Din nou despre Galerie

Din nou despre Galerie | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Extras din regulament:
"Incepind de la 6 iulie 2004, fotografiille trimise de membrii activi ai comunitatii DC vor avea prioritate. (www.desprecopii.com/forum)"

Si totusi, ultimele poze apartin urmatorilor useri:
Simonal (cu L mic sau cu i mare) - nu exista!
chana - zero mesaje, membru din 04.02.05 deci dupa 6 iulie 2004

lucas - membru din 23.11.2004

nenicutza - 35 mesaje, membru din 11.04.2005

mitzuka - membru din 11.04.2005
(s-or fi intzeles)

Irina Maria - 2 mesaje, membru din 22.07.2005

Singura tratata cat de cat corect pare a fi poza trimisa de Irinusha....

Nu am nimic cu nimeni, dar mai bine n-ar mai exista regulamentul ala, ca sa nu ne mai lovim de el. Altfel, fiecare face ce vrea in casa lui, sunt de acord, insa regulamentul ala nerespectat mie imi face foarte rau!

cu stima, plecaciuni, etc etc
mama Roxana, verde verde verde

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Draga Roxana...poate ca sunt membru doar din data de 11.04.2005 dar am adunat deja 230 si ceva de mesaje...eu cred ca se cheama membru activ...daca nu intreaba fetele de la Impreuna, timisoara sau pe cele de la Cartile copilariei....
Iar un alt criteriu pentru alegerea Fotomodelului Dc este calitatea pozelor, precum si faptul ca sunt alternate in functie de diferitele zone (Ro sau strainatate, etc)....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33333&SearchTerms=galeria,fotomodelelor" target="_blank">Galeria Fotomodelelor & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39555&SearchTerms=galeria,fotomodelelor" target="_blank">De ce nu se respecta regulile?, fetelor nu va mai certati si cititi celelalte pagini scrise inainte.
Nu o sa fie o rezolvare la aceasta problema... si la o adica ce conteaza daca apare sau nu bb acolo? E prea greu sa fie selectionata o poza si e si mai greu sa fie toti multumiti.
O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Hei, al cui e baietelul frumos de pe prima pagina?

Sa-ti traiasca, Roxana!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Si eu am trimis poze atat la Copilasi cat si la Albumul mireselor si... nimic! Nici nu intra in discutie calitatea pozelor pentru ca au fost facute de profi....

Asta e... Doar regulile sunt facute pentru a fi incalcate nu?!

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Hei, al cui e baietelul frumos de pe prima pagina?

Sa-ti traiasca, Roxana!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

sar'na

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Roxana, se impun niste scuze adminilor, nu? Sau macar un multumesc dupa atata scandal...
Sa-ti traiasca frumosul!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

sa inteleg sa trebuie facuta putina galagie ca sa apari pe acolo?
ca asa a fost si pe o pagina mai veche, parca elena love a deschis subiectul si apoi a aparut si poza bebelului.
sa fac si eu al fel?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput