Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la mamici si bebelusi scumpi!!!!!

Sorry ca n-am mai intrat sa mai scriu, am tot citit ce-ati mai scris dar cand ma apucam sa scriu incepea Ioana showul... asa ca am scuze... Monai, mi-am insusit critica dupa cum bine vezi...
Sa va mai zic cate ceva despre noi: Ioana a luat in sfarsit putin in greutate, ii place Humana 1 de nu mai poate, in schimb la plimbare sta cu ochii cat cepele, de-abea daca doarme putin dupa ce plange putin ca vrea in brate... Asa ca o adorm in brate si apoi o pun inapoi in carut... In rest noaptea doarme si ziua face show... Bietul copil plangea de foame ca nu se satura cu lapticul meu, asa ca formula este bine venita. Sper insa din tot sufletul ca sa accepte sanul in continuare si eu sa fac laptic atata cat s-o imunizez macar...

Simona, maseaza bine de tot sanul, sa te doara de nu mai stii de tine!!! Maseaza si apoi mulge, si tot asa pana trece!!! Vai ar fi pacat sa opresti lactatia acum!! mai incearca, eventual mergi la spital si vb cu o tanti care se ocupa de copii in maternitate, femeile alea stiu multe. Da ceva banuti si poate te rezolva, iti fac ele un masaj la san si te rezolva. O vecina de-a mea asa a facut si era la un pas de mastita!!!

Va pup ca iar plange, revin,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Uitasem,la multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza..multumim de apreciere ..ici

Simona, Albinutzza...nu stiu ce sa cred.Cu treaba cu seara.Ziua nu face scandal la san ,numai seara.
Aseara cand era f nervoasa...si tot apuca sanul si tot ii dadea drumul si urla de se inrosea toata..am pus mana si m-am stors un pic..tocmai sa verific daca mai am lapte.Curgea.Ea la nervii aia isi baga si pumnul in gura..deci semn de foame..dar la san mai mult rontaia sanul decat sa suga...habar n-am ce sa cred.
O fi de la descaracrea energiei...de la laptele meu.nu stiu.Pana la urma..aseara am lasat-o sa-mi ferfeleasca sanii..si cu foenul...dupa vreo 4 ore de spectacol..a adormit.Chiar nu stiu cum sa procedez...ca nu imi dau seama..banuiesc ca daca era flamanda nu aadormea,nu??

Voi cat tineti copii la baita ..30 de min mai putin?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cami, este tare dulcica Ana Maria, vad ca deja a acceptat suzeta... a mea o scuipa cat colo!!!

Mamini, ce face Veve?? a luat frumos in greutate? Tu cati ml. de formula ii dai la fiecare masa? Si san ii dai inainte de formula? Hai ca te-am bombardat cu intrebarile...

Ema , mai esti sau ai plecat deja??? De-abea te astept!!!!

Anis, este tare frumusica Ingrid si iti seamana leit!!!

pup fetele,

Mergi la inceput

Anis, Ioana face asa cand mi se goleste sanul... treba cu storsul este pacaleala, pentru ca mai este lapte fix cat sa curga cateva picaturi... Incearca sa te mulgi cand face asa si vezi cat lapte mai este in san... eu am ramas uluita cand am vazut ca de-abea am stors 10 ml de lapte si asta cu greu... Pupici lui Ingrid!!

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

La multi ani, Marii, Marutze, Mario si Marieni, sanatate si numai bine tuturor!

Albinuzza, MonaI faza cu cariera e relativa, eu aici m-as multumi cu mult mai putin decit as fi facut in Ro, acolo daca nu te specializezi si nu-ti dai nu stiu ce primariate nu ai facut nimic, aici nu am nici o sansa ever sa ma primeasca la specializare, daca voi face ceva, voi face pe linie stiintifica. si nu vad de ce nu am putea sa facem ceva si profesional si sa fim si mame bune. e doar chestie de timp. mama mea si-a inceput doctoratul la 40 de ani, cind noi eram mari, n-a sacrificat nimic.ea a fost multumita si familia f mindra de ea.cred ca totul e sa nu incetezi sa visezi si sa te tii in priza, pt multumirea proprie si atunci totul e ok.
si eu ii multumesc lui Dumnezeu pt Veve si sunt fericita ca o am, dar uneori simt ca vreau sa fiu super-mami, pt mine si pt ea, sa fie mindra de mine, ea e perfecta, de ce n-as fi si eu mai buna, mai grozava pt ea- ca merita? si nu va suferi din cauza muncii mele, pt ca eu am renuntat la jobul vechi tocmai in ideea de a avea un copil de care sa ma ocup si voi munci 22-25 de ore pe saptamina(cu salariul corespunzator) ca sa am timp sa fiu cu ea. si am de gind sa fac asta cel putin pina cind intra la scoala. si sunt sigura ca voi jongla cu toate si va fi bine. dar daca nu cer de la mine mult, n-o sa se intimple- ma cunosc. uneori din pacate nu am rabdare si le-as vrea pe toate deja facute, gata, aranjate si imi mai trebuie cite o sa ma trezesc, asa ca MonaI, multumesc, ai dreptate.

Ioana, ar fi f misto sa ne intilnim, si cred ca e posibil, la un moment dat.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irinaici pt apreciere, ea papa cam 10-12 min la un san..apoi o pun la celalalt.Face pauza cam 10 min ,timp in care o fac sa ragaie si ragaie si urmeaza inca o tura tot asa.Dupa aia face pauza vreo ora si dupa incepe showul..cu urlete ,tipete..se inroseste toata..isi manaca pumnul...ba se opreste...si gangureste ..ca eu nu inteleg deloc.Si totusi o mai pun la san..si aici incepe spectacolul cu ba suge..mai mult molfaie..ba arunca sanul..ba mananca pumnul..ba urla ..ba se screme...e f agitata.
Eu daca ii storc sanul..laptele tasneste..nu curg picaturi..acum nu stiu cat o mai fi in el...dar cand trageam cu pompa..am observat ca nici pompa nu scoatea tot...
Chiar nu stiu ce sa cred...din agitatia ei de seara..e de foame..e de lene de supt..e de descarcarea tensiunii acumulate de peste zi.habar n-am??!
Voi cum ziceti ca ar trebuii sa fac...poate asa gasesc o rezolvare..

Altceva..nu reusesc sa o fac sa adoarma deloc dupa baita...si nici inainte de ora 12.30...nu stiu cum sa o fac sa adoarma...

....... sunt franta de oboseala....dar foarte fericita

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anis si Daria mea face asa. eu zic ca-s colicii.
Mi-a marait azi de la 7 pana acum 15 min cand a adormit extenuata, dar si in somn se screme! Si tot asa facea cu sfarcul: il lua, sugea 2 guri...il scuipa...urla! Nu stiam ce sa-i mai fac ...si nu pot pune pe seama oboselii ca pana la 7 dormise.
Baita la noi tine maxim 15 min. 5 de masaj cu ulei de masline si 10 min in cadita.

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, bine ai revenit, Veve a trecut de 4 kg, merge binisor. eu ii mai dau de la sin pt calmat nervisori..de obicei ma mulg si ii dau din biberon si completare formula, in functie de cit de foame ii e. are zile in care maninca peste 600 ml in total. a mincat si 650ml, eu de la mine mulg 250-300 ml toata ziua, cu tot ceaiul, apa si orice as face. dar papa Nan si e ok.asistenta mi-a zis ca e ok si asa, ia anticorpi de la mine si grasime din formula. cit timp e multumita sunt si eu, nu ma mai stresez, ca nici atit lapte nu o sa mai am...
pupici, se trezeste

M

Mergi la inceput

mamini, suuuper!!!! ma bucur muuult pentru Veve!! Noi de-abea acum ne indreptam sper greutatea cu care s-a nascut... am de tras cu matza mea mica... Dar acum cu formula vad ca ii merge mai bie. Icterul a tinut-o aproape 3 saptamani, nu manca cat trebuia, plangea mult de foame si eu credeam ca-s colici... offf, acum bine ca stiu ca nu este san suficient si ii dau completare... Eu ii fac cate un bibe de 60 ml. seara, noaptea si dupa amiaza dupa ce o tin 20 min la san. In rest ii dau numai san, ca mi-e frica sa nu pierd si lapticul pe care-l am eu...

Anis, pai inseamna ca ai lapte , nu gluma!! La mine... picura laptele daca ma mulg manual, iar cu pompa tasneste primele 2-3 jeturi dupa care curge picaturi... Am inteles ca si colicii se manifesta asa, are chef de supt non stop... Sincera sa fiu... nus tiu ce poate fi. La mine se enerveaza ca nu mai curge lapte din san...

Pupam

Mergi la inceput