Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57
Raspunsuri - Pagina 10
danutza_c spune:
CamiM bravo! Ma bucur din suflet pentru tine!
Asa cadou mai zic si eu, - pardon, cu asta mai putin acuma... Iti doresc sa fii sanatoasa si sa fie bine pina la capat. Nu te mai gindi la rele dar trebuie s-o iei mai incet, sa te odihnesti si sa stai mai mult locului de data asta, macar pina te duci la doctor. Vezi ca ti-am scris mail (doua).
Am constat si eu, contrar opiniei doctorilor, ca probabil ovulez: ma doare in dreptul ovarului sting, durerea caracteristica...o cunosc si albusul de ou...Nu mi-am mai luat luna asta temperatura ca m-am suparat, dar vad ca lucrurile functioneaza. Poate am si eu noroc, cu fiv sau fara oricum ar fi bine sa iasa cu bebe. Cami, poate vin si eu dupa tine...
catty spune:
Buna dimineata doamnelor,
Va multumesc din tot sufletul pt urari. Sunteti niste scumpe.
M OANA a fost ffffffffffff greu cand am pierdut sarcinile, mai ales prima, cand eram complet nepregatita si mi se parea ca totul se naruie in jurul meu. Cu timpul, stiu ca nu este bine sa spun asta, dar adevarul este ca "m-am cam obisnuit", desi in fiecare luna sper ca totul va merge bine si sa de data asta o sa am bebicul pe care mi-l doresc. Pt mine este greu, dar cum, in afara de voi, cu am cu cine vorbi am invatat sa trec singura peste toate si sa vad ziua de maine, ca vorba aia "va iesi si soarele pe strada mea".
CAMI_M sa iti traiasca samburelul si sa ai o sarcina fara probleme. Nu iti face probleme, incearca sa stai cat mai linistita si cat mai calma posibil, fara sa ridici nimic, fara sa faci eforturi inutile, si fi ffff atenta cu alimentatia. Iti spune o "experta" in treburi de astea, daca ma pot numi asa.
Ma bucur ca si Cristina ANINEI_N este bine si o sa iasa din spital. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o apere de rele.
DANANGIE ma bucur ca sotul tau a apreciat gestul nostru si si-a dat seama ca, desi nu ne cunoastem, stim ffffffff bine sa ne sustinem si sa ne incurajam atunci cand este cazul.
Acum vreau la randul meu sa le urez LA MULTI ANI tuturor Mariilor si celor care astazi isi aniverseaza ziua de nastere sau un eveniment fericit din viata lor, sa va dea Dumnezeu sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
Acum dar intru mai tarziu,
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
Mirona spune:
Buna dimineata si de la Timisoara!
azi este Sf. Maria mica .... deci La multi ani! tuturor Mariilor
CamiM tie "La multi ani!!!" de doua ori si pentru ziua de nume si pentru cea de nastere.
.. vreau sa zic ca mi-ai inseninat ziua ... de cand asteptam noi o noua graviduta la endometru ... s-o putem pune in capul listei si sa o incurajam. BRAVO. Felicitari pentru cele doua liniute ... sa ai grija de tine si sa ne aduci cat de curand poze cu samburelul in formare. Doamne ajuta!
M Oana eu stiu ce sa-ti raspund????
quote:
Nici nu stiu cum e mai rau: sa nu vezi testul pozitiv sau sa-l vezi, si apoi....
stiu doar ca suferinta e perceputa in mai multe feluri ... nu cred ca mi-as dori sa fi ramas vreodata si apoi sa pierd sarcina ... dar nici asa ... de mai bine de un an de zile fac la teste lunar ... si de ovulatie si de sarcina .... si nici unul nu a iesit pozitiv ... nici chiar cel de ovulatie. Asadar ... nu poti sa-ti inchipui ce va insemna pentru mine vederea unui test de sarcina la care sa se formeze si a doua liniuta.
danutza_c nu stiu ce sa-ti spun cu acele dureri de ovar stang ... daca nu esti monitorizata si sa vezi sigur ca ai ovulat .... nu poti spune cu siguranta acest lucru ... de ex. luna asta am avut si eu dureri de ovar ... am cerut monitorizare ... foliculi sub 10mm, am sperat ca mai cresc ... am facut si un pregnil ... durerile de ovar s-au intetit ... la o noua monitorizare ... endometrul s-a facut trilamelar (zic bine?) dar foliculii tot sub 10 mm erau.
Asa ca nu stiu ce sa zic de aceste dureri ... si mucus. Dor si foliculii nematurati?
Va pupa fata pe toate.
Miro
utocatalina spune:
La multi ani tuturor Mariilor!Fetelor am fost la Iosup la eco morfologica si Bianca este perfect sanatoasa...are 422 gr...20 de sapt. si 6 zile, 149 de batai/minut, cord si organe interne ok, placenta ok, IR ok...ce sa mai zic decit ca DPO(data pentru nastere) este 19 ianuarie... am si 2 vesti mai putin bune, dar care ma privesc pe mine: colul s-a scurtat la 33 mm ceea ce inseamna ca nu am voie efort, nu am voie sa ridic greutati,am oarece contractii pentru care trebuie sa iau No-Spa, sa nu ma stresez...si trebuie sa fac dozarile de anticorpi pentru ca eu am A2 si sotul B3...daca o sa fie cazul, nu-i bai ca va trebui sa fac un vaccin undeva prin sapt. 27 am inteles...oricum sunt foarte fericita ca Bia este bine si am pus in album la ecografii poza ei + labiile, daca vreti sa i le vedeti!
Cafeluta draguta
Bianca20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
Ce veste minunata, stiam eu ca trebuie sa se sparga gheata!FELICITARI, CAMI! MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA!
si LA MULTI ANI de 2 ori!!!
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Marioarelor, sa fie fericite si iubite!!!
OanaM, poate urmezi... Doamne-ajuta!
Catty, la multi ani si tie, petrecere frumoasa . Si sa uitam de rele, ca de acum vin doar cele bune!
Miro, sa traim cu speranta ca viitorul ne va aduce mult mai multe motive de bucurie, inclusiv cele 2 liniute si mai mult, bebe-ul mult visat... si asa va fi, stiu eu!
Doamne, cate motive de sarbatoare! sa tot fie asa la fiecare capitol!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele,
La multi ani tuturor fetelor care-si sarbatoresc ziua de nume azi
CamiM , felicitari si multa sanatate.Sa stai cuminte si sa ai grija de sufletelul din tine.
Oana Mun mare pt tine si optimismul tau, care dupa feelingul meu iti va arata curand cele 2 liniute.
Pup TOATE FETITELE fara nici o exceptie .
Eu nu pot sa va dau nici o veste buna sau rea pt ca nu pot fi sigura nici de faptul ca am ovulat sau nu. Sunt in ziua 16, temperatura nu mi-am putut-o lua din cauza ca eram ba pe drumuri, ba nesomn...am avut ceva intepaturi de ovarute,dar cine stie de la ce...si uite asa trece si luna asta , ma tem eu fara nici o bucurie pt mine.
Pe langa asta mai am o veste proasta: se pare ca mi se amana concediu de la sf lui septembrie in Tunisia pt ca, Calin care a fost numit ceva director in firma si nu poatre sa lipseasca tocmai acum , decat poate pe la inceputul lui octombrie. Sunt atat de obosita fetelor de nu mai pot...anul asta nu am fost deloc in concediu..Asta este..sper sa treaca si asta ..
Va pup
Cristinna
adya spune:
'neatza fetelor!
LA MULTI ANI tuturor Mariilor
Multumesc fetelor care mi-au raspuns, va pup pe toate
Ieri dupa ce am ajuns acasa de la lukru, n-am mai avut rabdare si am facut un test: rezultat : o singura liniuta.
Fetelor, iar va intreb si va stresez, daca urina nu e destul de concentrata poate iesi alt rezultat ?
Eu inca mai sper sa ma inscriu pe listutza cu pe luna asta.........daca nu pe urmatoarea......si tot asa......vom fi si noi pe lista aia o data si o data, nu?
Eu va doresc o zi super!
la toate fetele
Cristinna spune:
Adya, acum am vazut ca esti din baia mare...si eu sunt de loc din baia mare, doar ca dupa terminarea fac m-am stabilit in cluj.Iti doresc sa mergi cat de repede la gravidute si sa imi ti si mie un loc acolo
Cristinna
adya spune:
Cristinna, e loc pentru toata lumea, dar promit ca daca sunt pe listutza inaintea ta , iti tin locul ocupat Si tu sa faci la fel, OK?
utocatalina spune:
Cami acum am citit...felciitari de 2 ori..pentru nume si pentru bebe...sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa petreci bine de ziua ta!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!