Clubul parintilor cu un singur copil

Clubul parintilor cu un singur copil | Autor: Doris-Alina

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt Doris si m-am gandit sa deschid acest subiect, deoarece as fi curioasa sa aflu daca mai sunt familii ca noi, hotarate sa ramana la un singur copil.
Daca da, de ce?
Care sunt motivele pentru care v-ati decis sa ramaneti cu un singur copil?
As dori sa dezbatem toate aspectele legate de copilul unic.

Incep eu.
Noi, o avem pe Ines, care s-a nascut in 2002.
Acum are 3 ani si 2 luni.
Multi prieteni ne intreaba de ce nu-i mai facem un fratior sau o surioara?
Noi am hotarat ca vom ramane la un singur copil.
Motivele?
In primul rand faptul ca 6 ani inainte de a o aduce pe lume am facut tratamente si nu as dori pentru nimic in lume sa mai trec inca o data prin ce am trecut.
Suntem extraordinar de fericiti ca o avem, ca e sanatoasa si frumoasa!
Decizia ne apartine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si noi avem tot un copil si am dori sa ne multumi cu atat. motivul? nu cred ca as mai putea iubi pe altcineva asa cum il iubesc pe philip.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si noi avem un singur copil si ne-am hotarat sa ramane doar cu Julian (nascut in 2002).
Motivele:
- sanatatea mea, nu am degand sa risc absolut nimic sa mai aduc un bb in lume si dupaia sa nu pot sa ii vad pe copii cum cresc sau chiar sa nu le mai fiu alaturi.
- motive materiale, ce oferi la unu nu poti oferi la 2, vreau sa aiba totul si sa nu ajung ziua in care ii zic NO la ceva.

O zi buna si multa sanatate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, fetelor...
Ma bucur mult ca mi-ati raspuns, chiar vroiam sa vad si alte familii in aceeasi situatie.
Ma doare sincer, cand unii imi zic ca suntem egoisti, ca de aceea nu mai vrem al doilea bb.
Dar, fiecare familie, consider ca isi cunoaste motivele...
Gabriela, sunt de acord cu tine- si eu o iubesc nespus de mult pe Ines si doresc sa-i pot oferi absolut tot ce are nevoie.
Si la fel, sanatatea nu imi permite sa mai incerc o data.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu, si sotul am fost singuri la parinti. Poate si de asta ne-a fost usor sa hotaram sa avem si noi doar un copil. Il cheama Robert, are aproape 2 ani si 9 luni si e sensul vietii noastre. Normal c-o sa-i oferim numai lui tot ce avem dar... sper sa nu aiba niciodata de suferit din cauza ca nu i-am facut un frate sau o sora. Ma gandesc uneori la asta.

Voi ati fost tot copii unici?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cristina, eu da, am fost copil unic, in schimb, sotul meu mai are o sora si un frate.
Eu nu am simtit niciodata lipsa unui frate sau sora.
Ines are verisori primari, de varste apropiate, are prieteni, o educam in asa fel incat sa nu fie egoista, ba chiar e prea darnica...
Are un catelus, chihuahua, care e cel mai bun prieten...
Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Eu sunt mama de doi copii, doi baieti nazdravani si ne mai dorim inca unul si sper sa-l avem cat mai repede. Imi doresc trei copii inca de cand eram copil, o prietena de-a mea avea sora si frate si mi s-a parut extraordinar. Cred ca fiecare ar trebui sa faca atatia copii cati isi doreste(daca poate) si nu sa faca de gura lumii. Eu una imi doresc trei si ma simt tare fericita de cand am luat decizia sa-l facem si pe al treilea. Asa ca daca voi sunteti fericiti cu un copil si stiti ca asta va doriti nu mai luati in seama ce zice lumea.
Va doresc multa sanatate si fericire!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

in fine, frate, credeam ca numai eu sunt defecta!!!

ne primiti si pe noi?
parintzii singuri la parintzi si cu un singur copil (asa va ramane, unicul)

are si caine si pisica, nu se simte singur deloc, noi ce sunem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

si noi.
Tot asa: ca n-as mai trece prin ce-am trecut... ca o iubesc prea mult... ca e doar una si deja imi mananca urechile... ca vreau ce e mai bun pt copilul meu ... si ca nu pricep cum poti iubi 2 copii de-odata.

uhm... suntem defecti?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna,
noi avem un baietzel de aproape 10 luni. Sotzul meu nu mai vrea un alt copil, pentru ca vrea sa-i ofere tot ce este mai bun lui BB Roland. Mereu a zis ca daca face un copil trebuie sa-i poata oferi tot ceea ce-i cere. Eu una cred ca nu as mai putea iubi alt copil la fel de mult ca pe Roli...asa ca sunt sanse 90% sa fie unicul copil al familiei..Uneori am remuscari, gandindu-ma daca nu ar fi bine sa-i oferim un fratzior/ o surioara...asa ca ...suntem deocamdata indecisi...dar in proportzie de 90% ....nu mai facem altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu sunt decisa 100%, dar in momentul de fata nu ma vad facand alt copil.
Mi-e greu sa cred ca va putea fi la fel de reusit ca Rayan, ca il voi putea iubi ca pe Rayan.
Mai este si aspectul financiar care atarna mult, asa ca, pentru moment sunt foarte fericita cu Rayan si vreau sa ii daruiesc toata dragostea mea.

Pe de alta parte eu sunt singura la parinti, si de mica am suferit ingrozitor, asa ca, privind problema din acest punct de vedere inca ezit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput