Machiaj si coafura (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Eu, de la o vreme incoace, am inceput sa folosesc numai produse de foarte buna calitate. Mai scumpe, ce-i drept, dar si rezultatele se vad. Adica machiajul rezista foarte bine si parca-ti "schimba" si fata, habar n-am cum s-o spun mai bine
Va recomand produsele Radiant, este o marca noua de la Seventeen, dar pentru machiaj profesional. Am folosit fond de ten, anticearcan, pudra, fard de pleoape, de obraz, ruj...toate foarte bune si rezistente. Acum mi-am cumparat si cate ceva de la Max Factor si sunt multumita si de ele, dar mai mult mi-a placut Radiant.
Si eu v-as sfatui, ca pentru ziua nuntii, sa apelati la un make-up artist, e pacat sa nu "beneficiati" de ceva special.

P.S Sper sa nmu fie considerata reclama. Daca da, stergeti mesajul si primiti scuzele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Pisu , felicitari pt casatorie ! Si cel mai important este sa fiti fericiti si sa va iubiti muuuuuuuult de tooooooot !Iti trimit din partea mea o !
Cum stai cu emotziile , ai ? Te-ai pregatit sufleteste ?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Cristina&Adi

Cristina&Adi forever

N-am emotii, traiesc niste sentimente nemaipomenite, si cred ca nu ma voi mai intalni cu ele...abia astept sa fie maine!

Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Hai ca mai ai puuuutiiiiiiinnnn !!!!

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura14 spune:

Ceau!Eu cred ca in ziua nunti trebuie mireasa sa arate ca o printesa si de aceea are nevoie de un make-up ales cu grize.Trebuie tinut cont de anumite lucruri,daca doriti ca machiajul vostru sa arate profesional:
-trebuie sa fie rezistent,de aceea se foloseste ficsator pentru make-up.
- trebuie alese culorie in functie de culoarea rochiei,de culoarea parului,a ochiilor si a buchetului.
-ne trebuie sa fie prea puternic(machiajul),dar nu uitati ca flashul de la aparatul foto va reduce machiajul cam cu 50%
Sint make -up artist,si daca doriti va pot ajuta cu svaturi in ceea ce priveste machiajul.Cu drag va raspund pe acest forum.

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Laura, eu zic ca in primul rind machiajul, cel putin fondul de ten trebuie ales in functie de conditia tenului; gras, uscat, cu pori mari, acne,etc.
Ce este ficsator pentru make-up? Te referi la ‚primer’? Primerul este intr-adevar absolut necesar pentru ca machiajul sa poata fi aplicat cu mai multa usurinta si sa fie rezistent.

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Fetelor , lamuriti-ma si pe mine ca eu sunt !!! Ce e ala primer ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura14 spune:

Nu stiu la ce fel de primer te referi?Ficsatorul pentru make-up se foloseste cind este machiajul deja facut si este asemanator cu ficsativul de par,dar cu alte ingrediente,desigur.El are rolul sa-ti ficseze machiajul si sa il mentina pentru o perioada mai lunga.

Ai dreptate fondul de ten trebuie ales in functie de genul tenului dar trebuie tinut cont si de culoare.Eu m-am referit la culorile pe care le folosim la machiajul ochilor.

Ceau Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Primerul este un produs revolutionar si folosit de marii stilisti la toate sedintele de foto. Pina acum un an a fost un secret al lor. Gelul sau crema (incolora) primer are un rol de baza de machiaj, astupind perfect imperfectiunile pielii. Se aplica inainte de a se folosi fondul de ten care datorita primerului se intinde cu o mai mare usurinta si rezizta mult timp. Dar primerul nu are doar rolul de baza de machiaj cit si de refacere a colagenului datorita ingredientelor naturale (iasomie, trandafir, levantica, etc)pline de vitamine si antioxidanti din care este facut. Eu una sunt foarte incintata de acest produs.

Merci Laura, acum stiu ce este ficsator dar nu am folosit niciodata.

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Si unde gasesc si eu primer ? De la ce firma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele am si eu nevoie de un make-up artist . Sunt disperata, pt ca ma bazam pe faptul ca o sa-mi gaseasca agentia, dar inca nu mi-au gasit si eu mai am putin pana la nunta. Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi dati si mie un nr de tel ceva....Multumesc

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput