al capitolul filme ca noi vara iesim.
Am pus poze noi sub Denisa, la albumul Nipissing 2005-romiseland, sunt din weekendul ce a trecut.Sami spune-ti dc va plac!
Pupicei nocturni!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Marakisa-ti traiasca bebicu cu putzic, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Sper ca te simti mai bine si ai trecut de starile alea urate, sau cel putin sau mai rarit.
Denisa, Giova va doresc un concediu placut, sa va bucurati de natura si de toate frumusetile pe care le veti admira, sa aveti grija de bebici sa creasca si sa va intoarceti cu bine.
Asteryica, bine ai revenit printre noi, sper ca esti bine si bebicul la fel. Sa ne spui ce ai.
Cata, sa porti sanatoasa costumasul, asa ceva o sa-mi iau si eu cat de curand, tot la asta mi-a stat capul da cand am ramas gravi, si tot la varianta de a-l purta cu bluzite pe dedesupt cand o sa se raceasca un pic. Noroc ca aici la noi iarna e foarte blanda ca sunt in culmea fericirii cand avem cativa fulgi de zapada.
Eu nu m-am simtit prea bine astazi, de fapt de ieri seara am simtit ca parca bebele s-a mutat jos de tot in burta, am vrut sa stranut si nu am reusit sa o fac pana la capat, parca nu mi se mai umple cutia toracica cu destul aer si cand am vrut sa fac hapciu nu a mai iesit afara si am simtit ca aerul din interior mi-a impins bebele in jos. Am stat intinsa dupa aceea si l-am simtit pe bebe cum se zvarcolea in partea inferioara a abdomenului, facea tumbe parca se intorcea de pe burta pe spate si invers. Astazi tot destul de jos l-am simtit, nu stiu daca e OK sau o sa trebuiasca sa ma vada medicul. Plus ca am avut si unele usoare dureri de burtica, ce-i drept foarte fine, care semanau cu cele de ciclu. Daca maine o sa fiu tot la fel si o sa mai simt presiunea asta mare jos, o sa sun sa merg la medic. Sper sa nu trebuiasca -ce m-am saturat de fibromul asta
ca numai din cauza lui nu pot sa respir ca lumea si uite ce probleme imi face-.
Pupici la burtici
Florinini
si
bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Neata fetelor
...o zi minunata
...azi mergem la eco diseara la 20:00...abia astpt...aseara iar nu am mai putut sa dorm dupa ce am fost la toaleta, de emotie
...abia astept sa treaca timpul...Florinini sa stii ca si eu am momente in care il simt pe bebe foarte jos...Fetelor eu aseara cind m-am trezit sa merg la toaleta am pus mina pe burtica si am gasit-o ghem facuta
...v-am zis ca am mai patit asa ceva, tot cind ma verificam noaptea inainte de toaleta...daca asta era contractie, de unde stiu de cind se intarise burta, daca eu dorm? Ramine o intrebare pe care o sa o pun la doctor azi! Si inca ceva...dupa ce m-am mingaiat citeva secunde pe burtica, deodata burta s-a relaxat
...in fine..azi lucrez la lista de intrebari pe care o sa i-o pun diseara lui Iosup..sa dea Domnul sa fie bine!
Cit priveste costumul azi l-am pus pe mine
..este adevarat ca se poate purta cu bluzite si helanci iar blugul este gros, deci toamna asta in el imi voi face veacul...plus ca port sa port pantalonii separat cu pulovere si credeti-ma...se intinde foarte mult, asa ca burtica are loc suficient cel putin pentru urmatoarele 2 luni!![]()

Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Florinini spune:
Cata,
Nu te mai stresa ca o sa vezi o sa fie bine cu fetita astazi la eco.
Eu cred ca noi facem mai mult rau bietilor bebelusi decat si-ar face ei acolo inauntru. Noi cu stresurile noastre, cu ideile si gandurile noastre cred ca putem sa-i influentam si in bine si in rau. De ex. acum il simt pe bebelic un pic mai sus, dar vai de mine ce ganduri mi-am mai facut astazi cand m-a durut burtica, ma duceam la baie sa ma verific ca proasta si sa vezi ce ganduri, de ganul ca daca o sa ma pun
si o sa ma screm un pic mai tare, gata iese si s-a dus cu bebelinul. Sotul a zis ca sa stau linistita ca asa ceva nu se intampla asa usor mai ales acum...de parca ar sti si omul meu totul, dar daca m-am linistit si am inceput sa gandesc pozitiv, ma simt mult mai bine si plus de asta bebelicu incepe sa migreze la locutul lui pe langa buric..
O sa vezi ce jucausa o sa fie Bianca la varsta asta.
Eu astazi ma gandeam cum sa fac sa merg iarasi la eco sa-l vad pe prichindel mi-e atat de dor de el sa-l vad cum se gimbusleste acolo de simt ca imi vine sa plang. Dar o sa ma uit un pic la caseta sa-mi treaca macar o tira. Tot nu ma rabd eu si mai trag un eco(chiar daca e foarte scump) ca sa astept pana cand fac 36 de saptamani ma apuca bitu.
Sa ai o zi usoara si un final de zi plin de happy end cu Bianca in actiune pe ecranul lui Iosup....
Florinini
si
bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
toanca spune:
Neata fetelor.
Cata, sa porti sanatoasa costumasul...
E super si in primul rand e practic.
Fetelor si eu il simt pe bebe jos sub buric, dar nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram....
Azi nu stiu cum o sa fie la servici, dar sper sa nu fie ca ieri cand am avur o zi

.
Bee, unde sunt pozele de la nunta ca eu nu le vad....![]()
Florinininu-ti mai face mama atatea griji.......
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Florinini si eu aveam ginduri legate sa nu scape bebe, daca ma screm mai mult pe wc
...mai ales cind sunt constipata..cred ca astea sunt ginduri de gravida si indiferent cit ne propunem ne trec prin cap
....dar asta este...o sa ne descurcam noi si cu gindurile astea!Eu cred ca urmatoarea eco morfologica la mine va fi in jur de 30 de sapt...si daca ar fi dupa mine, as vrea sa o vad sapt. pe Bianca si cred ca toate vrem sa ii vedem cit mai des pe bebelini, nu?
Toanca pupici...si sa stii ca am primit laude pentru costumas...o zi buna si usoara, ca si eu am avut o zi mai agitata ieri si cred ca si maine va fi la fel...
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!