Cronica Sabinei
Raspunsuri - Pagina 10
xanthimar spune:
size=2]
Saluatari!
Am urmarit din umbra povestea micutei Sabina si "activitatea" comunitatii, in general.
O rugaminte : as dori detalii (sau trimitere la....), cu privire la modaliatile de donare, eventual un nume si o o adresa, unde as putea trimite un pliculet.
Transmit toata ADMIRATIA mea comunitatii DC !!!
[/size=2]
Sunt timid(a) dar ma tratez !!!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by xanthimar
size=2]
Saluatari!
Am urmarit din umbra povestea micutei Sabina si "activitatea" comunitatii, in general.
O rugaminte : as dori detalii (sau trimitere la....), cu privire la modaliatile de donare, eventual un nume si o o adresa, unde as putea trimite un pliculet.
Transmit toata ADMIRATIA mea comunitatii DC !!!
[/size=2]
Sunt timid(a) dar ma tratez !!!
Scriu aici datele pentru donatii care pot fi gasite pe pagina Sabinei: http://sabinac.netfirms.com/ro.htm, poate le mai vrea si altcineva decat xanthimar :
Chiar si o suma mica ce pare a fi insignifianta, este un mare ajutor pentru Sabina: 1, 5, 10, 50 sau 100 Lei, sau orice alta suma donata înseamna viata pentru ea.
Cosmina Neagoe, matusa Sabinei:
crisflo34(at)yahoo.com
Telefon: +4-0723.305.762
IBAN (International Bank Account Number) pentru transfer bancar sau depozit:
BCR sucursala Iuliu Maniu Nr.190-192, Bucuresti
BIC (Cod SWIFT): RNCBROBU
Titular: Cimpeanu Irina Cristina
Lei: RO 87 RNCB 5064 0001 0303 0002
Euro: RO 33 RNCB 5064 0001 0303 0004
USD: RO 06 RNCB 5064 0001 0303 0005
GBP: RO 76 RNCB 5064 0001 0303 0006
Anglia (Scotia):
Titular: Florentin Cimpeanu & Irina Cristina Cimpeanu
Banca: Lloyds TSB
Adresa : 9-11 Clerk Street Edinbrugh, Lothian, EH8 9JH
BIC (Cod SWIFT): LOYD GB2L
IBAN: GB89TSBS87700308340086
Europa:
Cheta în Germania
Laura Patrone
patrone(at)t-online.de
PayPal in Euro:
Comision PayPal: 2.9% + $0.30 USD. Cu taxa "peste hotare" ajunge la 4%.
PayPal in USD:
Comision PayPal: 2.9% + $0.30 USD. Cu taxa "peste hotare" ajunge la 4%.
SUA:
Donatii deductibile sau US check:
Lucia Csoma
lucia_csoma(at)yahoo.com
Telefon: (410) 889-5567
Canada:
Cristian Damian
sabina.canada(at)hotmail.com
Telefon: 416.444.3678
International:
Traveler's check sau International money semnat la Lucia sau Cosmina
Western Union: Cosmina Ruxandra Neagoe - Bucuresti (sa ne anuntati)
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
crisflo34 spune:
Scuze ca nu am mai scris nimic despre rezultate. Din pacate ele inca nu au aparut.
Sunt trimise la un alt spital si se tot asteapta venirea lor. Poate azi avem ceva vesti. Speram din tot sufletul sa fie vesti bune.
Sabinutza este foarte bine , vrea numai si numai in bratze. Vorbeste toata ziua pe limba ei , de nu te poti intelege de ea si vrea pa pa tot timpul. Mananca foarte bine .
Cristina zice ca deja noaptea in capul ei isi tot face bagajele de plecare. Asa sa ii ajute dumnezeu , sa plece cat mai repede acasa. Toate in functie de rezultate.
Scriu mai putin , pt acum programul meu s-a sccimbat. Am inceput scoala si totul e dat peste cap. Ce noroc am avut ! Cum le aranjaza Dumnezeu pe toate. Daca eram in timpul scolii cu campania , mi-ar fi fost ffff greu. Toate noptile nedormite si tot stresul.
Cristia si Florin au reusit sa ajunga la un net, zilele trecute. Mi-au povestit ca au citit tot din ziua operatiei. "" Doamne ne tineam de mana si plangeam. Cata lumea a fost cu noi! Cata lume s-a rugat pt Sabina! Sa le multumesti din partea noastra de mii de ori"".
Una e ce le povestesc eu. Cand au vazut cu ochii lor a fost nemaipomenit de frumos si ia incurajat tare mult.
Va multumim de mii de ori tuturor.
Poate azi apar vesti.
Cum apar le pun.
Va pupam si va multumim de miiiiiiiiiii de ori, noi toti ai Sabinei
Cosmina, matusa Sabinei
xanthimar spune:
Multumiri pentru raspunsul promt.
Actionam !!!
Beatus, qui prodest, quibus potest. (Fericit este cel care se face util prin ajutorul dat)
Witchie spune:
Am vazut poze noi cu Sabina, nu stiu daca Lucia le-a pus pe site dar daca nu as sti prin ce a trecut micuta, nu mi-as da seama ca e un copil bolnav. Stiu ca au trecut 2 zile de cand nu am scris nimic pe aici, dar de data asta functioneaza principiul no news is good news.
Speram sa aflam in curand ca Sabina se intoarce acasa.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Recunosc, si nu mi-e rusine...
vikinga spune:
quote:da si eu la fel gindesc. Stirile rele se afla primele, asa ca avem toate motivele sa fin increzatori!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Originally posted by WitchieStiu ca au trecut 2 zile de cand nu am scris nimic pe aici, dar de data asta functioneaza principiul no news is good news.Speram sa aflam in curand ca Sabina se intoarce acasa.Anda, mama Irineifotografiile Irinei Recunosc, si nu mi-e rusine...
anda141 spune:
Ce ma bucur ca e bine!!! Unde vad si eu pozicile cu ea dupa operatie?? Ma bucur mult sa aud ca e bine, ca manancs is vorbeste , dupa cat a suferit, mititica. Asteptam rezultatele, sa dea Domnul sa fie bine!!!!
Ajutati-l pe Mihaita
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
crisflo34 spune:
Azi Sabinutza merge iar la spital. Sa speram ca vin si rezultatele si ca va suporta usor cura de citostatice.
Pozele se pot vedea aici:http://sabinac.netfirms.com
Stiu ca si voi asteptati cu sufletul la gura analizele. Cum apar vesti le pun imediat.
Multumim mult ''echipei Sabina''.
Voi toti si cei ce postati si cei ce cititi si ajutati, voi ati format aceasta echipa minunata, care azi ii da sansa Sabinei sa intre in cura POSTOPERATORIE.
Acest cuvant mi se parea de neatins, dar alaturi de voi totul a fost posibil.
Multumim, mult ,mult
Cosmina, matusa Sabinei