embolizare
Verisoara mea are un fibrom si a aflat ca embolizarea eate o metoda buna pentru a scapa de el.M-am interesat si eu si am aflat ca astfel de "operatie" se face numai la Bucuresti, la Spitalul Universitar de Urgenta.Stie cineva sa-mi dea amanunte?
Care sunt doctorii care practica embolizarea?
Unde trebuie sa sune pentu programare si pentru consultatie?
Va multumesc!
LaviC
Raspunsuri
arinna spune:
Lavi,la capitolul Fibrom uterin s-a vorbit foarte mult despre asta, cauta la fibrom uterin 2 si 3, aici pe Dc,da, se face la Municipal, dupa ce te vede un dr de acolo de la ginecologie sau cu trimitere de la medicul de familie,cel mai bine ar fi sa o vada un medic de acolo, si daca e cazul o trimite la embolizare, nu se face in orice situatie si nu e rezultatul garantat pe termen lung, ei zic doar ca incearca cu embolizare,eu am facut, ma simt mai bine, aveam hemotragii, dar avand uter fibromatos nu se stie daca nu cresc alte fibroame sau daca cele existente dau inapoi suficient de mult( asta e scopul embolizarii)...nu e chiar o operatie, e un site www.suub.ro parca, sau cauta pe google la subiectul embolizare, in caz ca nu ai facut-o pana acum...vad ca fetele care au mai facut au reusit sa-si atinga scopul, sa faca un copil sau sa nu mai sangereze dar nu stim pe termen lung daca nu ajungem tot la operatie...
arinna spune:
Cu placere,sper ca ai gasit capitolele despre fibrom...oricum eu am rezultate bune momentan, dupa sapte luni...am facut eco la patru luni dupa si doua fibroame scazusera cate 1 cm...le aveam de patru cm pe cele mai mari...nu stiu ce va urma insa , cum ma prezint acum , urmeaza sa mai fac o eco sa vad, momentan nu sunt in tara...Nu e prea placuta interventia dar a doua zi poti pleca acasa...Ginecologul de la Municipal stie mai bine daca e cazul sau nu sa faca embolizare si te trimite la medicii care fac,la angiograf...
Mult succes si daca te mai pot ajuta cu experienta mea poti sa ma intrebi...
Cel mai bine ar fi sa intri la fibrom, acolo toate fetele stiu cate ceva de embolizare...si eu frecventez topicul respectiv...
arinna spune:
Uite aici poti intra la ultima pagina de la fibrom, unde sunt date toate capitolele anterioare, le poti accesa de la mesajul Tiei de sus...http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57478